Ingen god lyd uden et akustikpanel?

Akustikpanel kan forbedre akustikken i et rum. Akustikpanel er fremstillet af et særligt materiale og er specielt designet til at reducere eller fjerne ubehagelige lyde i rummet.

Hvordan dæmper akustikpaneler lyden?

Akustikpaneler anvendes, når lyden fra et kontor, studie, hjemmebiograf eller hi-fi-system forstyrres af ekko.

Årsagen til den forstyrrende lyd er dårlig akustik.
Uanset hvor meget tid, kræfter og penge du bruger på at købe det bedste udstyr, kan disse problemer desværre opstå. Rummets akustik er afgørende hvordan udstyret vil lyde. Hvis du ikke kan nyde at se en film eller lytte til musik på grund af dårlig akustik, har du brug for akustisk reparationer, ikke dyrere udstyr. Desværre opdager mange mennesker dette først nogle år senere, når de har været igennem snesevis af udskiftninger og har brugt mange penge.

wall-foto-akustiske-paneler-akustik panel:
akustikpanel

Hvad betyder det at forbedre akustikken?

Akustik beskæftiger sig med lydudbredelse og lydreduktion. Blandt dens anvendelser er vi interesseret i rumakustikken. Ved akustisk reparation beskæftiger vi os med den lyd, der genereres i et rum. Vi reducerer lydforvrængning og refleksioner fra lyde inde i rummet eller lokalet. Akustikpaneler kan hjælpe os med det.

Det første skridt er en akustisk måling

Få et rum, hvor du kan placere udstyret. Dette rum kan være lavet af træ, mursten, fyéd med havemøbler, vinduer eller helt tomt med kun stole. Alle disse forhold vil ændre rummets akustik. Derfor kan lyden af hvert enkelt udstyr variere en smule afhængigt af lyttepositionen og akustikken i rummet. Akustisk styring er processen med nøjagtig registrering af lydene i et rum:
Vi kigger på rummets vægge – hvad de er lavet af, hvor meget glas der er i dem. De forskellige materialer og virkningen af den energi, de absorberer. Hvilken symmetri rummet har, hvilken intensitet og fase den reflekterede lyd har ved lyttepunktet (hvor du sidder). Der er ekko, efterklangen, hvilket reducerer lydkvaliteten betydeligt.

Måling efter design

Når vi kender rummets akustiske parametre, kan vi designe en løsning under den akustiske designproces. Løsninger til håndtering af høje og lave lyde og ekkoer. I dette tilfælde skaber vi en behagelig lyd af høj kvalitet.

Hvordan hjælper et akustikpanel?

Et akustikpanel virker i de lave, mellemste og høje frekvensområder. Vi kan bruge dem til at håndtere ekko og efterklang med gode resultater. Det afhænger af rummets størrelse og karakteristika. Ved den akustiske måling kan vi lave et design baseret på vores egne planer. Vi fortæller dig præcist, hvor mange akustikplader der er brug for og hvor de skal placeres for at opnå det ønskede resultat. Når panelerne er placeret, vil resultatet være hørbart og mærkbart.

Vil et akustikpanel forstyrre mit rum?

Nej. Et akustikpanel kan fremstilles på bestilling. For at opnå de bedste resultater skal vi bruge materialer af høj kvalitet og vælge paneler, der passer til stilen i dit hjem eller rum. Ud over et unikt udseende tjener et akustikpanel også æstetiske formål. For at opnå den bedste effekt er det bedst at placere panelerne på reflektionspunkter. Et akustikpanel på væggene bag og ved siden af sofaen i stuen fremkalder stemningen af et maleri, lærred eller fotografi.

Ulemper ved hjemmeløsninger

Akustisk behandling af et rum med møbler, bøger, gardiner eller akustiksvampe er ikke æstetisk tiltalende og giver ikke det ønskede resultat. Hjemmemetoden fører ikke til resultater på grund af brug af materialer med utilstrækkelig kvalitet og uden målinger. Møbler og polstring har ikke tilstrækkelige lydabsorberende egenskaber. Lyden passerer gennem dem og skaber yderligere refleksioner. Akustiske svampe absorberer høje frekvenser og forstærker derved de lave frekvenser.

Hvorfor er Perfect Acoustic paneler et godt valg?

De har fremragende absorptionsegenskaber, hvilket gør dem velegnede til at absorbere ekko.
Materialer af høj kvalitet vi bruger, sikrer, at du kan opnå gode resultater med færre paneler på grund af deres forbedrede lydabsorberende egenskaber.
Lydtryksniveauet i et akustisk behandlet rum kan reduceres med op til 30 dB, hvilket kan høres betydeligt mere stille i et andet rum. De er mest effektive i de lave, mellemste og høje frekvenser, da de effektivt absorberer lyd, der reflekteres fra reflekterende punkter.
Brug af dem forbedrer rumfornemmelsen og gør lyden klarere og mindre forvrænget. I studier bør man ud over sidevæggene også behandle hjørnerne af gulvet og loftet.
Når vi laver akustikpaneler, tager vi hensyn til individuelle krav, og vores produkter kan også bruges til rumindretning.

Perfect Acoustic-paneler er designet på grundlag af præcise matematiske beregninger. Der anvendes kun materialer af højeste kvalitet for at opnå den ønskede effekt. Vores produkter har den bedste lydabsorption på markedet.
Vores akustiske elementer er håndlavede og løbende testet. Med et bredt udvalg af farver, mønstre og størrelser kan de være en dekorativ tilføjelse til næsten alle slags rum.

Akustikpaneler er fremstillet af materialer med lydabsorberende egenskaber:
Genstande og materialer, der kan absorbere lyd, kaldes lydabsorbenter. 
Faste, hårde og flade materialer som beton, mursten, glas og fliser har ikke lydabsorberende egenskaber. De reflekterer lyden og skaber et ubehageligt ekko. Hvis der ikke er taget hensyn til akustikken i forbindelse med bygningens opførelse, er eftermontering den eneste mulighed. For at sikre, at musik, film eller endda tale i et rum er klar og forståelig, skal ekkolyden elimineres, og det kan akustikpaneler hjælpe med.
Møbler kan let absorbere høje lyde, men også lave lyde kan være et problem.
Disse akustiske problemer kan løses ved at bruge de rigtige byggematerialer i rummet.
Afhængigt af deres fleksibilitet og densitet kan træmaterialer være effektive lydledere og lydisolatorer. Akustisk stenuld med høj tæthed kan også bruges som en fremragende lydisolator eller lydabsorberende materiale.

DK

Similar Posts