Deezer-streamingtjenesteanmeldelse

På det stadigt voksende marked for onlineudbydere af musik kan vi beslutte, hvilken vi skal vælge ud fra flere overvejelser. Lydkvalitet er vigtig, hvilken slags musik der tilbydes, vi får disse ekstra tjenester, og selvfølgelig er prisen på tjenesten heller ikke tilfældig. De fleste streamingudbydere tilbyder også en gratis prøveperiode, inden vi træffer en endelig beslutning.

Deezer Streamingdienst (1)

Ud over Android og iOS er den franske Deezer-tjeneste også tilgængelig til Blackberry OS og Windows Phone. Kan også bruges på andre enheder i hjemmet.

Mobilnet er ikke absolut nødvendigt

Deezer har også en offline-tilstand, og du kan downloade og lytte til afspilningslister offline uden at skulle hoppe til din himmel på grund af brugen af ​​mobilnet. Du kan også indstille denne download til kun at være via Wi-Fi.

Ligesom andre udbydere har Deezer en webafspiller, så du kan lytte til musik fra en browser. Interfacet er rent, men lidt bare, især i desktopversionen. Der har været nogle ændringer i Deezers tidligere billede. “Hjem” er blevet erstattet af “Musik”, selvom det udfører den samme funktion som før: personaliserede afspilningslister og giver mulighed for at gennemse musik efter lister, nye udgivelser, popularitet og forskellige stemninger. Radiostationer vises stadig nederst på siden, men podcasts har nu deres egen fane. “Foretrukne” er blevet erstattet af “Min musik”, men dens funktion er ikke ændret.

Deezer er meget lig Spotify, både hvad angår deres udseende og funktioner. Nogle gange oplevede vi lidt langsom indlæsning af billeder og andre fejl på Deezer. Mange klager over lignende, men tjenesteudbyderen arbejder konstant på at rette fejlene. Deezer har navigation i den øverste bjælke og har endda et indbygget DJ-skrivebord med to blandinger, som Spotify ikke har. Spotify er tilgængelig i færre lande end Deezer, som igen tilbyder sin service i mere end 150 lande, så du kan forvente mere musik, når du bruger Deezer. Spotify og Deezer er så ens, at det også er muligt at overføre afspilningslister fra de to udbydere til den anden.

Lyd

I tilfælde af Deezer kan vi forvente klar og korrekt lydkvalitet, når vi lytter til musik i næsten CD-kvalitet i 16-bit / 44,1 kHz FLAC-format. Selvfølgelig, hvis du ønsker perfekt musikalsk lyd, er det værd at tænke på et mere seriøst lydsystem og få højttalere af god kvalitet. Før du opsætter dit lydsystem, er det en god ide at tænke over, hvad du skal bruge dine højttalere til, så lad os gå omhyggeligt rundt om, hvilken type højttaler vi skal vælge. Akustikken i værelserne påvirker også lyden, så det er værd at udføre akustisk behandling i værelserne. Lydabsorberende paneler og diffusorer er perfekte til dette formål, hvormed vi kan opnå en afbalanceret lyd og eliminere akustiske fejl.

Hvis vi sammenligner Deiders lyd med Tidal, er vi nødt til at finde ud af, at Tidal leverede en mere detaljeret, nøjagtig og klarere lyd til bestemte sange.

Deezer er ikke kun en musikafspiller, men også en musikplatform. Vi finder en masse information om musikere og kunstnere, og der er mange nyttige funktioner, der hjælper dig med at finde rundt i informationssættet. Det tilbyder også mere komplekse applikationer, såsom at udarbejde statistik fra vores lyttevaner. Du kan også tilmelde dig Deezer-tjenesten via Facebook. Følelsen af ​​fællesskab forstærkes yderligere af det faktum, at tjenesteudbyderen også giver os mulighed for at lytte til andres lister. Når du bruger Deezer, kan vi ikke kun filtrere efter genre, men også efter region og land. Vi finder også toplister og radiolister i tilbuddet om tjenesten.

Andre funktioner i Deezer

360-graders reality-lydprogram

Deezer var den første musikstreamingtjeneste, der tilbød 360 Reality Audio, som kræver download af 360 by Deezer-appen. Den dårlige nyhed er, at Deezer 360 kun er tilgængelig på iOS- og Android-enheder. Der er otte afspilningslister, inklusive “New on 360 by Deezer”, som er tilgængelig via en computer eller hi-fi.

Selvfølgelig er Deezers største fordel 360 Reality Audio, som ikke tilbydes af nogen anden streamingtjeneste. 360 Reality Audio tilbyder 3D-lydplads ved at oprette flere virtuelle højttalere og kan lyttes til gennem hovedtelefoner. Mens 3D-lyden virkelig er unik for Deezer, overgår den ikke stereoeffekten.

Deezer tilbyder tre prispakker, så alle kan finde den, der fungerer bedst for dem.

Ud over smartphones og computere er Deezer-appen også tilgængelig på en række andre enheder: Samsung, Sony og LG TV; trådløse højttalere: Sonos, Amazon, Bluesound og Bose … osv.

Chromecast og AirPlay giver dig mulighed for at sende sange til endnu flere enheder. Uanset den anvendte enhed vil abonnenter have adgang til et katalog på mere end 56 millioner sange, hvoraf virksomheden hævder at have mere end 52 millioner CD-kvalitet FLAC-formater.

Konklusion

nota deezer

Den franske musikstreamingtjeneste udvikles og fornyes konstant for at få endnu mere tilfredse abonnenter til at vælge denne udbyder. Med et stort udvalg af musik, information, ekstra funktioner og fantastisk lydkvalitet er Deezer et meget godt valg. For øjeblikket er 3D-lyd kun tilgængelig fra denne udbyder, og mens den stadig er i sin barndom og ikke fejlfri, er det sikkert, at denne funktion snart vil være i stand til at flyve Deezer til streamingfirmaers førende position.

Skrevet af Róbert Polgár

Similar Posts