Vi har testet Adam S2V studiemonitoren!

Adam (Advanced Dynamic Audio Monitors) blev grundlagt i 1999 i Berlin. S2V er en klassisk, tovejs, nærbillede skærm, der bedst anbefales til små til mellemstore studier.

“S” -serien

S-Series Bass ELE (Extended Linear Excursion) driver er et helt unikt design designet til S-Series højttalere og basreflekssystem. Denne teknologi gengiver lyde i ekstremt høje opløsninger, hovedsageligt på grund af let vægt, optimeret intern dæmpning og en præcis, præcis forbindelse af den stive kegle. Kurven er udviklet til at minimere resonans og forvrængning og giver også perfekt og klar, gennemsigtig lyd, selv ved høje lydtryksniveauer.

S-seriens basrefleksrør er blevet redesignet med optimal afrunding for at minimere signaltab på grund af friktion og turbulens ved frontpanelforbindelserne, og endda yderligere resonansfri teknologi er blevet inkorporeret i portene.

Et vigtigt træk ved disse subwoofere er endda den mekaniske affjedring, der fungerer absolut optimalt og jævnt i begge retninger, hvilket muliggør transmission af basfrekvenser uden forvrængning selv ved højt lydtryk. Dynamikken i den originale lyd bevares af dette ophængningssystem, det er i stand til at dæmpe bevægelsen af ​​membranen på en kontrolleret måde ved høje toppe, den robuste suspension garanterer lyd uden forvrængning i hele frekvensområdet. Højttalerkurvens materiale omdannes til en kølelegeme i en speciel proces, som yderligere hjælper med at køle enheden korrekt.

X-ART / S-ART tweeter

Adam-brandets unikke X-ART tweeter er håndlavet i Berlin. Denne avancerede tweeter er i stand til at gengive højere intervaller med forvrængningsfri, naturlig lydende dynamik. For S-serien blev dette videreudviklet og givet betegnelsen S-ART.

Lad os se S2V-skærmen!

Adam-S2V-Pair studioskärmar

7-tommers basdrev er specielt designet til S-serien. Det dækker frekvenser mellem 35 Hz og 50.000 Hz, er kraftigt, forvrængningsfrit og tilbyder et bredt dynamisk område med et lavt slutpunkt. S2V-studiemonitoren er det mindste medlem af serien.

bagpanel s2v

Subwooferen er “D” klasse, tweeter er klasse A / B, indbygget DSP, OLED menu er også på bagpanelet. Brug af kontrollerne på bagpanelet er ret ubelejligt.

Der er også et XLR-analogt, digitalt stik og USB-indgang på højttaleren. Den store, solide bølgeleder af aluminium forbedrer lyden yderligere. Der kræves ingen kombineret XLR-stik til analoge indgange. Det sekskantede basdrev leverer ubegrænset dynamik og lav forvrængning, mens HPS, High Frequency Propagation System og S-ART tweeter leverer fejlfri stereolyd.

HPS bølgeleder

HPS-bølgelederen er specielt udviklet til S-ART-serien, lukket tweeter, den giver jævn lyd, minimal refleksion selv ved høj effekt, og den højtydende DSP-motor udligner frekvenserne.

S2v monitor grafikfrekvens

DSP-motoren optimerer krydsningerne i rækkefølge. for at generere lineære svar over hele frekvensområdet. og rumindstilling kan også foretages med tilladelse fra DSP samt overvåge beskyttelsen af højfrekvensdrevet og lette forskellige udvidelsesmuligheder over tid. Softwareopdateringer kan let udføres via USB-porten, så DSP-funktioner kan også styres fra en computer.

Indstillinger for EQ-indstilling

Den 6-bånds parametriske EQ tilbyder fabriksindstillinger og brugerredigerbare forudindstillinger. Efter vores erfaring har standardindstillingerne for Pure Presets eller indstillingerne for ensartet naturlig respons ændret sig mest. Efter download af S Control-applikationen kan du også foretage indstillinger ved hjælp af applikationen. Subwooferen har en effekt på 300 watt, og tweeter har en effekt på 50 watt.

Adam lydhøjttalere

Det udvendige har en moderne, slank, afrundet kant, to basrefleksporte foran på fronten af ​​panelet, hovedkontrolelementerne på bagpanelet og et LCD-display, der ikke er særlig behageligt, svært at få adgang til.

Lyd

S2V blev testet i et mellemstort studie, den akustiske håndtering af studiet var meget grundig, og de lydabsorberende og diffuserende elementer på væggene og loftet gjorde lyden perfekt. I tilfælde af lydoptagelse eller miksstudier er perfekt akustik endnu vigtigere, da lydoptagelse eller en musikalsk blanding kun kan være fejlfri, hvis akustiske fejl i rummet, der kan skyldes refleksioner eller ugunstig efterklangstid, elimineres.

Vi startede monitortesten med Linkin Parks hvad jeg har gjort. Vi oplevede lineær lyd, detaljer, præcis frekvensrespons og hørte intens og ekstremt kraftig bas. Vi oplevede heller ikke nogen forvrængning ved høj lydstyrke, hvilket også skyldes Adams unikke teknologi og det stabile, robuste design af højttalerhuset. Indstillinger for EQ-rumkorrektion er enkle og nemme at foretage, enten via OLED-menuen eller via USB. Derefter, mens vi lyttede til Twenty One Pilots ‘hit My Blood, havde vi en afbalanceret og nøjagtig lyd, nøjagtigheden og detaljerne var også fremragende, de dybe var muskuløse og percussive.

Det er vigtigt at placere dem i siddende højde, især på grund af det høje og det midterste interval, hvilket kan virke påtrængende på grund af forkert placering for at give højttalerens ideelle ydeevne og lyd.

Dom

Den 11 kg kompakte Adam-skærm har imponerende effekt med en kombineret output på op til 120 decibel SPL pr. Par. S2V-højttalere, der kan bruges som nærbillede, anbefales til små til mellemstore studier. Det er meget vigtigt at sikre sig, at højttalerne er i siddende højde, når de placeres. Skærmene gengav en meget afbalanceret, klar, præcis og detaljeret, dynamisk lyd med intens og bestemt dybde. EQ-indstillinger er nyttige og forårsager ingen problemer. Både kontrolelementerne og OLED-menuen er placeret på bagsiden af ​​skærmen, kan være ret vanskelige at få adgang til og derfor ubelejlige at kontrollere.

Selvom vi savnede det kombinerede XLR- og tv-stik, fandt vi ikke for meget at klage over i enhedens lyd.

Skrevet af Róbert Polgár