JBL Flip 4 Bluetooth-højttaleranmeldelse

JBL roterer 4 farver

JBL-mærket er kendt og elsket af mange mennesker. JBL Flip 4 Bluetooth-lydsystem med en 515 gram cylindrisk bærbar højttaler passer også i en taske og kan fastgøres til håndleddet med et snørebåndslignende reb.

Den bærbare kraft

JBL mørkeblå

Den cylindriske, solide højttaler har et dekorativt plastark på 2 sider. Det kan let justeres til siden. Det holdbare netdæksel tillader strømmen af lyde, men beskytter ikke enheden mod snavs og snavs. Knapperne er følsomme nok, store i størrelse og nemme at bruge. Det har afspil / pause og lydstyrkeknapper.

JBL-forbindelse rød

Connect-knappen kan bruges til at forbinde flere (op til 100 stykker !!) Flip 4-højttalere. Dette lyder godt, men husk at du kun kan oprette forbindelse til enheder, der også har Connect + -forbindelse. Den opretter forbindelse til din mobiltelefon på få sekunder med en Bluetooth-forbindelse. Dens rækkevidde er meget bemærkelsesværdig: 10-15 meter! Det fungerer også som en højttalertelefon. Bagsiden er batteriopladningen angivet med 5 lysdioder. 3000 mAh lithium-ion batteri kan vare op til 12 timer. Men når man lytter på fuld lydstyrke, har den ikke længere så meget, op til 4 timer. Hvis den er indstillet til 50-75% lavere lydstyrke, er 12 timers drift realistisk. Under portdækslet er opladningsstikket, mikro-USB-stikket og AUX-indgangen. Dens effekt er 2×8 watt, frekvensoverførslen er 70 Hz-20 kHz, signal-støj-forholdet er 80 dB. Fås i 6 farver.

IPX7-certifikat

Rød undersøisk

Det er IPX 7 certificeret, hvilket betyder, at det er helt vandtæt. Således kan den bruges i regnvejr nær poolen eller havnefronten eller endda i brusebadet uden at blive ødelagt af fugt. Flip 3 var bare spildresistent, så det er en ret seriøs ændring. I det mindste ifølge fremstillingen …… Vores nysgerrighed lod os ikke hvile, så i slutningen af ​​testen tænkte vi på en mod og fyldte en spand vand, hvor vi nedsænkede JBL Flip i ca. 10 sekunder. Efter badet dryppede vi ned i højttaleren og prøvede den. Det producerede lyd, men det knakrede allerede højt ved højere lydstyrker. Lad os bare sige, at det er modstandsdygtigt over for spild, men hvis du ikke ønsker, at højttaleren skal ødelægge, skal du ikke tage den med dig i poolen eller dykke …

Lytningstest

Vi testede JBL Flip 4-højttaleren på et kontor. Kontoret er rektangulært, ca. 20 kvadratmeter, den akustiske behandling blev tidligere udført af vores firma her. Lydabsorberende paneler, lydisolerende måtter og gardiner har skabt ideel akustik. Vi tilsluttede Flip 4 til en smartphone, indstillet til kontorets teambuilding og festlige firmafester.

Vi spillede hans nylige hit Medusa: Lose Control. Takket være DSP-lydkvaliteten fik vi en afbalanceret, klar, dynamisk lyd i alle lydstyrker. I henhold til specifikationen er 70 Hz den nedre grænse. Vi hørte basen mindre høj ved høj lydstyrke. Mellemklassen blev skubbet lidt i baggrunden og syntes for kompakt. (Dette er forresten en typisk fejl hos JBL Flips forgængere, selvom de forsøgte at rette op på denne type.) Diskanten var klar og skarp.

Vi fortsatte med at teste med en ægte feststemningssang. Vi downloadede Bruno Mars: Treasure. I mellemklassen opdagede vi også fejlen her, vokaldelene var ikke eftertrykkelige nok. Men bortset fra det fandt vi et produkt med stærk, ren og nøjagtig dynamik.

Resumé

JBL Bluetooth-højttaleren vandt vores smag med sin bærbarhed og klare og kraftfulde lyd. Dens vandmodstand er bare prikken over i’et (det ville være) på kagen, lad os behandle denne egenskab, som en hjerneproducent har givet udtryk for, med nogle forbehold. Takket være den overkommelige pris kan det være en populær lydenhed til den yngre generation. JBL Flip 5 har et større, større batteri (denne model har dog også en maksimal driftstid på 12 timer), vi kan opleve mere intense dybder, men prisen er også højere sammenlignet med Flip 4.

Similar Posts