Jamo C910 subwoofer anmeldelse

Uanset om det er et to-kanals eller flerkanals system, hvis den optimale lavfrekvens mangler, opnås der ikke perfekt lyd. Hvis du kun bruger to- eller flerkanals højttalere, skal højttalerne have volumen nok til at få basen til at lyde intens nok. Med andre ord skal højttalerne være store nok, hvilket uundgåeligt fylder meget. En anden metode er at tilføje aktive subwoofere til lydsystemet. Korrekt indstillet og opsat, selv små bogreolhøjttalere kan vise hele lyden ved hjælp af subwoofere! Jamo C910 SUB subwooferen med en 300 W forstærker kombinerer perfekt premium lavfrekvent ydeevne med et moderne, luksuriøst design, hvilket resulterer i disse elegante højttalere med enestående akustik.

Design af Jamo C 910

Subwoofer Jamo-c-910-vit

Jamo C 910 vejer 14 kilo, hvilket ikke er let skum. Men ikke desto mindre er der ingen problemer med at flytte den. Højttalerskabet har en ren og kantet form og er ikke udstyret med ekstra dekorationer. I vores test testede vi en sort højttaler. Skabets overflade er sort syntetisk finer, behagelig, glat at røre ved.

C-910 bund

Designmæssigt er boksen på C910 helt fair, men ikke særlig attraktiv. Men hvis du tager den medfølgende højttalergitter på, forbedres den visuelle kvalitet med det samme! Denne gang ændrede Jamo gittermaterialet til et tykt, grå-sort vævet stof, hvilket gav en elegant stil til enhedens udseende. Toppen og bunden af ​​gitteret er buet, hvilket får højttaleren til at se lidt slankere ud.

Den er udstyret med en IMG -membran med en diameter på 254 mm

Med hensyn til specifikationer er C910’s frontplade udstyret med en IMG (sprøjtestøbt grafit, polyfiber) membransubwoofer med en diameter på 254 mm. Membranen er lavet af grafit, som har fordelene ved let vægt og høj stivhed. IMG -membranen hjælper med at sikre præcis og solid bas. Klasse D -forstærkermodulet, der er ansvarlig for kørsel, kan levere 150 watt udgangseffekt, og den maksimale spidseffekt kan nå 300 watt på et øjeblik. Det samlede frekvenssvar er 32Hz ~ 125Hz.

Frontrefleksdesign foran

Højttaleren bruger det forreste basrefleksdesign. Det forreste refleksportstik er placeret i nederste højre hjørne af frontpanelet. Den smalle blænde kan reducere luftstrømmen, resonanserne markant og forbedre den bredere udvidelse af lavfrekvente lyde. Takket være den forreste refleksport kan C910 også placeres tæt på væggen, hvilket gør det lettere at vælge placeringen af ​​højttaleren.

RCA -indgang med trådløs transmission

Bagpanel C-910

Der er også C910 RCA -indgangsstik på bagsiden af ​​subwooferen. Den største fordel ved disse er, at brugerne kan oprette forbindelse til Pre Out eller Sub Out output på lydenheden. Ved siden af ​​RCA -indgangen er der en switch, som du kan justere fasen med (0/180). De to sideknapper giver dig mulighed for at justere skæringspunktet og lydstyrken.

Hvad der er endnu mere bemærkelsesværdigt er, at på højre side af bagpanelet er en række WA-2-porte. Hvis du køber en ekstra WA-2 trådløs enhed, kan du nyde bekvemmeligheden ved trådløs transmission. WA-2 anvender 2,4 GHz trådløs transmissionsteknologi, som garanterer lav latenstid ved overførsel af musik i høj opløsning.

Lydydelse

Vi testede Jamo subwooferen i et mellemstort hjemmebiografrum. Værelset var ikke akustisk perfekt endnu. Selvom der er placeret nogle lædermembraner lydabsorberende paneler på væggen, vil der stadig være brug for basfælder i hjørnerne for korrekt lyd, og to-mønsters absorptionspaneler med diffusorer vil blive placeret på væggene. Tidligere forsøgte ejeren at forbedre rummets akustik med styrofoam -vægpaneler i stedet for træ af akustiske elementer af høj kvalitet, men kunne desværre ikke se nogen forbedring. Dette var selvfølgelig ikke overraskende for os, fordi svamp, skum, styrofoam -materialer ikke er i stand til at absorbere dybere lyde, men til gengæld ødelægger de de høje områder fuldstændigt og forringer dermed akustikken yderligere. Vi testede subwooferen med et par Jamo S 807 gulvhøjttalere.

C910 bød på en bred, omfattende, levende lyd, og musikken lød også rigere. Ved at spille Michael Jacksons sang Smooth Criminal, med tilføjelse af en subwoofer, føltes der øjeblikkeligt en ændring i lydkvaliteten. Ved at tilføje en subwoofer fyldte den det 20 kvadratmeter store lytterum med lavfrekvent energi. Vi hørte kraftfulde, rytmiske, dynamiske, rettede dybder.

Hvad angår musik, fungerede Jamo subwooferen godt. Men hvad med filmene? Den lavfrekvente lydeffekt udstrålet af C910 var meget stærk og fremhævede den følelsesmæssige spænding i slagsmål og eksplosioner, der fandt sted i filmene. C910 håndterede dynamiske ændringer godt og fuld bas, hvilket giver detaljeret lyd.

Dom

Samlet set er subwooferbasens ydeevne absolut kraftfuld, præget af god dynamik og klare lyde. Det udvendige design er moderne og elegant. Der er tre farver at vælge imellem, så det passer let ind i de fleste interiører. Refleksporten foran giver dig mulighed for at placere højttaleren tæt på væggen, så den passer behageligt selv i mindre rum uden at optage meget plads. Takket være sin bemærkelsesværdige ydeevne forbedrer det lyden fra selv de mindre bogreolhøjttalere betydeligt. Prisen er også meget overkommelig.

Skrevet af Róbert Polgár

Similar Posts