Vi sammenlignede Denon DJ-MCX8000 og Pioneer DJ DDJ-1000 Dj-controllere!

Denon DJ-MCX8000 og Pioneer DJ DDJ-1000 dj-controllere blev sammenlignet. De to mixere fås til lignende priser, begge med 4 kanaler og LCD-skærme.

Nogle grundlæggende oplysninger om blanding af controllere

For mixere til DJs er crossfade-funktionen afgørende, hvilket sikrer, at de to stereokanaler overlapper hinanden. Du kan vælge mellem analoge og digitale lydblandingskontroller. Digitale tællere har mange fordele, du kan gemme indstillingerne i hukommelsen, og de integrerede effekter gør det lettere for DJs at arbejde. DJ-mixere er baseret på en stereokanal, som afspillere kan tilsluttes. Hver kanal har en 3-bånds equalizer med mikrofonindgang og link-cinche (RCA) indgange.

Denon DJ-MCX8000

Betjener Denon-Dj-McX-8000

Den 4-kanals digitale mixer, Dj-controller og USB / medieafspiller har Engine 1.5-software.Før DJ-MCX8000

USB-flashdrevne har 2 USB-indgange, 2 mikrofoner, 4 RCA og 1 afbalanceret XLR / TRS kombiindgang. Mixeren er også udstyret med 2 balanceret XLR (Master Out), 2 balanceret XLR (Booth Out), 1 RCA, 2 USB-udgange.

MCX8000 billeder

Denon Dj -MCX8000 har også et integreret lydkort og 2 LCD-farvede LCD-skærme med høj opløsning. Skærmene bliver nyttige, når Engine og Serato DJ kører, og de 3 indbyggede øjeblikkelige effekter bliver nyttige, når du bruger motor- og line-input. Serato DJ-softwaren med 4 dæk er også velegnet til DVS-tilbehør. Lys og video kan styres via Stage LinQ-netværksforbindelsen. Den 8,3 kg store metalhuscontroller har berøringsfølsomme ydeevneindlæg og store 13,3 cm aluminium joghjul (med LED-ringe). Filtereffekter pr. Kanal forbedrer også enhedens funktioner. I standalone-tilstand kan du afspille musik fra 2 USB-indgange uden en bærbar computer, takket være Denon DJ Engine.

Pioneer DJ DDJ-1000

Pioneer DDJ-1000 Controlador

4-kanals mixeren vejer også 6 kg og kræver en bærbar computer for at fungere. Justerbar følsomhed 20,2 cm løbehjul har indbyggede LCD-farvedisplay. Mixeren har også 2 USB, 2 Line (RCA), 2 Phono / Line og 2 mikrofonindgange, Master (XLR, RCA) og Booth-udgange. LCD-skærme er ret minimalistiske, men de indeholder tilstrækkelig information. Rekordbox DJ-software vælger matchende sange, så du kan spille matchende musik. Strukturen på controlleren svarer til de store dj-skriveborde, der bruges i større klubber.

1000 runder yoga

Magvel er fader-nøjagtig og let og modstår op til 10 millioner træk. 4 Beat FX’er kan bruges: Enigma Jet, Mobius Saw, Mobius Triangle, Low Cut Echo. 16 baggrundsbelyste pads forbedrer også Pioneer’s DJ-mixfunktioner. Frekvensoverførslen er 20-20.000 Hz, og forholdet mellem signal og støj er 112 dB.

Hvilken DJ-mixer er bedst?

Denon DJ-MCX8000 DJ-controller kan betjenes uafhængigt uden brug af en bærbar computer takket være standalone-tilstand, men de fleste funktioner fungerer ikke i denne tilstand, vi kan kun forvente 3 effekter. Det er bedre at bruge det som en DJ-controller. Denons LCD-skærm indeholder meget mere information, og vi vil gøre ham til en vinder inden for dette område. Pioneer DJ DDJ-1000 kræver en pladeboks og bærbar computer til at fungere, men de store løbehjul, flere slag og tonekontrol er en fordel. De store løbehjul og fantastiske indbyggede LCD-skærme giver et professionelt udseende, og det er følelsen, når du bruger dem.

DDJ-1000-vs-MCX-8000

Pioneer er helt klart bedre i denne henseende. Naturligvis betyder de akustiske egenskaber i det rum, hvor vi bruger blandekontrollerne, meget. Uønsket akustik påvirker lyden negativt. Slutresultatet af DJ’s arbejde kan kun lyde perfekt, hvis den natklub, hvor musikken leveres, udsættes for akustisk behandling. Lofter og vægge er ikke i stand til at absorbere dybere afstandslyde, så det anbefales at placere lydabsorberende og diffuserende akustiske paneler på disse overflader. Denne løsning gør ikke kun lyden af musikken ideel, men dæmper også de filtrerede lyde, så roen i husene nær natklubberne ikke forstyrres af lyde fra dem, der fester til musikken.

Konklusion

Efter vores mening modtog Pioneer DJ DDJ-1000 mixeren guldmedaljen fra os. Joghjulene, de indbyggede LCD-skærme og den dobbelte USB-indgang gjorde os til en vinder, skønt Denon-mixerens bærbare pc-fri stand-alone-funktion kan være meget praktisk for DJ’er på grund af mobilitet.