Denon AVR-X2700H AV-receiver test

Denon er blevet en af de bedste producenter af AV -modtagere og er ekstremt populær. Denne gang testede vi Denon AVR-X2700H. Den første ting, der fangede vores opmærksomhed, var designet, der næsten ikke ændrede sig i forhold til AVR-X2600H. Ikke desto mindre gennemgik den nogle ændringer i forhold til sin forgænger. X2700H understøtter 8K -opløsning, men antallet af HDMI -indgange er reduceret fra otte til seks. Antallet af HDMI -udgange forblev uændret.

Funktioner i Denon AVR-X2700H

Denon AVR X2700H modtager testrapport

Kanalkonfigurationen forblev intakt i forhold til den tidligere model. Der er syv kanaler, og udgangseffekten når 95 W med 8 ohm højttalere og 125 W med 6 ohm alternativer, så 7,2 og 5.2.2 kanalsystemerne blev implementeret. PlayStation 5 og Xbox Series X -spilkonsoller kan også tilsluttes modtageren.

Dette Denon -produkt lyder meget behageligt til enhver form for film eller musik. Modtageren overfører på en mesterlig måde lydene fra en højttaler til en anden og hjælper dig med fuldt ud at fordybe dig i den scene. Det er fantastisk, hvordan Denon AVR-X2700H styrer dybden af ​​de to subwoofere i 7,2-kanals systemet, og hvor klar lyden var under specialeffekter. Denon har spillet en ledende rolle i kategorien hjemmebiografmodtagere i de seneste år. Dette er slet ikke overraskende, da mærkeets enheder ikke har været skuffende i vores tests hidtil.

Der er ingen frontdæksel som på de højere specifikationer Denon AVR’er, og vi finder et mindre rigt udvalg på enheden fra de let tilgængelige betjeningsknapper. Du kan stadig skifte input, indstille radioen og betjene en anden lyttezone med de tilgængelige betjeningsknapper, men de fleste opsætnings- og afspilningsmuligheder kræver en fuldt udstyret fjernbetjening.

bageplan X2700H

Der er muligvis kun en HDMI 2.1 -certificeret input, men de fem andre er ikke ignoreret. Hver er kompatibel med Variable Refresh Rate (VRR), Quick Frame Transport (QFT) og Auto Low Latency Mode (ALLM) forsinkelsesminimeringsteknologier for at imødekomme behovene i næste generations indhold.

De klarer også den fulde pakke HDR -standarder med HDR10 +, HDR10, HLG og Dolby Vision -teknologier. Begge HDMI -udgange er også 2.1 -certificerede, så heldige, der har både et tv og en projektor i deres hjemmebiografsystem, kan nyde 8K / 60Hz og 4K / 120Hz, når de bruger begge. EARC (Enhanced Audio Return Channel) understøttes også.

Inde i modtageren X2700H

AVR-X2700H er ikke som standard for 3D-lydformater som high-end-modellerne, men Dolby Atmos, Atmos Height Virtualization, DTS: X og DTS Virtual: X lydformater understøttes. For dem, der ønsker at afkode IMAX Enhanced og Auro-3D soundtracks, skal de vælge Denon AVR-X3700H eller en endnu mere seriøs AV-receiver.

Stemmestyring er tilgængelig via Alexa, Google Assistant og Siri-a-kompatible enheder samt AirPlay 2, HEOS, Spotify og Tidal.

En af de store nyheder om denne enhed er, at Denons AVR’er i X-serien i 2020 allerede er “Roon-testede” enheder, hvilket betyder, at Roon-musikafspilning også er mulig.

Bluetooth-forbindelsen er også blevet fornyet, så AVR-X2700H kan dirigere lyd til trådløse hovedtelefoner på samme tid som højttalerne.

Lyd

Et helt stort biograflokale var teststedet med akustiske paneler på både vægge og loft. Diffuser frontpaneler samt trykte paneler gav den rigtige lyd. Akustiske lydpaneler med terninger blev placeret i hjørnerne. Akustiske gardiner forbedrer ikke kun lyden, men fungerer også som et mørklægningsgardin, hvilket er et ganske vigtigt krav for en biograf. Selvom Denon -modtageren, vi testede, har et rumkalibreringssystem, er det ikke nok til perfekt akustik alene. Hvis rummets vægge og glasoverflader ikke behandles akustisk, kan der ikke opnås optimal lyd. Rumkalibreringsprogrammer er effektive, når der også udføres akustisk behandling i lokalerne. Når dette er gjort, kan finjustering ved hjælp af kalibreringssoftware resultere i virkelig fejlfri lyde. Vi testede modtageren med et par Fyne Audio F302 højttalere.

Som medlem af Denon X-serien 2020 har AVR-X2700H også Audyssey-højttalerkalibreringsteknologi, ligesom dets større søskende. Imidlertid kræver MultEQ XT -målinger kun få små ændringer, før vi er helt tilfredse med indstillingen.

Hvis vi skulle bruge et enkelt ord til at beskrive modtagerens lyd, ville det være “selvsikkert”. AVR-X2700H forsøger ikke at imponere for meget som en lavere budgetforstærker, der har været eksplosioner og bankende dybder.

De to subwoofere i 7.2 -systemet lyder, når det er nødvendigt, og ødelægger aldrig den krystalklare klarhed i musik eller surround -effekter.n

Vi oplevede også en klar, ringende lyd, mens vi lyttede til musik, med dyb, stærk bas.

Konklusion

Denne AV -modtager kan være producentens stolthed. Der er mange billigere AVR’er, men ingen ligner denne enhed. De fonetiske forbedringer er markante i forhold til forgængeren. Denons ingeniører udmærkede sig igen. Det ser næsten anderledes ud end sin forgænger i udseende, men det er heller ikke et problem. Den sædvanlige Denon -form har allerede vundet mange fordel. Lyden er fremragende, med tilstrækkelig dynamik, klarhed, surround -lyd og bassen er intens nok. Fantastisk enhed, den eneste ulempe er måske, at den ikke er kompatibel med Sonos -produkter.

Skrevet af Róbert Polgár

Similar Posts