Klipsch R-120SW aktiv subwoofer-gennemgang

Gennemgang af Klipsch-R-120SW subwoofer

Vi testede Klipsch R-120SW aktiv subwoofer for et par uger siden. Testningen fandt sted i et renoveret familiehus i Telki, Pest County. En af vores virksomheds tilbagevendende kunder var nysgerrig efter udførelsen af Klipsch-subwooferen, der blev købt til sin biograf, så han inviterede os til sit hjem til test. Tamás Szikszai-Horváth, ejeren, udvikler konstant sit hjemmebiografsystem. Hjørne basfælder, loft og vægmonterede diffusorakustiske paneler foran gav den ideelle lyd til rummet. For at opnå en reel filmoplevelse har vi foreslået at placere akustiske gardiner foran store vinduesflader – så akustikken kan forbedres yderligere, og endda fuldstændig mørkning kan opnås med specielle vævede hjemmetekstiler.

Så lad os se på subwooferen

Subwoofer Klipsch

Klipsch har produceret højttalere siden 1946, så de er ikke for begyndere inden for dette område. Siden af 120SW højttalerkassen er cirka en halv meter lang, og 30 cm subwooferen er messingfarvet. MDF-højttalerhuset er dækket af sort, blank vinyl, der er ridsefast og holder også fingeraftryk væk, hvilket er en meget behagelig overraskelse, da det gør det endnu nemmere at holde højttaleren ren. Den forstærkede kasse reducerer næsten ubehagelige resonanser. Gummifødder beskytter parketten mod ridser. Den stive, lette, konkave, kobberfordampede membran (IMG-Injection Molded Graphite) subwoofer drives af en 400 watt digital forstærker. Brug LED’en på frontpanelet til at se, om subwooferen er tændt eller slukket.

Klipschs tilbagevenden

Der er en meget stor refleksåbning bag på kassen, der reducerer turbulens og forvrængning markant. På bagsiden er der frekvensstyring, tænd / sluk og andre tilstandsknapper samt en faseskifter. L / R-linjen til stereoforstærkere og LFE-stikkene til AV-forstærkere er også placeret på bagsiden. Skærefrekvensen kan også justeres. Frekvensoverførslen er 29-120 Hz, effekten er 200/400 Watt, det maksimale lydtryk er 116 dB. Store sorte pigge garanterer komplet isolering fra gulvet. Det minimalistiske design er iøjnefaldende og passer let ind i stort set ethvert rum med enhver stil og møbler. Højttaleren vejer 14 kg, hvilket kan få det til at føles lidt tungt. Vi giver tydeligt 5 ud af 5 point for dets udseende.

Prøven

Opéra Carmen

Vi startede bastest med klassisk musik. Vi lyttede til sangen Torreádor fra Bizet: Carmens 3/4-opera. Klipsch-subwooferen klarede sig godt. Vi kunne høre fyldig, kraftfuld og klar bas, vinden og andre instrumenter lød også perfekt, vi oplevede utrolig ægte lyd, men på samme tid blev basen kontrolleret, den nedbrød heller ikke de andre frekvensområder. Så gik vi videre til andre genrer og epoker, Dua Lipas nuværende hit, Pysical, lød. I dette tilfælde blev vi heller ikke skuffede, basen, der blev udsendt af subwooferen, var gennemtrængende, naturlig, og lyden blev ikke forvrænget ved høj lydstyrke. Subwoofere spiller en meget vigtig rolle i biografer, så det er værd at vælge dem omhyggeligt. Med hovedrollen i matinée-idolen, Jason Momoa, spillede vi 2018-filmen Aquaman. Lydene fra Klipschs subwoofer gav en fuldstændig ægte følelse, vandstænken lød så livagtig som om karakteren var styrtet ned i vandet i vores umiddelbare nærhed. Musikindsatserne og lydeffekterne var også helt klare og detaljerede.

Tomb Raider-filmplakat

Mens vi så Tomb Raiders 2018 actionfilm, blev vi også aktive figurer i historien, de dybe her var også meget smukke og afbalancerede. I 2009 gik Harry Potter og halvblodsprinsen på biograferne. Hver lyd af filmen, farvet med vidunderlig musik, blev transmitteret krystalklar, fast af subwooferen. Bassen undertrykte heller ikke midten og diskanten.

Fordele og ulemper

 

Klipsch R-120SW subwoofer har flere fordele i sin prisklasse:

-klar, forvrængningsfri bas

-skaber en ægte filmoplevelse

-perfekt til at lytte til musik også

-smukt håndværk

-skrue- og fingeraftryksbestandigt

De eneste ulemper er den relativt store masse, og det faktum, at lyde under 29 Hz er lidt svære at høre.

Resumé

Samlet set er Klipsch-subwooferen et meget attraktivt, højtydende, fair tilbehør til hjemmebiografer. Basserne er fulde, realistiske og kontrollerede, så de ikke skader de andre frekvenser. Absolut værd at prisen. Hvis det skulle evalueres, ville vi give det 4,9 point på en skala fra 1-5.

Similar Posts