Vi testede Denon AVR-X3600 H 9,2-kanals AV-receiver hjemmebiografforstærker!

DENON-AVR-X3600H forstærker

Vi har testet Denon AVR-X2600H forstærker før, så vi var interesserede i at se, hvad der imponerede os for den nyere AVR-X3600 H. Sammenlignet med sin forgænger fik denne forstærker nye funktioner og tog ekstra vægt, prisen er relativt overkommelig.

Æstetisk design, mange funktioner

Huset har et solidt, rent, æstetisk udseende, det ser ud til, at råmaterialer af høj kvalitet er blevet brugt i produktionen. Frontpanelet på 12,1 kg lyd har et stort hvidt LCD-display på metalfronten med let at se og langt væk bogstaver i ideel størrelse. Brug venstre rulleknap til at vælge kilderne, den højre rulleknap til at justere lydstyrken, de andre taster er rektangulære.

Transero panel Denon AVR X3600H

Frontpanelet har 1 digital HDMI, 1 analog kompositvideo, RCA og USB-indgange samt hovedtelefon- og indbyggede mikrofonstik. Bagpanelet har 11 par højttalerudgange, en kablet Ethernet-port, en FM / Am-antenne, en 12 V-trigger og RS-232-stik. Naturligvis blev digitale HDMI- og analoge komposit- og komponentvideoindgange og -udgange samt stereo RCA og bevægelige magnetiske phono-indgange ikke glemt i designet. Enheden har også LAN-, Wifi- og Bluetooth-forbindelser. Stikkene kan også acceptere bananstik og bare kabler. De mange stik er arrangeret gennemsigtigt. 32-bit AKM AK4458 / VN digital-til-analog konverter er i stand til at afkode musikfiler uden tab og kan også afspille FLAC, WAV, 24 bit / 192 kHz, 2,8 15,6 MHz DSD-filer. IR (infrarød) fjernbetjening er udstyret med mellemstore, smukt arrangerede, farvekodede, bløde knapper. Desværre var fjernbetjeningen ikke baggrundsbelyst, kun de to knapper øverst (Main, Zone2) lyser.

Funktioner

Denon-AVR-X3600H fra den

Takket være Denon -X3600HA 9-kanals effektforstærker er det også muligt at opbygge et 7.22 eller 5.2.4 system. Gennem 11-kanals signalbehandling kan selv et 7.2.4-system bygges i kombination med en ekstern forstærker. Surroundeffekten leveres af 3D-formaterne: Dolby Atmos, DTS: X, DTS Virtual: X og den opgraderbare Dolby Atmos Virtualization-teknologi. Denon AVR-X3600 H fås også i 4K Ultra HD-opløsning. Audyssey MultiEQ XT32, Sub EQ HT og Audyssey MultiEQ Editor hjælper med opsætningen. Forstærkeren understøtter ALLM (Auto Low Latency Mode) og har også IMAX forbedret lydkvalitet og korrektion. Apple AirPlay2 og indbygget internetradio giver også mulighed for at streame musik. (Spotify, Amazon, Tidal, Deezer) Amazon Alexa er også tilgængelig (kræver Amazon Echo) til at kontrollere vigtige funktioner med stemmestyring. AVR-X3600 har en H-frekvensoverførselsværdi på 10 Hz til 100 kHz. 2 flere fjernapplikationer, AVR Remote og HEOS-funktioner kan også downloades til brug på iO’er, Android-systemer, mobiltelefoner, tablets.

Lyd

Opsætning af Denon-forstærkeren er ekstremt enkel og hurtig, det lykkedes os at sætte den op og sætte den op på cirka 15 minutter. Sammen med et par Genelec 8050A studiemonitorer prøvede vi AVR-X3600 H small. Vi testede i en 20 kvadratmeter stor stue med lydabsorberende og diffusorpaneler på væggene og lydabsorberende gardiner foran vinduerne for at optimere lyden fra hjemmebiografsystemet. Vi lancerede filmtesten ved at vise en anspændt, deprimerende og uhyggelig amerikansk thriller, Shutter Island. Hovedpersonen, den store Leonardo DiCaprio, blev filmen vist på biografer i 2010. Denon AVR-X3600 H leverer dynamisk, nøjagtig og klar lyd med en 3D, virkelighedstro effekt. Dialogerne var klare og forståede. Vi var også tilfredse med lyden af ​​actionkomedien Men in Black – International fra 2019, selv ved høj lydstyrke oplevede vi klare og naturlige lyde. Lydene omgav os og leverede en realistisk, nøjagtig dynamisk oplevelse til forstærkeren og højttalersparet. Afslutningsvis fortsatte vi øvelsen med at lytte til musik. Temasangen i fantasy-serien Game of the Thrones blev spillet. Alle provinser talte pænt og behageligt, Denon viste god præstation, selvom stereolyden langt fra var perfekt! Sammenlignet med Marantz-forstærkeren producerede AVR-XA3600 H klart svagere stereolyd, hvilket var mest synlig ved høje toner, musikken var mindre detaljeret og naturlig, end vi havde forventet. (For at beskytte Denons mellemstore forstærker skal vi dog nævne, at Marantz-forstærkeren er meget dyrere!)

Vores mening

Denon AVR-X3600H forstærker er lavet af materialer af høj kvalitet og er en attraktiv lydenhed. Den har flere funktioner og understøtter de nyeste videoteknologier. Det giver en ren surroundlyd og er til en rimelig pris. Imidlertid er stereolyd ikke forstærkerens “styrke”. Efter vores mening er stereoanlægget svagere, mindre naturligt og ikke detaljeret nok, men i dette prisklasse er Denon AVR-X3600H foreløbig mesteren!

Similar Posts