Vi har prøvet Denon CEOL-N10 mini hi-fi system!

Denon CEOL-N10 er fjerde generation i CEOL-produktfamilien. Denne enhed understøtter et multi-room system. Det tilbyder også topmoderne Wi-Fi-teknologi, Alexa-support og AirPlay.

Denon CEOL-N10 anmeldelse

Denon Mini HiFi Testrapport N10 VD (1)

CEOL er et mini HiFi -system, der let kan integreres i ethvert rum sammen med højttalere. Du kan købe systemet uden højttalere og bruge det med dine egne højttalere. Men hvis det er muligt, kan du vælge den fulde pakke. Dedikerede højttalere har optimeret, passiv crossover -kontrol og en soft dome -diskant designet specielt til N10.

Designet af Denon CEOL-N10 ligner nogle tidligere CEOL-systemer, selvom det er lidt mere sofistikeret. Den har en ridsefast akrylplade og en hårdt belagt overflade. Enhedens topdæksel har også baggrundsbelyste, LED-berøringsfølsomme kontroller. På forsiden af ​​produktet finder du et OLED -display. OLED -skærmen giver nyttig information om, hvad vi lytter til. Derudover gør den store fjernbetjening det let at styre. Du kan endda tilslutte HiFi -systemet til tv’et med de tilgængelige stik eller tilføje en pladespiller. USB -porten på forsiden af ​​enheden er kompatibel med stort set alle USB -drev, så du kan afspille dit eget indhold.

Funktioner

En kæmpe bonus på Denon CEOL er det fantastiske forstærkermodul. Klasse D -effektfasen kan levere enorme mængder energi uden at forstyrre lydspektret.

Lad os se, hvilke funktioner dette værktøj tilbyder:

Wi-Fi, Airplay og Bluetooth-forbindelse, adgang til musiktjenester (Spotify, Pandora osv.), Enkle indstillinger, Alexa stemmestyringskompatibilitet, AM / FM-tuner, CD-afspiller, USB-forbindelse, to optiske indgange, understøttelse af forskellige lydformater , HEOS multiroom-system, fjernbetjening, to-lags, ridsefast design.

MUSIC-N10 billetter

Nuværende formater som FLAC (24 bit / 192 kHz), WAV (24 bit / 192 kHz), AIFF (24 bit / 192 kHz) og ALAC (24 bit / 96 kHz) kan afspilles. Understøttelse af WMM-protokollen garanterer trådløs lydoverførsel i høj kvalitet over netværket. Den indbyggede digitale forstærker er 65 watt pr. Kanal (4 ohm).

Den nyeste AirPlay 2-funktion er tilgængelig til trådløs lydstreaming fra iOS-enheder og oprettelse af flere rum. Det indbyggede Bluetooth-modul har NFC-funktion (Near Field Communication) til hurtig kommunikation med Bluetooth-enheder.

Der er en tænd / sluk -knap på frontpanelet med et display i driftstilstand. De andre knapper (kildevælger, lydstyrkekontrol, joystick til menunavigation og afspilningskontrol) er placeret på det øverste akrylpanel. Frontpanelet har en indbygget USB-port, der understøtter opladning af iPod / iPhone i standbytilstand, samt et mini-jack stik til hovedtelefoner. Bagpanelindgange: Lineær RCA, to optiske og LAN. Subwooferen har en RCA -udgang.

Denon CEOL N10 bruger en ny Texas Instruments TAS5142 -forstærkerchip, hvis signal fremføres digitalt uden mellemliggende DA / AD -konvertering, hvilket gør sin egen støj og forvrængning uundgåelig.

For let kontrol har CEOL Amazon Alexa -kompatibilitet. Alt du skal gøre er at downloade HEOS -appen for at komme i gang. HEOS-appen giver dig mulighed for at forbinde forskellige musiksystemer ved hjælp af Wi-Fi. Det betyder, at der kan tilsluttes op til 32 HEOS-kompatible enheder på samme tid. Når systemet er konfigureret, kan du nemt streame musik og styre alt med HEOS -appen. Programmet giver dig også adgang til internetradio -tjenester og streamingtjenester.

Med både AirPlay og indbygget Bluetooth er tilslutning af enheder virkelig let. Denon CEOL-N10 har også Wi-Fi og internetradio. Du kan få adgang til endnu mere musik via den indbyggede CD-afspiller og AM / FM-tuner.

Ydeevne

Musik n10 farver

Når det kommer til ydeevne, er en af ​​de ting, vi vandt over om Denon CEOL-N10, dens brugervenlighed. Selvom den er fyldt med funktioner, er den slet ikke kompliceret at håndtere og leverer stadig en fantastisk kvalitetsoplevelse.

CEOL-N10 er utrolig let at betjene takket være de brugervenlige knapper eller den medfølgende fjernbetjening.

Vi testede enheden i en større stue. Rumakustikken var endnu ikke ideel på grund af de bare vægge og parketgulvoverfladen, reflekserne resulterede i akustiske defekter. Baseret på vores akustiske målinger på stedet bestemte vi, hvor, hvilken type og antal akustiske paneler der skulle placeres for optimal akustik. Vi anbefalede bredbåndslydpaneler og diffusorfrontpaneler til vægge og lofter og hjørnebasfælder i hjørnerne.

Vi foreslog et akustisk tæppe til gulvet, som er tykkere og tættere vævet i forhold til de gennemsnitlige tæpper. Ved at bruge dem kan en betydelig forbedring af lyden opnås.

Vi testede også CEOL-N10 i forskellige musikstilarter. Denon burde heller ikke skamme sig over lydpræstationer. Den perkussive 60 watt forstærker betyder, at den leverer utrolig lydstyrke og fantastisk lydkvalitet på alle niveauer. De midterste dele var usædvanligt rene, selvom de til tider virkede lidt kvalt, mens de høje lød smukke, skarpe. Der var ingen ekstra bashøjdepunkter, vi hørte ikke altid lyden helt perfekt på grund af resonansen genereret af bassen.

Dom

Det kompakte mini hi-fi-system kan placeres i alle rum. Det producerer en meget flot lyd, selvom det ikke kan siges at være perfekt. Denne enhed tilbyder en række moderne funktioner, en af ​​de største fordele ved HEOS multiroom-systemet og den anden ved den højtydende forstærker. Indstillingerne er overraskende enkle og lette at lave. Den kan bruges med sine egne højttalere, men kan også parres med andre højttalere. Ulempen ved Denon CEOL-N10 er dens temmelig høje pris.

Skrevet af Róbert Polgár

Similar Posts