Emotiva RMC-1 high end hjemmebiografprocessortest

Vi testede for nylig AV-hjemmebiografprocessoren fra USA-baserede Emotiva. 16-kanals RMC-1 er designet til avancerede formater. Det har mange funktioner og kan udvides yderligere takket være de 3 udvidelseskort. Lad os se på de vigtigste funktioner:

-HDR, Dolby Vision, 4K UHD

-HDMI 2.0b, Dolby Atmos, med DTS: X-understøttelse

-8 HDMI-indgange, 2 udgange

-USB, IR-indgang, 4 trigger-udgange

-PCM, kan også afkode DSD-signaler

-32-bit A / D og D / A konvertere

-AM / FM-modtager

-HDCP 2.2, ARC og CEC support

-Ethernet-forbindelse

Rumudligning

Basindstillingerne kan udvides til op til 3 subwoofere, crossover-punktet kan justeres, og det dynamiske område kan også kontrolleres. Room EQ Wizard-funktionen giver dig mulighed for at optimere lyden, så den passer til dit værelse. Dirac Live-software udfører automatisk målinger og korrigerer timing- og frekvensfejl. Analoge lydsignaler gennemgår et førsteklasses kredsløb.

Gennemgang af Emotiva RMC 1

Den vejer 10 kg og er ret solid i størrelse, dens skærm er blå med LED / OLED-lys. Processoren, der er fremstillet i den amerikanske delstat Tennesse, er designet til at være den perfekte løsning for både filmfans og musikelskere.

Emotiva processor test

Vi testede Emotiva RMC-1 i et biografrum på ca. 20 kvadratmeter. Glem aldrig, at hvis du vil have den perfekte lyd, det være sig film eller musik, skal det første og vigtigste skridt altid være at forbedre akustikken i dit værelse eller studie! Hvis du forsømmer akustisk behandling, selvom du køber premium-lydenheder, kan du ikke opnå fejlfri lyd. På Emotiva-teststedet leverede diffusorfrontpaneler på væggene i rummet og basfælder i hjørnerne den ideelle surroundlyd. Akustiske problemer på grund af glasoverflader blev løst med lydisolerede gardiner foran vinduerne. Ikke kun det, med disse specielle tekstiler til hjemmetekstiler kan den forventede komplette mørkning i biografer også opnås!

Emotionel fjernbetjening

RMC-1 har et æstetisk udseende, men fjernbetjeningen er for stor til et omfangsrigt udseende. Baggrundsbelysning er også udeladt, hvilket er vigtigt i en mørk biograf, når du bruger fjernbetjeningen. På den anden side er den ekstremt enkel at håndtere, meget gennemsigtig og praktisk.

Filmaffisch X-Men-Days-of-Future-Past

Vi begyndte at se film med eventyr af mutanter. X-Men 2014 – Dage i fremtiden Tidligere fantasifilm er virkelig fuld af spænding og eventyr. Emotiva producerede en naturlig, rummelig lyd, selvom mellemområdet var lidt for ubelastet nogle steder. Dialogerne skiller sig helt sikkert ud, ligesom de forskellige effekter og soundtracket gjorde. Vi satte os derefter ned foran Resident Evil 3. Udryddelse – sci-fi rædsel. Vi oplevede præcise, klare lyde og fremragende dynamik. At se og høre de mennesker, der blev til zombier og de ildevarslende brølende krager, accelererede vores puls, og vi blev bestemt rystet af forskrækkelse. Efter tegneseriehistorien og rædselsgenren, slappede vi af til en filmmusical. Hugh Jackman undslap ulveskindet udmærket sig i rollen som Jean Valjean i musicalen Les Miserables. RMC leverede også smuk og fejlfri lyd til musikfilmen.

Fordi Emotiva ikke anbefaler denne processor til hjemmebiografsystemer, har den også haft den maksimale lytteoplevelse i tankerne, når man designer. Derfor lød Adeles meget succesrige hit Rolling In the Deep. Hver rækkevidde lød med den rigtige intensitet og kvalitet, og vokalen og den musikalske akkompagnement var tydeligt genkendelig og adskillelig.

Vores mening

Emotiva RMC-1-processoren er kendetegnet ved klar, naturlig og dynamisk lyd. Dens ydre, slanke og attraktive, kun den overdimensionerede, grimme fjernbetjening vandt ikke vores smag. En anden fordel er udvidelsesmuligheden og det faktum, at det er et fremragende valg til både at lytte til musik og se film. Desværre fandt vi en hel del negativer. Faktisk er det udviklet til de mest moderne formater, men det registrerer ikke ældre typer godt, der er problemer med HDMI-forbindelsen, det lyder ikke godt på nogle spor, det mister sin præstation, så det skal genstartes ofte, hvilket er ret langsomt, skjuler mange indstillingsmuligheder, og kommunikationen mellem fjernbetjeningen og enheden er meget besværlig og langsom.

Similar Posts