Cambridge Audio Dacmagic 100 D / A konverter gennemgang

Det britiske firma Cambridge Audio har siden 1968 stræbt efter at udvikle lydenheder, der imødekommer hi-fi-fans. De satte sig for at producere pålidelige, men enkle og overkommelige produkter af høj kvalitet. Deres vigtigste “mission” er at få den store britiske lyd til alle. Vi finder ud af, hvor vellykket denne mission er efter test.

Den britiske elite

Převaděč Cambridge Audio Dacmagic 100

Primært computere, medier og Blu-ray-afspillere, digitale ressourcer … osv. Forbedres lydkvaliteten af Cambridge-konverteren. Dacmagic 100 Wolfson WM8742 24 bit DAC garanterer fremragende hi-fi lydkvalitet. Den har også 24 bit / 96 kHz USB-lyd, 1 digital Toslink og 2 digitale koaksiale og Phono-indgange og RCA analoge udgange. Forsiden af metalhuset er lavet af børstet aluminium. Frontpanelet indeholder tænd / sluk, kilde vælger og filter kontrol knapper. Enheden understøtter operativsystemer, der ikke kræver separat softwareinstallation (Win / Mac / Linux) og er også i stand til 16/24-bit, 44,1-192 kHz programunderstøttelse.

Cambridge-Audio-Dacmagic-100-interni

Den drives af en stor ekstern adapter. Frekvensresponset er 20 Hz-20 kHz, Dacmagic vejer 0,5 kg. USB-forbindelsen er asynkron. Det kan også placeres lodret med en gummifælge leveret af producenten.

Nogle funktioner mangler

Cambridge Audio Dacmagic 100 indietro

Der er ingen hovedtelefonforstærker, ingen Bluetooth-forbindelse, intet valg af digitale filtre under produktionen. Der er ingen afbalanceret analog lydudgang på bagsiden af ​​enheden, antallet af digitale indgange er halveret sammenlignet med Dacmagic 100 Plus-modellen. Faldet i antallet af funktioner blev kompenseret af den meget gunstigere pris.

Hvad er DAC-konvertere gode til?

DAC konverterer digitale signaler til analoge signaler. Konventionelle forstærkere kan ikke håndtere digitale kilder. Hvis du vil lytte til digital musik, er et DAC-kredsløb vigtigt. På lydenheder er ældre DAC’er ikke altid i stand til at transmittere den originale lyd korrekt. På grund af DAC-konvertere af lavere kvalitet vil lydafspilning være støjende. En anden negativ konsekvens af forkert designet kredsløb er problemer med digital timing. Selvfølgelig betyder det ikke noget, hvad kvaliteten af ​​kilden er. Hvis du føler / hører, at du ikke får den lyd, du forventer, kan du købe en separat DAC-konverter.

Musiktest
Rossini-Guillaume-Tell

Vi lyttede først til ouverturen til Rossinis firehandlingsopera Tell William. Konverteren producerede klar, levende og naturlig lyd med levende, udvidet diskant. Måske kunne lydene have været lidt luftigere, tykkere. Den voldsomme galop blev efterfulgt af Gerschwins sang Summertime i Porgy og Bess’s tre-akters opera. Sangen lød vidunderligt, klart, men instrumenterne blev noget skubbet i baggrunden. Imidlertid var dynamikken og nøjagtigheden imponerende. I vores tidligere tests har vi allerede oplevet bedre, tættere og mere naturtro lyd til andre lydenheder, men Cambridge-konverteren har også nærmet sig perfektion. En fransk musikalsk cd af Romeo og Juliet, skrevet af Gerard Presgurvic, fulgte. Vi kunne høre fremragende stereolyd. Vi oplevede en virkelig ægte, original effekt i den musikalske version af de to unges tragiske kærlighedshistorier, samlet set hørte vi en ekstremt kompleks, måske alt for koncentreret lyd. Også her blev bandet noget undertrykt af vokal.

Fordele og ulemper

Fordele ved Cambridge Dacmagic 100

-fornuftig pris

-Wolfson WM8742 DAC-operativsystemsupport

-bedøvelse dynamik og nøjagtighed

-klar lyd

Ulemper:

-ingen Bluetooth

-ingen hovedtelefonforstærker

-for kompleks, tæt lyd

– uden detaljeret, luftig lyd

Er din forestilling virkelig magisk?

Vi fandt enhedens ydeevne overbevisende. Ideel til at forbedre lyden af ​​medier og Blu-ray-afspillere, det kan være et optimalt tilbehør til pc-, Mac-enheder. Der er få konkurrenter i DAC-omformerne i denne prisklasse.

Similar Posts