Vi testede Anthem MRX 1120 11,2 kanals high-end hjemmebiografforstærker!

Vi besøgte for nylig det 11. distrikt i Budapest, Kelenvölgy til akustisk måling og hjemmebiografforstærker-test. Akustikken i et af værelserne i et arvet familiehus, der blev bygget for omkring 20 år siden, skulle gøres ideel til hjemmebiografsystemet. Den gamle ejendom er i øjeblikket under renovering. Traditionelle byggematerialer, i dette tilfælde mursten, har slet ikke gode akustiske egenskaber, så det er absolut nødvendigt at forbedre surroundlyden i dette rum med lydabsorberende og diffuse akustiske paneler. Basfælder blev placeret i hjørnerne, og på væggene, loftet, gulvet og vinduesfladerne baseret på resultaterne af vores målinger bestilte ejeren Tamás den passende mængde, størrelse og type akustiske elementer og tekstiler.

Anthem MRX 1120

Anthem top biograf

Amplificatore Anthem MRX

Det canadiske selskabs MRX 1120-model føjer til lejren af førsteklasses, avancerede hjemmebiografforstærkere. Forstærkerens udvendige udseende er ren, diskret, enhedens hus er stift, stabilt og resonant. Det sorte frontpanel i aluminium fokuserer på det store LCD-display. Til højre er lydstyrkekontrol og andre tænd / sluk-knapper. Der er flere knapper under displayet. Til venstre kan du se 4 retningsknapper, og under dem er det overraskende svage dæk, bag hvilke skjulte HDMI-indgange, hovedtelefoner og USB-stik. På bagsiden er Wifi-antennerne og de forskellige stik. Vi viser nogle af disse uden at hævde at være udtømmende:

Panel trasero de Anthem-MRX

-8 HDMI-indgange, 2 HDMI-udgange

-5 analoge stereoindgange, dobbelt stereoutgang (Line Audio, 2 zoner)

-3 Toslink-indgange, 1 udgang

-2 koaksiale digitale indgange

– IR input, trigger output

-RSC-232, FM-radioantenne

-Ethernet-netværksstik

-USB-stik

Salme hjemmebiograf

Takket være den 11,2 forstærkede output fra 18 kg forstærker og den understøttede Dolby Atmos og DTS: X er den også perfekt til flerkanalsdrift i større rum. Med en 4-kerne digital signalprocessor og 32-bit / 768 kHz D / A-konvertere med differentieret udgang er Anthem MRX 1120 i stand til at konvertere 4K-videoer.

På den negative side er forbindelserne til hvert par for langt fra hinanden mellem de 11 højttalerudgange, så vi kan ikke bruge dobbelt bananstik. Samtidig gør lange afstande lettere manuel kabling. Fjernbetjeningen er nem at bruge, gennemsigtig, og baggrundsbelysningen er praktisk, når den bruges i et mørkt filmrum. Inde i enheden er der en toroidetransformator og en stor køleplade ved siden af strømforsyningen.

Det fantastiske ARC-system og backstage

System ARC

Ud over det høje dynamiske område (HDR) og fremragende stereolyd er en af de største fordele ved forstærkeren Anthem Room Correction (ARC), et rumkalibreringssystem, der kan justeres via Ethernet. Takket være dette fantastiske system kan vi rette akustikken i et givet rum, optimere frekvensresponsen og lydforsinkelsesværdierne. I tilfælde af vores teststed var denne funktion af særlig betydning, da akustikken i rummet endnu ikke er tilstrækkelig, så ARC retter fejlene ved hjælp af målemikrofonen. Så vi kan se, om der er ARC – undgå fejl! Men ikke alt guld, der skinner … Helt ærligt, vi var lidt skuffede, da vi opdagede, at ARC-systemet ikke kunne håndtere hver subwoofer individuelt. En lydenhed af denne kvalitet og prisklasse, som desuden var udstyret med et rumkalibreringssystem, burde have været overvejet i design og fremstilling af denne lille, men ikke ubetydelige detalje.

Himno klassificering MRX

Hvilke funktioner har MRX 1120?

HDMI Out 1 understøtter ARC og HDMI In 7 understøtter MHL, som giver dig mulighed for at oprette forbindelse til mobile enheder. De 106 dB / signal-til-støj A / D-konvertere sender også signaler fra analoge kilder i topkvalitet. Takket være DTS Play-Fi er optagelser fra digitale streamingudbydere (Spotify, Amazon Music … osv.) Også blevet tilgængelige med iOs Android, pc-baseret styringstilstand. Den er udstyret med en indbygget klasse B forstærker. Dens effekt er 7 x 120 watt og 4 x 50 watt pr. Kanal. Den anbefalede højttalerimpedans er 4-16 ohm, frekvensoverførslen: 10-30000 Hz, strømforbruget under drift er 900 watt. MRX 1120 er i stand til en række tilstande, såsom Dolby Digital EX, Dolby Digital Plus, Dolby True HD … og mere. Du kan lytte til FM-radio, men forstærkeren er ikke udstyret med en AM-radioantenne.

Den eneste mangel ved ARC-systemet, som dukkede op i den allerede nævnte subwoofer-behandling, ville være vigtigt at behandle subwoofere uafhængigt.

Vi testede det

Filmaffiche Black Panther

Marvel-filmen med titlen Black Panther er udgivet på DVD-afspilleren. Lydeffekterne og dialogerne i den spændende historie lød ekstremt realistisk, rummelig og klar. Vi var omgivet af lyde, og de høje og dybe områder var på plads. Liam Neeson, thrilleren fra 2018-handlingen, “Pendleren”, var vores næste testperson. Anthem har igen vist sig at være en fremragende forstærker. Det gendannede perfekt thrillerens thriller-følelse takket være den fejlfri lyd. På grund af den rumlige lyd og forståelige dialoger, den klare, jævne lydfordeling, følte vi os næsten i en multiplex-biograf.

At lytte til musik er også normalt en del af testen, så vi lyttede først til musikken fra Pirates of the Caribbean-filmen, fortolket af Auckland Symphony Orchestra. Det var en vidunderlig oplevelse, vi hørte instrumenterne godt adskilt, de harmoniske rytmer fyldte hele rummet.

Vores dom

Vi var meget tilfredse med Anthem MRX 1120 hjemmebiografforstærker. Vi fik fantastisk lyd, klar og detaljeret lyd. ARC-systemet er en meget seriøs fordel, den eneste indvending er måske det faktum, at det ikke kan håndtere subwoofere individuelt. Det er ingen overdrivelse at sige, at det nærmer sig det niveau af lyd, der opleves i en ægte biograf!