Denon AVR-S750H Home Cinema Forstærker Test

Denon-AVR-S750H forstærker

Denon-mærket er allerede kendt for os, vi har testet Denon-forstærker før. AVR-S750H er en 7,2-kanals, 4k Ultra HD AV-receiver hjemmebiografforstærker med 165 watt forstærkning pr. Kanal. På denne måde kan vi forvente en afbalanceret, identisk kvalitet på alle 7 kanaler.

Lad os se nærmere på!

Frontpanel S750H

Den tykke sorte boks har et stort display og praktiske kildeknapper. Brugergrænsefladen er ikke særlig dekorativ, forstærkerens udseende virker lidt forældet i forhold til sine konkurrenter (f.eks. Sony). Den har 6 x 4 K / HDR-kompatible HDMI-indgange (1 på frontpanelet), 1 output og Ethernet, USB, Bluetooth, Wifi-forbindelser. Der er 3 digitale indgange – 2 optiske og 2 koaksiale enheder. Audyssey Room Correction-software og dens målemikrofon måler og kalibrerer alle højttalere. Spil vinylplader på Phono-indgangen.

Denon bagvæg

Højttalertilslutningerne er farvekodede. Det er også i stand til 24-bit / 192 kHz og DSD-afspilning. Understøtter de nyeste videoformater. Exclusive Denon Setup Assistant hjælper med opsætning og kan også styres med en Smart TV-fjernbetjening via Smart TV HDMI CEC-funktionen. Med indbygget HEOS-teknologi kan du streame musik fra hvor som helst og lyde den samme i alle rum.

Fremragende 3D-lyd

Da S750H

Fantastisk 3D-lyd garanteres af Dolby Atmos, DTS: X, Dolby Atmos Virtualization og DTS Virtual: X. Denon-forstærkeren er også i stand til 4K Ultra HD-opløsning og eARC (Enhanced Audio Return Channel) for perfekt 3D-lydkvalitet.

Enheden har næsten alt, hvad den har brug for …

Desværre har AVR-S750H ikke Google Chromecast-support, i modsætning til nogle af sine rivaler. (eksempel: Sony) Dette er en ulempe for Android-brugere. Spotify Premium-brugere kan streame deres yndlingsmusik takket være Denon Spotify Connect samt Apple Music og Air Play 2. Du kan også styre lydstyrken, til og fra, kildevælger og lydstyrkekontrol fra din Android- og iOS-smartphone. Det er også kompatibelt med Amazon Alexa, Google Assistant og Apple Siri stemmeassistenter.

Vi testede forstærkeren

Denon,5-forstærkeren på 10,5 kg blev testet i et rum på ca. 25 kvadratmeter. Akustikken skal stadig forbedres i rummet ved at placere nogle diffusorpaneler. Vi startede først med at teste med en Blu-Ray-kvalitets-handlings-dvd.

Lydene fra Alita, Battle Angel, lød sprød, afbalanceret, og 3D-effekten var fantastisk. Lidt nogle gange hørte vi de dybere intervaller “smurt”.

I 2018 så vi The Equalizer 2. thriller med Denzel Washington i biografer. Denon og de tilknyttede KRK Rokit-højttalere arbejdede godt sammen. Vi var tilfredse med de høje og mellemklasser, dialogerne var forståelige, klare, men igen bemærkede vi noget støj i baslydene med lydeffekterne. 3D-lyden var derimod virkelig fantastisk, lydene omgav den, rummet var pænt fyldt.

Det legendariske bands koncertfilm U2 – Experience-Live fra Berlin fulgte. Forstærkeren returnerede realistisk koncertoplevelsen. Det føltes som om vi var i Berlin blandt det rasende publikum. Instrumenterne kunne adskilles, men ved højere lydstyrker overlod basens klarhed noget at ønske. Nogle gange virkede det dybe område kedeligt.

Phono-indgangen giver dig også mulighed for at lytte til vinylplader, så denne gang blev vinylalbummet fra Boney M Oceans of Fantasy føjet til pladespilleren. Den retro følelse af liv blev formidlet på en helt naturtro måde af den forstærkende, klare og smukke lyd af vores oplevelse, selvom de lavere intervaller desværre ikke var perfekte.

Konklusion

Der er flere fordele ved Denon AVR-S750H forstærker, hvoraf den ene er den overkommelige pris. Bluetooth, Apple AirPlay 2, Denons egen HEOS-funktion og Amazon Alexa, Google Assistant-stemmestyringsapps er klart til fordel for forstærkeren. Andres udseende kunne ikke lide mig så meget. Det virker kedeligt, forældet i forhold til lignende enheder fra konkurrenter. Hans forgænger klarede sig lidt bedre med hensyn til lyd, med problemer i basområdet mest. Manglen på en Chromecast bør også nævnes som en negativ. Vi anbefaler det hovedsageligt til mellemstore værelser og værelser. Glem ikke akustisk behandling. At vælge de rigtige højttalere betyder også meget med hensyn til lyd. Vi anbefaler Denon AVR-S750 H forstærker, men hvis du vil have en mere kraftfuld percussion bas, skal du vælge et andet mærke i denne prisklasse.