Vi har testet JBL LSR6332L passiv studiemonitor!

Efter en akustisk måling blev akustisk behandling udført i et lydoptagelses- og miksstudie i Budapest, som er ca. 18 kvadratmeter. Lydabsorberende og diffusorpaneler blev anbragt på væggene såvel som i loftet. Vi lagde et akustisk tæppe på det hårde flisegulv, hvilket gjorde studios surroundlyd helt perfekt. I tilfælde af lydoptagere eller dubbingstudier er det endnu vigtigere, at akustikken er fejlfri, som om lydmaterialet er optaget i et rumklangsrum, kan slutresultatet være skuffende. Selvom vi let kan rette fejlene med lydteknologianordninger, kan vi ikke være helt tilfredse, selv da. Derfor er akustisk behandling af denne type rum særlig vigtig. Denne gang testede vi JBL LSR6332 passiv studiemonitor.

JBL – den amerikanske drøm

JBL er et datterselskab af Samsung, et amerikansk selskab i Sydkorea. Det blev grundlagt i 1946 af James Bullough Lansing, en amerikansk ingeniør. Siden da er JBL-produkter også blevet brugt i Toyota-, Ferrari- og Smart-biler. Officiel lydproducent af NBA (National Basketball Association).

JBL-LSR6332L-Studiomonitore

Introduktion til JBL LSR6332L højttaler

Den 3-vejs, passive højttaler har en effekt på 150-1000 watt, frekvensoverførsel 60Hz-20kHz, maksimalt lydtryk 112 dB, delefrekvens 250 Hz-2,2 kHz, impedans: 4 ohm, højttalervægt 20,4 kg. I modsætning til aktive højttalere har passive højttalere ikke en indbygget forstærker, så for dem, der vælger den passive type, skal de have en ekstern stereoforstærker, der kan tilsluttes højttaleren. Neodymium Differential Drive subwoofer med dobbelt spole øger ydeevnen og reducerer forvrængning. Midterhøjttaler neodym, magnetisk Kevlar-kegle og titanium-komposit-diskanthøjttaler resulterer i fremragende linearitet, høj opløsning og lav forvrængning. Når du optager eller blander lyd, er det en stor fordel, at JBL-højttaleren bruger LSR (Linear Spatial Reference) -teknologi til at udsende lyde i ægte, detaljerede og nøjagtige.

Gennemgang af JBL-LSR6332L

Det kan også bruges som reference- eller hovedmonitor takket være det nøjagtige design er frekvensoverførslen fuldstændig optimal, optagelsen er afbalanceret, lydbilledet er klart og detaljeret. Den tætte ledeplade og det forstærkede hus sørger for stabilitet og minimerer husresonans. Lineær dynamikåbning forhindrer turbulens. Det kan nemt klare højt lydtryk. Sammenlignet med sine forgængere har JBL LSR6332L en fantastisk ny funktion. Rumtilstandskompensation gør det muligt at eliminere interferens i området under 100 Hz under hensyntagen til rummets karakteristika.

På en musikalsk rejse

Da vi testede højttalerne i et lydstudie, fokuserede vi primært på musikken. Vi forsøgte at lytte til så mange forskellige genrer som muligt. Vi lyttede til Michael Jacksons maratonlængde, sensationelle hit Smooth Criminal. Da vi hørte den unikke sangstemme fra popkongen, de fantastiske rytmer og musik, følte vi alle trangen til at danse. Til sidst ignorerede vi det og piskede op i vores ører i stedet. JBL leverede en virkelig naturtro og rummelig lyd, vi fik god bas og behagelig mellem og høj rækkevidde. Hver lyd i sangen var detaljeret og klart aftagelig og adskillelig. Højttaleren optrådte på en måde værdig til popkongen. Et af de vidunderlige og velkendte musikstykker i den klassiske genre, Haydn: Cauldron Drum Symphony II. sætning blev fulgt. Højttaleren, parret med en forstærker af god kvalitet, lød uden forvrængning selv ved høj lydstyrke, vi hørte instrumenterne som om vi var deltagere i en live koncert. Vi oplevede ligheder, mens vi lyttede til Beethoven: Moonlight Sonata. Hver beat og rytme lød i perfekt harmoni.

Freddie-Mercury

Citerer Freddie Mercurys verdenshit, “Showet skal fortsætte!” Vi spillede The Show Must Go On. Med den uforglemmelige sten rørte den vores sjæle igen, lydene flydede jævnt og dækkede hele rummet og skabte en følelse af plads.

Den sidste udøver af det musikalske eventyr var sangen Bella Ciao, udført af La Casa De Papel. Behandlingen af ​​den oprindeligt italienske folkesang blev kendt og populær som et insert til en populær serie. JBL skuffede ikke, igen havde vi kun positive indtryk.

Vores mening

Vi kan kun nævne de fordelagtige funktioner i denne fantastiske studiemonitor, ingen negativer blev fundet. Vi anbefaler det mest til professionel lydblanding og lydoptagelse. Til hobbyformål er det værd at vælge hi-fi-højttalere med en aktiv indbygget forstærker, i tilfælde af passive skærme skader det ikke at have en vis ekspertise inden for lydområdet, så vi kan finde den rigtige forstærker og sæt det op. Den amerikanske drøm, JBL LSR6332L, vil gøre et fremragende stykke arbejde i et studie med optimal akustik.

Similar Posts