Denon AVC-X8500H hjemmebiografforstærker test

Denon-AVC-X8500H

Hjemmebiografforstærkeren med 13,2 kanaler er en virkelig fantastisk model takket være dens 13 effektniveauer. Med hensyn til udseende tilbyder det et moderne og attraktivt syn. Med en vægt på 23,3 kg efterlader det rektangulære, ekstremt solide, stabile hus, de solide side- og tagvægge og den tykke bund ingen tvivl om, at materialet ikke blev fortrudt under fremstillingen af forstærkeren. Det hængslede låg på aluminiumsfronten er også lavet af stærkt, holdbart materiale. Der er 2 snoede bakker på frontpanelet. Bagpanelet er foret med forgyldte, transparent arrangerede stik. Vi opdagede 30 sprinklerkabler! Denon AVC-X8500H har 8 HDMI-indgange og 3 HDMI-udgange. Fjernbetjeningen har baggrundsbelysning, hvilket er en yderst nyttig funktion, når den bruges i et mørkt filmrum.

Mando på afstand Denon AVC

En sleep timer-knap er også placeret på fjernbetjeningen. Fjernbetjeningen reagerer på bevægelse, er overfølsom, måske for meget, fordi den er blevet aktiveret i endnu større afstande, når den er i bevægelse. Bogstaverne er så små, at nogle brugere sandsynligvis har brug for briller eller et forstørrelsesglas for at læse billedteksterne på fjernbetjeningen.

Topmodel – med superkraft

Denon AVC-X8500H bag

En HDCPP2.2. og 4K Ultra HD 60 Hz-video understøttes også. Forstærkeren er også i stand til at håndtere HEOS Multiroom-systemet og understøtter Amazon Alexa, Auro 3D og Dolby Vision-formater samt High Dynamic Range (HDR) videoformater. En eARC-opdatering er også tilgængelig. I stedet for en toroidetransformator tager en jernkernetransformer, der vejer mere end 8 kg, måske lidt overdimensioneret, plads i enheden. Rundt det er aluminiumsribber legeret med en tynd kobberplade, og forstærkermodulerne er fastgjort til dem. Køling blev løst med fans. Det maksimale strømforbrug er 900 Watt. Det har en effekt på 140 watt pr. Kanal. At køre 13 kanaler kræver alvorlig kraft.

Denon-AVC-X8500H herfra

Og det er ikke alt!

Et DSP lydbehandlingssystem og 2 højtydende SHARC DSP Griffin Lite dual core processorer er også en del af enheden. Phono MM, 12 V trigger, IR, RS232 indgange blev heller ikke glemt. Du kan også lytte til internetradio på den og streame din yndlingsmusik eller videoer fra forskellige tjenester fra din iPhone, iPad, Mac eller Apple TV. (Apple Music, Spotify, Tidal, Deezer, Youtube, Netflix … osv.) Takket være Apple AirPlay kan du også få adgang til trådløst lydindhold med iO’er, iPhones, iPads. Selvfølgelig er forstærkeren også udstyret med Bluetooth og Wi-fi-forbindelse.

Rumkorrektionssystem

Audyssey rumsutjämnare

Audyssey MultiEQ-systemet bruger den medfølgende målemikrofon til at måle højttaleroutput ved 8 målepunkter. Audyssey MultiEQ Editor kan også downloades til mobile enheder, selvom det ikke er gratis. Uanset hvor nyttigt et rumkorrektionssystem er, skal du ikke bare stole på det, når du vil rette op på rumakustikfejl.

Sistema Audyssey-MultEq
AVR eller AVC? Hvad er forskellen?

Mange kan blive overrasket over navnet AVC ved siden af forstærkerens navn i stedet for den sædvanlige AVR. Dette er ikke en stavefejl, ikke en fejl. AVR står for AV-modtager, en lydenhed med en indbygget FM-tuner. En AVC er en AV-forstærker, der har en radioindgang, men ingen FM-tuner. (Den amerikanske version af Denon AVC-X8500H forstærker hedder AVR, fordi den har en FM-tunermodel i Amerika.)

Denon AVC-X8500H lytteprøve

Vores firma blev inviteret til et nybygget familiehus i 1. distrikt i Budapest, hvor vi testede det nyeste medlem af det nyudviklede hjemmebiografsystem, Denon AVC-X8500H forstærker. Rummet er endnu ikke akustisk perfekt, det er stadig nødvendigt at placere akustiske paneler i lofterne for at opnå en fejlfri surroundlyd.

Assassin's Creed-filmplakat

Vi begyndte at filme med actionfilmen Assassin’s Creed. I filmen, baseret på det populære videospil, spiller Michael Fassbender titelfiguren, der undgår henrettelse og begiver sig ud på en mission. Denon optrådte fantastisk. Vi fik detaljeret, luftig og rumlig lyd, lydene fra kampscenerne virkede så naturtro, at vi næsten blev tilskuere i historien. Vi havde en reel surroundoplevelse.

Gyserfilm var vores næste testemne. Den uhyggelige klovn dukker op igen i del 2 af “It” og fortsætter med at skræmme de stakkels hovedpersoner. Under indflydelse af ægte, naturlige lyde, skræmmende effekter kom vi ofte til vores hjerter ved synet af en uhyggelig del. Derefter følte vi, efter den blodsukkende film, det ikke ville skade at slappe af lidt, så vi skiftede til rytmerne i Dirty Dancing. Musikken og dialogerne var bestemt adskilt, alle provinser lød smukt og klart. Denon udmærket sig også inden for musik. Han var omgivet af musik, let flydende og fængslende.

Hjemmebiografforstærkere købes ikke kun til at se film, musiklyd er også vigtig for fans. Derfor lyttede vi først til et par sange fra George Michaels album: Ladies and Gentlemen. Intens bas, smuk og pletfri høj og mellemklasse kan rapporteres. Vi kunne høre perfekt stereolyd, naturlige og afbalancerede rytmer. Grammy-prisvindende, jazzsanger og skuespiller Michael Bublés enormt succesrige sang, It’s Beautiful Day, var finalisten på testen. Bedøvelse musik, fantastisk vokal karakteriserer den canadisk-italienske sanger. Denon gengav trofast det hele, naturligvis parret med højttalere i høj kvalitet.

Anbefaler vi Denon 13.2-kanals forstærker?

Vi blev betaget, fortryllet, imponeret over dette værktøj! Du kan forvente en detaljeret, rummelig, luftig, naturtro og naturlig, forståelig lyd, der vælger denne enhed.

Positive:

-real surround sound,

-detaljerethed

-fast enhed hus,

– muskuløs ydeevne,

-korrektionssystem

-13 udgangstrin,

-kan fylde rummet selv i større rum.

Negativer:

-Kun lyden være mere dynamisk og præcis,

-enheden er lidt overvægtig,

-bogstaverne på fjernbetjeningen er for små og for følsomme over for bevægelse

-vi savnede de “hårrivende” dybder lidt.

Similar Posts