Denon AVR-S960H AV-modtager test

Denon AVR-S960H giver ikke meget udseende, den har standard Denon-design: sort farveskema, LED-display, inputvælger / lydstyrketaster og genvejstaster til de mest anvendte indgange.

Ifølge producenten er denne model den første 8K-kompatible AV-modtager i AVR-serien. Det understøtter de mest avancerede 3D-formater, herunder DTS Virtual: X, DTS: X, Dolby Atmos Height Virtualization Technology og Dolby Atmos. Denne enhed er også kompatibel med sofistikerede videoteknologier som HDR10 +, Dolby Vision og HLG.

Den indbyggede HEOS tillader trådløs transmission af populære musikstreamingtjenester. AVR S960H fungerer også perfekt med de mere almindelige stemmefunktioner. Installationsprocessen er meget enkel. Takket være Audyssey’s rumkalibreringsprogram måler denne AV-modtager automatisk og optimerer lyden, så den passer til rummet.

Denon AVR-S960H Funktioner

Receptor Denon-AVR-S960H-AV

Selvom der ikke er noget overraskende eller nyt i design, ser dette produkt ikke dårligt, elegant og æstetisk ud. Takket være dets stabile hus og kvalitetskomponenter er denne AV-modtager meget holdbar og robust.

s960h fjernbetjening

Den har store, logisk designede og tydeligt markerede knapper på fjernbetjeningen. Der er også en øko-knap på fjernbetjeningen.
Denne særdeles funktionelle, separate 7-kanals modtager er i stand til 90 W pr. Kanal. Det har reducerede impedansdrevegenskaber og er kompatibelt med de fleste højttalere. Afhængig af skærmens økometer og lydstyrkeniveau balancerer funktionen Auto Eco Mode højttalernes ydeevne og garanterer dermed energieffektivitet.

8K-behandlet AV-modtager til den perfekte 4K hjemmebiografoplevelse

Denon AVR-S960H understøtter de mest avancerede HDMI-teknologier og er kompatibel med alle moderne 3D-lydformater.

Billede kvalitet

AV-modtageren producerer virkelig fantastiske billeder takket være sin avancerede teknologi som BT.2020 transmission understøttelse, 3D, dynamisk HDR, HLG, HDR10 +, Dolby vision og 4: 4: 4 Pure Color.

Støtte til de bedste 3D-lydformater

Du kan nyde kopibeskyttet indhold uden afbrydelse. HDCP 2.3 og 8K opskalering er tilgængelig på alle HDMI-porte. Den inkluderer også funktionen Enhanced Audio Return Channel (eARC), der giver den bedste support til 3D-lydformater til smart-tv-applikationer.

Takket være soundtracks med høj opløsning får vi enestående lydnøjagtighed. Udstyret med AKM 32-bit D / A-konvertere, udfører denne AV-modtager 192 kHz / 24bit lydafkodning ved hjælp af et antal tabsfri filtyper som WAV, FLAC og ALAC. Det er også kompatibelt med 2,8 / 5,6 MHz DSD-filer.

Fejlfri spiloplevelse

Med VRR-teknologi og en 4K / 120Hz overføringsfunktion tager Denon AVR-S960H også spiloplevelsen til det maksimale niveau. Denne AV-modtager understøtter automatisk lav forsinkelsestilstand og hurtig billedfrekvens (QFT) for at sikre minimal billedafbrydelse og forsinkelse.

Stemmeassistenter

S960H fungerer også godt med populære stemmeassistenter, uanset om vi bruger Amazon Alexa, Google Assistant, Apple Siri eller Josh.AI.

Bluetooth-forbindelse

Lydtransmission fra modtageren til Bluetooth-headsettet er ikke et problem. Du kan afspille lyden på både Bluetooth og tilsluttede højttalere på samme tid.

Denon AVR-S960H har et dual antenne transceiver system. Det giver dig mulighed for at bruge stabil og uafbrudt Bluetooth og dual-band Wi-Fi-streaming. Det fungerer også godt i støjende omgivelser. Med smarte enheder kan du lytte til lydindhold trådløst.

Indbygget HEOS

HEOS-applikationsdenon

HEOS’s indbyggede system med flere rum giver dig mulighed for at afspille den samme musik i flere rum på samme tid eller endda have forskellig musik i forskellige rum. HEOS understøtter alle populære lydtjenester, inklusive SiriusXM, Amazon Music HD, SoundCloud, Pandora og Spotify og mere. Med AirPlay 2 er alle Apple Musics yndlingssange også tilgængelige.

Denne modtager er Roon-certificeret og giver information om forskellige kunstnere og sange.

USB-porten på frontpanelet sikrer problemfri afspilning af high-definition lydformater.

Opsætning og installation

Quick Start Guide gør alt nemt. Det giver nemme, klare og enkle instruktioner for at lette installationsprocessen. Når du slutter tv’et til denne AV-modtager med en HDMI-forbindelse, vises Denon Setup Assistant på tv-skærmen.

Lydkvalitet og ydeevne

Med den nyeste 3D-teknologi er lydkvaliteten fremragende. Denne enhed fungerer på et 5.1.2 Dolby Atmos eller DTS: X-system, der giver en tredimensionel lytteoplevelse.

bagpanel s960h

Med 90 watt pr. Kanal, 8 ohm, fungerer Denon AVR-S960H meget godt med næsten enhver højttaler. Under test parrede vi forstærkeren med Monitor Audio Silver 200 AV12-højttalere, og de fungerede godt sammen. Udstyret med en forbedret Audio Return Channel (eARC) -funktion sender AV-modtageren lyd i fuld opløsning fra tv’et til modtageren ved hjælp af et enkelt HDMI-kabel.

Audyssey-rumkorrektionssystemet har en række fordele for at forbedre lydkvaliteten og lytteoplevelsen. Når høj musik følger, forudsiger Dynamic Volume-funktionen høj lydstyrke, og Dynamic EQ-funktionen øger surroundeffekten, basniveauet og dialogen ved lavere lydstyrke. Biografrummet, hvor vi testede modtageren, har endnu ikke perfekt akustik, ekkoet nedbryder desværre lyden. Væggene er lavet af mursten, men med undtagelse af nogle få vægmalerier er vægoverfladerne tomme. Der blev udført en akustisk måling, hvilket resulterede i, at vi anbefalede ejeren at placere diffusorfrontpaneler og trykte lydabsorberende paneler på væggene og loftet. Foran vinduerne og terrassedøren i glas anbefalede vi lydisolerede, akustiske gardiner for at skabe den ideelle akustik.

Konklusion

Moderne funktioner eliminerer lydforvrængning og resulterer i klar, dynamisk og afbalanceret lyd. Desværre er forstærkeren ikke kompatibel med IMAX og har ikke Chromecast-understøttelse. Det ser godt ud, men lidt kedeligt. Det er en højtydende forstærker, der giver den mest krævende billed- og lydkvalitet med den mest avancerede teknologi til rådighed. Dette produkt i mellemklassen er bestemt værd at købe.

Skrevet af Róbert Polgár

Similar Posts