Vi har testet Denon AVC-X6700H hjemmebiografmodtager!

Denon AVC-X6700H-modtager

Denon er et mere end 100 år gammelt japansk mærke, der har designet og produceret hi-fi- og lydenheder siden 1910. Denon-mærket er en garanti for kvalitet og perfekt lyd. De har vundet og vinder flere priser og stræber konstant efter at imødekomme lydfansens behov med de bedste produkter.

Denon AVC-X6700H

Fås i sølv og sort og passer ind i enhver rumstil med sit moderne, æstetiske udseende. Det store display på frontpanelet er let at læse, påskrifterne og informationen, der vises på overfladen, er perfekt synlige selv fra en afstand på 3-4 meter. Der er også en USB-port på frontpanelet ud over standardkontrolknapperne.

Denon X6700 ind- og udgange

Forstærkeren har et antal ind- og udgange, inklusive 8 HDMI-indgange, 3 HDMI-udgange, som alle er HDMI 2.1-certificerede. AVC-X6700H understøtter også 8K op til 60 Hz og 4K op til 120 Hz samt HDR10, HDR10 +, HLG, Dolby Vision og de nyeste 3 Ds-formater, inklusive Dolby Atmost, DTS: X og DTS: X Pro . (Sidstnævnte er ansvarlig for 13-kanals signalbehandling.) Du kan ikke gå glip af Phono-indgangen for at spille traditionelle vinylplader. Med 2 12 V trigger udgange, 2 koaksiale og optiske digitale indgange, 2 komponent video indgange med 1 udgang, 4 komposit video indgange med 2 udgange. Den er også udstyret med 6 analoge stereoindgange til zone 2.3 RCA-stereoanalogudgang, FM / AM, RS232-stik, Ethernet-forbindelse og IR-indgang og -udgang. Det maksimale strømforbrug er 750 watt.

X6700 fjernbetjening

Fjernbetjeningen er stor og har mange knapper, den er let at se og meget god kvalitet.

AVC-modeller har ikke en indbygget FM-radio i modsætning til AVR-modeller.

Mere information

Takket være IMAX Enhanced-programmet garanteres top billedkvalitet. Forskellige indstillinger er tilgængelige med VRR (Variabel opdateringshastighed), ALLM (automatisk lav forsinkelse), QFT (hurtig billedtransmission) og WCG (bred farveskala). Ved hjælp af det trådløse system med flere rum kan HEOS bruges til at oprette et centralt styret trådløst system placeret i forskellige rum i en bygning, så vi kan styre lydsystemet fra Android- eller iOS-mobilenheder via en WiFi-forbindelse. Forskellige stemmestyringsfunktioner er også tilgængelige, såsom Amazon Alexa, Google Assistant, SIRI eller JOSH. Med Roon Testeo kan du overføre musik til din Mac eller Windows-pc. Der er ingen barrierer for online musikstreaming, du kan også lytte til musik fra Spotify, Deezer, Sound Cloud, Tidal, Apple Music eller AirPlay2 apps.

AVC-X6700H-pasante

32-bit AKM D / A-konvertere udfører funktionen til at konvertere digitale signaler. AL 32 signalbehandling (high definition filtering) er ansvarlig for lydkvaliteten. 2 dual SHARC og core DSP-chips driver enheden. Dolby Height Virtualization og DTS Virtual: X er også blandt dens funktioner. Audyssey MultiEQ XT32 Room Correction System måler ved hjælp af den medfølgende målemikrofon og foretager justeringer baseret på den. Til AVC-X6700H suppleres dette program med Sub EQ LIT og LFC til finjustering, hvilket kræver Audyssey MultiEQ Editor. (Denne applikation, under test, indstillede subwooferniveauet for lavt med ca. 13 decibel, dette skulle rettes.) ECO (strømsparetilstand) justerer strømforbruget til det aktuelle lydstyrke. Control 4-systemet er hurtigt og nemt at installere takket være SDDP-drevet (Simple Device Discovery Protocol).

Rumkorrektionssystemer kan kun opnå reel forbedring af lyden i rum med tilstrækkelig akustik. Dette skyldes, at disse programmer kun måler lydtrykket og udfører kalibreringer mod det. Således behandles efterklang og ekkoproblemer også som lydtryksproblemer. Hvis lydtrykket reduceres yderligere, forringes lyden i stedet for at blive bedre. Mere avanceret DCR-software forbedrer lydens klarhed og dynamik ved at kontrollere fase- og pulsoverførsel, men de kan ikke rigtig gøre noget ved refleksioner. Men hvis vi tager os af rumets vægge, loft og vinduesoverflade med lydabsorberende og diffusorpaneler, forbedrer rumkorrektionssystemerne lyden yderligere med mindre korrektioner.

Lyd
Denon 6700 sølv

Denon-forstærkeren blev testet i en stue på ca. 30 kvadratmeter, parret med Klipsch R620F gulvhøjttalere og Klipsch R-120SW aktiv subwoofer. Akustikken i stuen kan siges at være ganske god, bredbåndspaneler blev placeret på væggene, og basfælder blev placeret i hjørnerne ved siden af ​​højttalerne. Baseret på vores akustiske målinger er der brug for et par flere diffusorelementer til perfekt akustik, som skal placeres på de refleksionspunkter, vi har etableret.

Vi startede vores test med Harry Potter og The Order of the Phoenix. Modtageren producerede en meget flot, klar, forståelig lyd, og dynamikken og detaljerne var fejlfri. Måske kunne bassen have været lidt mere intens.

Vi så den actionfyldte komedie, Fast & Furious: Hobbs & Shaw, bagefter. Vi fik en meget præcis, detaljeret lyd, vi havde en realistisk, rumlig oplevelse. Basområdet blev også reduceret lidt her, men subwooferen kompenserede for denne lille ting.

Konklusion

Denon-forstærkeren udførte virkelig overbevisende under prøven. Detalje, fremragende dynamik og nøjagtighed, klare og forståelige dialoger kan karakteriseres af naturtro, rumlig lyd. Bassen kunne være bedre, men med en højtydende subwoofer og højttalere vil det også være fint. Rumakustik er meget vigtigt, hvis du virkelig ønsker optimal lyd, så sørg for at behandle væggene og loftet i dit værelse, fordi vi kun kan drage fordel af Denon Audyssey-rumkorrektionsprogrammet, hvis efterklangstiden er korrekt, og ekkoerne elimineres.

Skrevet af: Róbert Polgár

Similar Posts