Epson EH-TW 7100 projektoranmeldelse

Epson-EH-TW-7100 projektor

Epson fremstiller flere typer lydprodukter, og deres projektorer udvikles konstant. Vi havde den sidste mulighed for at prøve EH-TW 7100 mellemstore hjemmebiografprojektor efter anmodning fra vores kunde. Denne type er ekstremt populær blandt hjemmebiografejere på trods af den relativt høje pris.

Funktioner:

Epson-modellen, en 3LCD, 4K-projektor med en lysstyrke på 3000 lumen, pærens levetid er specificeret af producenten som 4-7 år. (Naturligvis afhænger dette af brugen.) Dette betyder omtrent, at dets levetid er ca. 3.000 timer under normal brug, hvilket kan øges til 5.000 timer i miljøvenlig, ECO-tilstand.

Ind- og udgange EH-TW-7100

Zoomområdet er 1,62: 1, kontrastforholdet er 2 HDMI 2.0 og 2 USB 2.0-indgange. Én USB-port kræves til Google Chrome, og den anden kræves til Epson Wi-Fi. Ved hjælp af sidstnævnte funktion kan du projicere billedet til projektoren fra en telefon eller computer. Den 6,9 kg kompakte, hvide, pænt buede enhed kan være ideel til ethvert biografrum. Den eneste lille ting ved det udvendige design, der kan være forvirrende for nogle, er den hvide farve, som ikke altid er praktisk i et mørkt biografrum, hvis vi ønsker at opnå fuldstændig mørke. 1080p LCD-projektoren er HDR-kompatibel med pixelskift til UHD-effekt. Det understøtter også HDR10 og HLG. Støjniveauet er meget lavt ved 32 decibel, hvilket slet ikke forstyrrer. Det er også i stand til at levere lyd gennem den 20 Watt indbyggede højttaler. En Bluetooth-forbindelse kan bruges til lydoutput. Vi opdagede også en 3,5 mm analog lydudgang på enheden. Det har ikke indbyggede streamingindstillinger, men du kan købe en Epson ELPAP10 ukontrolleret LAN-adapter til dette.

EH-TW-7100 glijrail

Takket være lodret eller vandret objektivskift kan det monteres både vandret og lodret, hvilket letter installationen. Objektivet var let og præcist at justere, og den manuelt justerbare optik gjorde det let. For et billede med en diameter på 2-2,54 meter anbefales det at installere projektoren i en afstand på ca. 2,95-4,77 meter. Dette gør det muligt at betjene det i rum i flere størrelser.

Fjernbetjeningen er EH-TW-7100

Fjernbetjeningen er gennemsigtig, nem at styre med genvejstaster, og den orange baggrundsbelysning er meget nyttig i et mørkt filmrum. På grund af 3 LCD-teknologien er projektorens farven lysstyrke meget højere end for DLP-projektorer med 1 chip. Kontrastforholdet er 100.000: 1. Du kan også bruge din enhed med et Bluetooth-headset.

Lad os starte filmvisningen!

Testningen fandt sted i et 28 kvadratmeter stort rum i biografrummet i et familiehus lavet af kælderen. Vi parrede Epson-projektoren med fremragende Dali Epicon-højttalere og Onkyo TX-SR393-modtagere, som blev placeret ca. 3 meter væk fra loftet. Det var virkelig ekstremt hurtigt og nemt at installere.

Vi så først på 3D-computeranimerede 2018-film The Grinch i Blu-Ray 1080p-kvalitet. Der er flere indstillingsmuligheder: Dynamisk, Bright Cinema, Cinema og Natural Mode. Vi valgte den naturlige tilstand. Tonet, afbalanceret farvepalet, fremragende kontraststyring karakteriserede billedkvaliteten. Vi havde en detaljeret, skarp, nøjagtig oplevelse. Der er ingen rammeinterpolationsindstillinger for 4K HDR-indhold, 4K bevægelsesbehandling manglede meget.

Aktuator EH-TW-7100

Vi fortsatte med at se filmen Horror, og vi screenede det skræmmende arbejde The Prodigy, præsenteret i 2019. Farverne var naturlige, så også bevægelsesledelsen. Der var en vis misfarvning i hudfarverne, farverne i nærbillederne var ikke så fantastiske som i et ægte 4K-billede, og de sorte kunne have været dybere, mere intense. Men bortset fra disse så vi smukke og detaljerede billeder, farverne var også harmoniske. På Blu Ray kunne sorte være smukkere, hudfarven rødere og glattere end på UHD Blu Ray. For UHD Blu Ray-diske er det bedre at vælge en lavere farveopløsning.

Vælg Bright Cinema Mode, når du bruger projektoren i lysere dagslys, og Cinema Mode er ideel i fuldstændigt mørke. Den dynamiske biografindstilling undgås bedre, fordi effekten er for lys og overmættet.

Kan bruges i en moderat oplyst stue, men stærkt lys og lampebelysning anbefales ikke. I en biograf er ordentlig mørkfarvning vigtig, ikke kun for en ægte filmoplevelse, men også for den ideelle drift af projektorer. Du kan gøre rummet mørkere med mørklægningsgardiner, men hvis du ønsker fuldstændigt mørke, anbefales det at placere tykke, tætvævede akustiske gardiner med lydisolerende og sorte egenskaber foran vinduerne. Disse hjemmetekstiler blokerer ikke kun lys, men blokerer også ekstern støj. De er også fremragende til at forbedre akustikken takket være deres lydabsorberende stof.

Ud over det praktiske er deres store fordel, at de også er æstetiske, smukke tilbehør til hjemmet. Det tilrådes at sy et gardin med dobbelt bredde af vinduets bredde, hvis du ønsker en blødt faldende, prangende vinduesdekoration.

Projektorens forgænger, Epson EH-TW 7000, blev erstattet af vores kunde til den nyere model, så vi kunne sammenligne de to projektorer. Begge 3 LCD-enheder har 4K-teknologi, objektivskifttilstand, 3D-effekt, 1,6x zoom. Diagonalen på 2-2,5 meter kan nydes i en afstand på 2,6-4,3 meter, hvilket gør den ideel til værelser i forskellige størrelser. TW 7100 har et højere kontrastforhold på 100.000: 1, hvilket resulterer i pænere, lysere og rigere farver sammenlignet med TW 7000, som har et kontrastforhold på 40.000: 1. Epson EH TW-7000 fik færre stik, og trigger- og RS232-stik mangler også. Creston-systemet letter integration. 7000 har heller ikke en højttaler. Selvom prisen (ca. 890-1030 EUR) er billigere end 7100-projektoren (1390-1500 EUR), anbefaler vi stadig den nyere model, hvis du vil have sprøde, lyse og afbalancerede farver.

Resumé

Epson-projektoren har 2 indbyggede højttalere, hver 10 watt (men forventer ikke meget af filmmusik), og det er let at styre med fjernbetjeningen. I normal tilstand var støjniveauet 32 ​​decibel, i ECO-tilstand blev det reduceret til 21 decibel, så det er en helt stille projektor. Dens installation og indstillinger er meget enkle og producerer lyse, smukke, detaljerede og harmoniske farver. Sorte kunne være pænere, dybere, i Blu Ray-film fik hudtonerne lidt underlige toner. Det kan ikke konkurrere med præstationen fra ægte 4K-projektorer, men EH-TW7100 er en absolut vinder i dette prisklasse.

Skrevet af Róbert Polgár

Similar Posts