Test af Denon AVR-X3700H hjemmebiografmodtager

Vi har allerede testet flere modtagere fra Denon, og det kan siges, at disse hjemmebiografmodtagere er blandt de bedste på grund af deres høje produktionskvalitet og avancerede teknologi.

Nøglefunktioner i Denon AVR X3700H:

Testrapport for Denon X3700H AV -receiver (1)

-3D lydunderstøttelse

-8K-Ultra High Definition-muligheder

-Kompatibilitet med de mest avancerede lydhjælpemidler

-Perfekt spiloplevelse

-Fremragende lydtrohed

-Glat Bluetooth -lydtransmission

-Enkel og nem opsætning

-Indbygget AirPlay 2, Wi-Fi og Bluetooth-kompatibilitet

-12V udløserudgang

-IP og eksterne kontrolmuligheder for let tilpasning

Lydkvalitet / ydelse

Ifølge Denon er AVR X3700H en ny generation hjemmebiografmodtager designet til at maksimere niveauet for hjemmebiograf, musik og spil. Modellen, der understøtter 9 kanaler, har en 11,2 kanals behandlingsfunktion. AVR X3700H udsender 105 watt pr. Kanal. Med eARC -understøttelse garanterer denne AV -receiver en fantastisk 3D -lydoplevelse. Denne enhed er også kompatibel med de mest avancerede 3D -lydformater og sofistikerede videoteknologier. Denon AVR X3700H har også en række andre innovative og sofistikerede funktioner. Med denne AV -modtager kan du forvente fuld 3D -lydunderstøttelse.

8K-Ultra High Definition

Bagpanel X3700H

Med den nyeste teknologi kan AVR-X3700H også behandle 8K / 60Hz og 4K / 120Hz. Det har også hurtig medieskift og dynamiske HDR -funktioner. For enestående kontrast, klarhed og farve leveres HDMI-indgange også med BT.2020 pass-through support, 3D, Hybrid Log-Gamma (HLG), Dolby Vision, HDR10 og 4: 4: 4 Pure Color subsampling.
Kopibeskyttet indhold er helt underholdende. Det indeholder også en fuld kalibreringskontrolpakke og ISF dag- og natvideotilstande.

Kompatibilitet med de mest avancerede lydhjælpemidler

Denon AVR X3700H -modtageren er kompatibel med sofistikerede virtuelle stemmeassistenter såsom Google Assistant, APPLE Siri og Amazon Alexa. Med disse virtuelle assistenter kan du give kommandoer ved hjælp af din telefon eller smart højttaler.

Spilleroplevelse

Spilleoplevelsen bliver ekstremt sjov med den nyeste HDMI -understøttelse til din AV- eller hjemmebiografmodtager. Med innovative funktioner som automatisk lav forsinkelse, hurtig billedoverførsel, variabel opdateringshastighed og 4K / 120Hz gennemstrømning og opskalering; vi kan forvente en forsinkelsesfri og problemfri spiloplevelse.

Fremragende lydtrohed

Vi får en utrolig lydfidelitet med high-definition lydspor. Denne AV-modtager er udstyret med AKMs 32-bit D / A-konvertere og tilbyder high-definition lydafkodning. Denne funktion har flere tabsfrie filtyper, såsom WAV, FLAC og ALAC, med op til 192 kHz / 24-bit afspilningskvalitet. Dette fungerer perfekt med 2,8 / 5,6 MHz DSD -filer. For at sikre en behagelig lytteoplevelse understøtter denne enhed filtyper som WMA og MP3.

Problemfri Bluetooth -lydtransmission

Bluetooth -lydoverførselsfunktionen giver dig mulighed for at overføre lyd fra AV -modtageren til Bluetooth -headsettet. Lyd kan afspilles på både Bluetooth -headsettet og de tilsluttede højttalere på samme tid.

Vi har testet det

Vi testede Denon -modtageren hjemme hos en gammel kunde. Værelset var en biograf på 28 kvadratmeter, hvor vi testede AV-receiverens muligheder med et par Definitive Technology D15-højttalere. Rummets akustik var næsten ideel baseret på vores målinger, takket være de lydabsorberende paneler på væggene og basfælderne i hjørnerne vil der kun være brug for få diffusorer for en afbalanceret lyd. En af vores mest populære diffusorer, den parametriske diffusor, blev valgt af ejeren, når de er udført og placeret på væggene, vil rummets akustik være helt fejlfri. Inden du køber højttalere, skal du nøje overveje, hvilken type højttaler vi skal vælge, hvor og til hvilket formål du vil bruge højttalerne, hvis du virkelig vil opnå perfekt lyd.

Audyssey -indstillinger

Med Audyssey MultEQ XT32 kalibreringsteknologi kan vi forbedre lyden yderligere, og efter lidt manuel finjustering får vi virkelig optimale lyde. Rumkorrektion programmer kan være meget nyttige, men det er vigtigt at nævne, at selv disse software kun er noget værd, hvis vi også behandler vægge og loft, gulv og glasoverflader i rummet akustisk! Hvis forstærkeren bruges i et rum med dårlig akustik, vil rumkorrektionsprogrammet ikke kunne opnå store forbedringer. Hvis rummet lyder godt, kan du skabe virkelig harmonisk akustik ved at finjustere kalibreringsprogrammerne.
Dybden var intens, defineret og luftig. Dynamikken og detaljerne var også tilstrækkelige. Det kan lyde godt selv ved lave lydstyrker. Vi brugte forstærkeren mest i Pure Direct -tilstand, hvilket gav os den reneste, reneste og mest nøjagtige ydelse. De høje toner lød også godt, vi kunne heller ikke klage over surround -effekten. Højttalere af god kvalitet er også afgørende for klar og jævn lyd.

Dom

Denne AV -modtager vil ikke skuffe blandt mærkeelskerne. Det bringer den sædvanlige Denon -stil og kvalitet i både udseende og lyd. Vi oplevede en behagelig, klar lyd, og surround -effekten var tilstrækkelig. Med hensyn til detaljer, dynamik og kraft er dette ikke den bedste hjemmebiografmodtager, vi har testet hidtil, men vi har ikke opdaget nogen større fejl. Hvis du mest vil bruge modtageren til at lytte til musik, vil du måske lede efter en dedikeret stereomodtager, men som hjemmebiografmodtager er X3700H helt perfekt til at se film.

Skrevet af Róbert Polgár

Similar Posts