Vi prøvede Anthem MRX 710 AV-modtageren!

Anthem MRX710 tuner AV forstærker

Mens vi testede det canadiske selskabs produkt, MRX 710 AV-modtageren, ankom vi et velindrettet filmrum. Vi har testet Anthem-forstærkere før (Anthem MRX 1120 og Anthem AVM60), så vi var ikke ukendte med mærket.

Udseende

MRX 710 AV-receiveren er en ren, enkel enhed med et sort frontpanel i aluminium. Da den også har en fjernbetjening, var der ikke behov for at placere for mange knapper på frontpanelet, da vi alligevel styrer alt med fjernbetjeningen. Den vejer 14 kg. På venstre side er der nogle kontroller til navigation samt et dæksel, der kan åbnes, der skjuler et hovedtelefonstik og en ekstra HDMI-indgang.

Fasad MRX-710

Midt på frontpanelet er der et stort blåt LED-display, der kan ses på afstand. Under displayet kan du finde et par knapper til at justere skærmens lysstyrke, vælge tilstand, justere niveauet, indstille zone 2 og vælge indgangene. Forstærkeren understøtter 20 virtuelle indgange, vi kan skifte mellem dem med fjernbetjeningen. Til højre er drejeknappen til høj lydstyrke og to afbryderknapper. Udstyret med 8 HDMI 1.4a-indgange har MRX 710 også to HDMI 1.4a-udgange på bagpanelet. HDMI-forbindelser understøtter 3D- og ARC-funktioner, de kan også modtage 4K-signaler.

Panel trasero de Anthem MRX

Der er et farvekodet digitalt stik på bagsiden. Med Ethernet-forbindelsen er IP-kontrol blevet mulig, ARC -Anthem Room Correction-systemet kan også køres igennem dette, opdateringer kan også udføres via en USB-forbindelse. Forstærkerens bagpanel har en 7.1-kanals forforstærkerudgang og surround-bagudgange, der kan bruges som stereoutgang i Zone 2 og til at drive fronthøjttalerne til dobbelt forstærkning. Der er også stereoanaloge indgange, IR (infrarød) indgang og udgang, 12 volt udgang, RS232-forbindelse og et FM / AM-radioantennestik.

MRX-710 fjernbetjening

Fjernbetjeningen er let at se, knappernes layout er også ideel, baggrundsbelysningen er nyttig, når den bruges i et mørkt rum.

Lad os se denne modtager!

Menusystemet er meget klart, hurtigt og let at justere. Se ikke efter DTS Neo: X-understøttelse på denne model, da de øverste, brede og høje fronthøjttalerudgange også mangler. Den har en FM / AM-radiomodtager, men ikke en internetradiofunktion. Vi kan heller ikke slutte eksterne USB-enheder til forstærkeren, men det er ikke så store mangler. For radioer er de vigtigste krav at have et klart justeringssystem og lyde godt. Dens kredsløb og signalbehandlingssystem er fremragende.

Den har en digital signalbehandlingsenhed -DSP-, som gør det muligt for ARC, rumkorrektionssystem at anvende flere filtre, og dermed er programopsætningen hurtigere og lettere.

Husk dog, at rumkorrektionssystemer kun kan forbedres under perfekte akustiske forhold. Dette skyldes, at equalizer-programmer måler lydtryk og foretager korrektioner baseret på det. Men hvis der er akustiske fejl og ekkoproblemer i det givne rum, kan de ikke rettes af rumkorrektionssystemet, tværtimod! Fordi det også behandler efterklangsproblemer eller refleksioner som et lydtryksproblem, reducerer det lydtrykket i stedet for at rette reelle fejl, hvilket gør lyden endnu værre.

Selvom mere avancerede DCR-programmer allerede kalibrerer fase- og pulsoverførsel, hvilket forbedrer lydens klarhed og dynamik, er de ikke i sig selv nok. Derfor anbefales det at behandle vægge, lofter, vinduer og gulvoverflader med akustiske paneler og tekstiler, som om rummet har perfekt akustik, kan vi forbedre lyden yderligere med mindre justeringer med equalizer-programmer. Producenten leveres også med en målemikrofon til ARC-systemet sammen med et stativmikrofonstativ samt en CD med et ARC-kalibreringssystem, et USB-kabel til tilslutning af mikrofonen og forstærkeren og et CAT5-kabel til netværksforbindelse til modtageren.

Anthem Advanced Load Monitoring er et belastningsovervågningskredsløb

MRX-710 genom

Anthems nyeste generation af radioer har en avanceret digital signalbehandlingsenhed (DSP), der overvåger spændings- og strømværdier for at undgå overbelastning. Forstærkeren afkøles af en ventilator med dobbelt hastighed.

Lytningstest

Test af Anthem-forstærkeren kunne udføres i et akustisk optimalt behandlet rum. Diffusorfrontpaneler og lydabsorberende elementer på væggene sikrer den rigtige lyd. Som et resultat af vores målinger anbefalede vi behandling af gulvoverflader med lydabsorberende akustiske måtter, som er i stand til at absorbere 20-30 decibel lyd sammenlignet med traditionelle måtter.

Vi så en meget frisk film for at teste lyden af ​​forstærkeren. Spændende scener fra 2020-handlingen, Tenet, en sci-fi-film med masser af lydeffekter. På trods af Anthems enkelhed kom det som en meget behagelig overraskelse. Vi parrede forstærkeren med et par højttalere fra Genelec. Vi oplevede en realistisk, rummelig lyd, et bredt scenebillede og et væld af detaljer. De dybe var meget faste, stramme og percussive. Dialogerne var forståelige og klare, måske blev mellemområdet nogle gange lidt skubbet i baggrunden, men de høje toner var smukke og livlige, lige så meget som de havde brug for.

Resumé

Anthem-modtager ved så meget som en modtager har brug for. Nogle finder måske funktionerne ufuldstændige, vi vil hellere anbefale andre modeller til dem, da der er masser at få med en enhed med langt flere funktioner end MRX 710 AV. Men hvis nogen ikke kan lide overbelægning eller finder et uendeligt antal funktioner overflødige og ønsker en ren, intens lyd, så er denne forstærker den mest ideelle til det, enkel og alligevel fantastisk!

Similar Posts