Hvad er et akustisk panel?

Med akustiske paneler kan vi forbedre rumets akustik. Panelerne er lavet af specifikke materialer og med specifikt design der
sæt dem i stand til at mindske eller fjerne de uønskede lyde i rummet.

Hvilken slags lydbølger dæmpes af
de akustiske paneler?

Akustiske paneler bruges primært når reflekterende lyde eller ekko forstyrrer lyden på kontoret, studiet, hjemmebiografsystemet eller Hi-Fi-lydsystemet.

Årsagen til forstyrrende lyde er dårlig
akustik

Uanset hvor meget tid, energi og penge vi bruger til at købe det perfekte udstyr, er vi desværre uanset disse problemer. Det afhænger hovedsageligt af akustikken i det givne rum, hvilke lyde der spilles af enhederne.

Hvis vi ikke fuldt ud kan glæde os af at se film eller lytte til musik, eller studioarbejdet forstyrres af den dårlige akustik i rummet, har vi ikke brug for dyrere udstyr, men akustisk reparation.
Desværre er mange mennesker klar over dette efter at have udskiftet udstyret i et årti og brugt flere HUF-millioner.

wall-foto-akustiske-paneler-2

Hvad er en akustisk behandling?

Akustik beskæftiger sig med produktion og transmission af mekanikavibrationer og bølger i faste stoffer, væsker og gasser. Blandt dens anvendelser har rumakustik en betydning fra vores synspunkt.

Under den akustiske reparation fokuserer vi på lyden, der produceres i rummet, vi mindsker forvrængningen og efterklanget forårsaget af rummet eller hallens egenskaber. De akustiske paneler kan også hjælpe med implementeringen af ​​det.

Det første trin er målingen

Vi placerer det specifikke udstyr i et givet rum. Værelset var konstrueret af træ og mursten, møbler, vinduer kan findes i det eller
det er helt tomt, der er kun stole og folk sidder på dem.

Alle disse faktorer ændrer akustikken i et givet rum, derfor er det muligt, at ethvert udstyr lyder lidt anderledes afhængigt af hvor vi lytter til dem, og hvad der er rumets akustiske egenskaber.

I løbet af akustisk behandling bestemmer vi først de nøjagtige data for det givne rums akustik:

Vi tager rumets solide grænser i betragtning

  • hvad er materialet i væggen, hvor stort er glasoverfladen
  • de forskellige materialer baseret på energien, der ikke reflekteres, men absorberes af dem, hvordan er rumets symmetri, hvordan er intensiteten og fasen af ​​den ankomne reflekterede lyd i lyttepositionen, om der er nogen

efterklang eller ekko, der kan forværre lydkvaliteten.

Planlægning efter måling

Hvis vi kender rumets akustiske parametre, skaber vi løsninger i løbet af den akustiske planlægning, som gør det muligt for os at behandle de høje og basfrekvenser og ekkoet og opnå en fornøjelig, høj kvalitet
lyd, fri for forstyrrende lyde.

Hvordan kan det akustiske panel hjælpe?

Panelerne har indflydelse på bas-, mellem- og høje frekvenser, vi kan anvende dem med gode resultater til behandling af ekkoet og reflektion af lyde.

Afhængig af rumets størrelse og forhold – som allerede er beregnet i løbet af den akustiske måling – kan vi specificere, hvor mange paneler vi har brug for, og hvor skal vi placere dem for at opnå det ønskede resultat. Efter placering af panelerne vil resultatet være hørbart og håndgribeligt.

Vil mit værelse være overfyldt på grund af de akustiske elementer?

Nej. Vi kan skræddersy de akustiske paneler ud fra dine unikke krav. Udover at bruge bedst ydende materialer af høj kvalitet
har du muligheden for at vælge akustiske paneler, der passer til stilen i dit hjem eller det givne rum.

Bortset fra deres unikke udseende understøttes æstetik også af placeringen af ​​de akustiske paneler. For at opnå størst mulig påvirkning skal paneler placeres bag lyttepositionen på øre niveau og på sidevæggene. Udseendet af et akustisk element giver snarere følelsen af ​​et billede, et maleri eller et foto placeret på væggene bag og på siderne af sofaen.

Akustiske paneler hjemmelavede?

Det er ikke æstetisk og tjener ikke til at opnå det ønskede resultat, hvis vi forsøger at løse den akustiske behandling af rummet med møbler, bøger, gardiner eller akustisk skum.
Hjemmelavet metode leverer ikke de ønskede resultater, da de påførte materialer ikke har den rette kvalitet, og de bruges uden nogen akustisk måling.

Møbler, tæpper har ikke de nødvendige lydabsorberingsegenskaber. Lydbølger kan passere gennem dem og dermed skabe yderligere refleksioner. Akustisk skum absorberer kun de høje frekvenser, hvorved bas bliver endnu mere dominerende.

Hvorfor det akustiske panel i Perfect Acoustic er et rigtigt valg?

Vores akustiske paneler har fremragende lydabsorption
kapacitet er derfor egnede til at absorbere ekko.
Kvalitetsmaterialer, der bruges af os, sikrer, at vi takket være deres effektive lydabsorptionsegenskaber kan opnå gode resultater, selv hvis vi anvender færre akustiske paneler.

Målet med vores akustiske paneler er ikke lydisolering, dvs. forhindre lyden i at flygte ud fra rummet. Paneler kan reduceres, men kan ikke
helt eliminere resonanserne i rummet.
Lydtrykket i et akustisk behandlet rum kan falde med 15 db, hvilket vi hører markant mere støjsvage i et andet rum.

De har mest indflydelse på de lave, mellemste og høje frekvenser ved effektivt at behandle lyden reflekteret fra de tidlige reflektionspunkter.

Anvendelsen af ​​akustiske paneler forbedrer rummeligheden, lyden bliver klar og fri for forvrængninger. For at opnå dette i studios kan det være nødvendigt at vi behandler gulvet, hjørnerne og loftets hjørner ud over sidevæggene.

Under forberedelsen af ​​vores akustiske paneler er vi specielt opmærksomme på individuelle behov, vores produkter kvalificerer sig til at være en del af rumindretningen.

I videoen ovenfor kan akustiske paneler ses efter udførelsen.

De akustiske paneler produceret af Perfect Acoustic er designet baseret på nøjagtige matematiske beregninger og bruger kun materialer af høj kvalitet til at opnå den ønskede effekt. Vores produkter har den mest effektive lydabsorptionsevne på markedet.
Vi laver vores akustiske elementer for hånd og tester dem konstant. Takket være vores store udvalg af farver og mønstre såvel som vores sortiment af størrelser, kan de være dekorativt tilbehør til næsten enhver rumstil.

Materiales lydabsorptionskapacitet

Objekter og materialer, der er i stand til at absorbere lyde, kaldes lydabsorbenter. Det meste af energien fra lydbølgerne, der kommer til deres overflade, omdannes til varme ved friktion.
Solide, hårde, flade materialer som beton, mursten, glas og fliser har overhovedet ingen lydabsorberende egenskaber. De reflekterer lydene og skaber ubehagelige rangle-ekkoer. Hvis der ikke tages højde for akustiske overvejelser ved design af en bygning, kan kun retrospektiv akustisk behandling overvejes. For at musikken, filmen eller endda talen, du lytter til i rummet, skal være klar og forståelig, skal de reflekterede lyde fjernes ved hjælp af akustiske paneler.
Møbler, tekstiler og andre møbler til hjemmet absorberer let høje toner, men dybe toner bidrager til deres problemer.
Vi kan løse disse akustiske problemer med korrekt strukturerede materialer, der bruges i rumakustik.
Afhængigt af deres fleksibilitet og densitet fungerer træ som en effektiv lydafsug og lydisolator. På grund af sin høje kropstæthed er akustisk bomuld også fremragende til lydisolering og lydabsorption.

Kategorier: videnbase