Genelec 8010A studiemonitor anmeldelse

Overvåg Genelec 8010A

Den 1,5 kg lille Genelec-højttaler er en fantastisk bærbar, kompakt model. Det udvendige design minder meget om Genelec 6010, ellers har 8010A også fået standard Genelec-stil. Ved første øjekast ligner design og størrelse på aluminiumshuset mest en computerhøjttaler.

Unboxing

Genelec-Monitor-Front

Den lille størrelse bør slet ikke bedrage nogen. Højttaleren har klasse D forstærkere. Den metalafskærmede subwoofer er i stand til 80 watt, og den metalafskærmede subwoofer er i stand til 50 watt. Grøn LED lyser, når højttaleren er tændt. Genelec-mærket IsoPod-gummisål er skridsikker, og højttalervinklen kan justeres ved hjælp af et nyttigt lille metalklips.

Genelecs talsmand vender tilbage

På bagsiden finder du DIP-switche, som du kan styre frekvensresponset og bassen med. Du modtager også en manual til indstillingerne, som hjælper dig. Der er også en afbalanceret XLR-indgang på bagpanelet. På grund af dens lille størrelse leveres strøm gennem en lille stikkontakt med to ben, da der ikke er plads nok til en IEC-stikkontakt. Krydsfrekvensen er 3 kHz. Det maksimale lydtryk er 96 dB, frekvensresponsen er 67 Hz-25 KHz. Kompatibel med Genelec 7050 B subwoofer. Det lange dybe refleksrør med optimerede drev og filtre fortjener respekt.

Smart signalsensor

Intelligent Signal Sensor Circuit (ISS) skifter til standbytilstand, når der ikke registreres nogen lydindgang. Det tager cirka et halvt sekund at tænde det, men hvis du generer nogen, kan du endda deaktivere ISS-funktionen.

Lydtest
8010A-Weissmonitor

Vi placerede Genelec 8010A højttalerpar på hver side af den bærbare computer i et mindre studie, hvor diffusorfrontpaneler og lydabsorberende trykte elementer på væggene og loftet sørger for lydkontrol. Basfælder er sat op i hjørnerne, så tætte vægge og hjørner er ikke et problem i det lille, lille studie. I tilfælde af studier er det ekstremt vigtigt at “dæmpe” rummet med akustiske elementer, så de optagede lydmaterialer eller blandinger også lyder ordentligt i andre rum. Optimal akustisk behandling forbedrer ikke kun kvaliteten af ​​lydoptagelser, men dæmper også ind- og udefiltrerede lyde.

Med en dværg-gigantisk stemme

Vi downloadede hans seneste hit, Clean Bandit: Tick Tock, til min bærbare computer. Vi havde en meget positiv oplevelse. Den lille Genelec producerede afbalancerede, nøjagtige lineære lyde, både i mellem- og højområdet. Vi fandt basen lidt lav, men for en så stor skærm er det ikke sådan en stor skuffelse. Derefter lyttede vi til Alex Adairs aktuelle musik, Make Me Feel Better. 8010A har igen vist sig ikke at være undervurderet. Vi fik en skarp og krystalklar diskant og et ideelt mellemområde. De dybe var igen svagere end normalt. Men gennem klarhed og nøjagtighed oplevede vi ikke øretræthed, selv efter langvarig lytning til musik.

Konklusion

På trods af sin lille størrelse leverer Genelec 8010A-studiemonitoren fantastisk ydeevne. Den ideelle studereafstand er 1 meter. Som en nærbillede, til observation i studier, til reference eller til optagelser på stedet, er denne lille skærm et godt valg. Du kan forvente nøjagtig, afbalanceret, kraftfuld og klar lyd, når du køber denne model. Basser kunne være mere intense, men hvis de ikke bruges som hovedmonitor, bør dette ikke være en særlig ulempe. Genelec-skærmen er ikke billig, men den repræsenterer god kvalitet. Hvis dets udseende skulle karakteriseres, ville vi sige, at det er et “korrekt”, “sødt” stykke.

Similar Posts