Klipsch R-620F gulvstående højttaleranmeldelse

Klipsch R-620f tornhögtalare

Det amerikanske firma blev grundlagt i 1946 af Paul W. Klipsch i Usa, Arkansas. Det udvendige design af Klipsch R-620F gulvhøjttaler er blevet opdateret og appelleret i forhold til tidligere modeller. Det er også fremragende til hjemmebiografsystemer og stereoanlæg.

Design

Den to-og-en-halv-basreflekshøjttaler har et slankt, let industrielt look, der passer det meget godt. Den sorte, folierede MDF-højttalerkasse har fået en let mørkegrå farve, og et magnetisk dæksilke kan placeres på frontpanelet efter behov. De billige plastikbaser er ikke justerbare, men de ser godt ud og vipper højttaleren lidt tilbage, så den justerer spredningsvinklen nøjagtigt til lyttepositionen.

K-620f bag

Der er også en mørkegrå folie på bagsiden. Den firkantede Tractrix-reflekstragt håndterer luftgennemstrømningen, under hvilken der er en kabelforbindelse, kun en enkelt kabling er mulig. De røde og sorte plastikklemmer gør deres arbejde godt.

Klipsch 620 højttalere

Tractix-tragt LTS (Linear Travel Suspension) tweeter har en lineær suspension, magneten bag den er tynd og lille, og det stive IMG (Injection Molded Graphite) kobberbelagte membran deep center udstrålende par har allerede modtaget en større magnet. Indersiden af ​​højttaleren har ret solide seler, der øger styrken. Den vejer 18,6 kg.

Lyd

Klipschs referencehøjttaler (R) -serien har en følsomhed på 96 dB, en impedans på 8 ohm, en frekvensoverførsel på 38 Hz-21 kHz, en delefrekvens på 2000 Hz. Det anbefales at placere det mindst 40-50 centimeter fra væggen for at få den forventede bas.

Under testen parrede vi Klipsch-højttalerparret med en Marantz SR6014 forstærker. Stedet var en stue på ca. 25 kvadratmeter, hvor de akustiske forhold var utilstrækkelige. Akustiske målinger blev udført og baseret på de opnåede resultater, anbefalede vi ejerne at placere lydabsorberende paneler og diffusorelementer på væggene og loftet for at opnå den ideelle lyd. De temmelig store vinduesflader (store vinduer og glaserede terrassedøre) reflekterer lydene og skaber ubehagelige ekko, så lydisolerede gardiner er også nødvendige. Uanset hvor meget vi bruger på lyd- og hi-fi-udstyr, hvis vi forsømmer at forbedre akustikken, skal du ikke forvente perfekt lyd. Mens nogle rumforstærkere kan opnå en vis forbedring, er disse equalizer-programmer kun umagen værd med optimal akustik.

Vi lyttede også til opførelsen af ​​Klipsch-højttalere i flere musikalske stilarter. Først valgte vi en elektronisk stil, vi lancerede den fælles sang Martin Garrix – Blasterjaxx & Hardwell, Big Room Nevers Dies. Vi havde en detaljerig lyd, hvor højdepunkterne nogle gange syntes lidt for levende. Vi oplevede god dynamik, et omfattende, klart og luftigt lydbillede.

En hårdere genre fulgte. Vi lyttede til Metallica: Unforgiven. Den hårdere stil viste sig at være en ret stor bid for R-620, i det mindste når det kommer til diskant, fordi det gjorde det endnu mere mærkbart, at diskanten lød påtrængende, forvirrende. Men det har måske kun vist sig for lyttere af vores egen art med hurtige ører.

Næsten samtidig med at teste R-620F, bad en bekendt af os om et par tests på Klipsch R-820F-højttaleren derhjemme. Dette giver os mulighed for at sammenligne de to modeller af mærket. Vi fandt ikke for stor forskel i design og ydeevne, selvom vi kunne prøve R-820-F højttalere i et rum med optimal lyd med dekorative trykte lydabsorberende paneler på væggene, som som ejere er elskere af rejser fra større byer rundt om i verden. billeder er taget.

Diffuser frontpanelelementer blev placeret på væggene bag højttalerne, og basfælder blev placeret i de to hjørner. Således kan vi rapportere en lidt bedre lyd, selvom den hårdere rockmusik også var karakteriseret ved alt for skarp diskant i dette tilfælde. Både skarphed og stereobillede var mindre end vores forventninger, og detaljer og opløsning kunne være bedre. Plastsåler på begge modeller dæmper effektivt vibrationer. På den anden side vejer R-820F meget mere end R-620F, 24,5 kg, hvilket gør det svært at bevæge sig. Den har en følsomhed på 97 decibel, en nominel effekt på 15 watt, hvilket er 50 watt mere end R-620F og en maksimal musikeffekt på 600 watt, hvilket er 200 watt mere end dets mindre søskende. Da vi ikke så nogen væsentlig forbedring i kvalitet eller ydeevne i hverken design eller lyd (selvom designet rammer vores fantasi), ville vi hellere stemme på R-620F på grund af dens tunge vægt.

Konklusion

Klipsch-højttalerens lyd kan siges at give en detaljeret, ren og luftig oplevelse, stereostadiet er nøjagtigt, men bredden er begrænset. På grund af sin kompakte størrelse anbefaler vi det også til mindre rum. En god forstærker er bestemt nødvendig for at gøre lyden varmere og blødere. Ulemper er, at den kun fås i en farve, ikke klarer alle musikalske stilarter, og indretningen er ikke grundig nok. De ugunstige akustiske forhold bidrog sandsynligvis også til, at vi hørte højttalernes fejl så fast, så vigtigheden af ​​akustisk behandling kan ikke understreges nok! Ekko og stående bølger forringer højttalernes ydeevne betydeligt. Vi er tilfredse med ydersiden af ​​højttaleren, dens kompakte størrelse kan betragtes som en positiv samt prisen.

Similar Posts