Vi har testet Marantz AV7706 8K Ultra HD AV Surroundprocessor!

Gennemgang af Marantz AV7706-processoren

Marantz-mærket er en garanti for fremragende lyd og høj kvalitet. Ingeniørteamet i virksomheden, der fremstiller lydenheder med en historie på 68 år, har altid betragtet det som meget vigtigt at imødekomme behovene hos både hjemmebiografejere og musikfans. Virksomhedens motto afspejler også denne tænkning: “Fordi musik betyder noget.”

Marantz AV7706 processor frontpanel

Marantz AV7706 11.2-kanals forforstærker med XLR- og RCA-forudgange, ELNA-kondensatorer har 3 RCA-komponenter og 4 RCA-kompositvideoer samt 2 optiske Toslink og 2 digitale koaksiale stik. Der er 8 HDMI-indgange (hvoraf 1 er placeret på frontpanelet) og 3 HDMI-udgange på processoren. Funktionerne inkluderer USB-forbindelse såvel som Bluetooth og indbygget trådløs Wi-Fi-forbindelse med dobbeltbånd samt FM / AM-radio. Det dedikerede forforstærkerkort leverer ægte bredbåndsydelse og maksimalt dynamisk rækkevidde gennem Marantz Hyper Dynamic Amplifier Module (HDAM) teknologi. AV7706 er også i stand til at transmittere 8K / 60 Hz og 4K / 120 Hz signaler takket være en dedikeret 8K HDMI-indgang.

Marantz AV7706 bagpanel

Enhanced Audio Return Channel transmitterer også surround- og objektbaserede lydformater. For fans af vinylplader var enheden også udstyret med en Phono EQ-indgang.

Audyssey rumkorrektionssoftware korrigerer fejl på grund af akustikken i rummet. Selvfølgelig er musikstreamingtjenester som Spotify, Amazon, Tidal og internetradio også tilgængelige. Griffin Lite DSP blev brugt til 3 D-lyden, processoren er i stand til at behandle Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS: X, DTS Virtual: X, IMAX Enhanced og Auro-3D formater.

Marantz AV7706 mando a distancia

Præcision, bredt dynamisk område og minimal forvrængning garanteres af 32-bit AKM D / A-konvertere. Det stabile hus reducerer resonanser betydeligt. Forforstærkeren har et rent, moderne udseende med en belyst skærm på frontpanelet i aluminium.

Afprøvning og fejl! Vi kontrollerede, hvad Marantz 7706 ved!

Den grundlæggende betingelse for perfekt akustik er akustisk behandling af det givne rum. Akustiske målinger på stedet og online kan bruges til at bestemme den passende type, mængde og ideelle placering af lydabsorberende og diffuse elementer. Hvis du virkelig ønsker at opnå perfekt lyd i dit biografrum eller lydoptagelses- / miksstudie, skal du sørge for den akustiske behandling af vægge, loft og glas eller gulvoverflader. Marantz-processoren blev testet i et biografrum med fremragende akustik. Vi anbefalede kun lydisolerede gardiner foran vinduerne. Specielle materialer med høj densitet forhindrer ubehagelige refleksioner, dæmper støj udefra, og med disse gardiner kan der opnås op til 99% mørkere, hvilket er et vigtigt aspekt for biografer.

Rocketman-filmplakat

Vi starter en prøve med musikfilmen Rocketman, der blev udgivet i 2019, om Elton Johns liv. Marantz producerede en detaljeret, rummelig og klar lyd, og vokalen og dialogerne var forståelige. Processoren leverede en støjfri og naturtro oplevelse kombineret med Marantz MM8077 ekstern forstærker og JBL-højttalere.

I 2009 blev en 3D-baseret sci-fi-film, Avatar, instrueret af James Cameron, udgivet på biografer og blev snart en verdensomspændende succes. Vi oplevede perfekte lyde, fantastiske effekter og præcision. Vi kunne også føle os som medlemmer af det blå avatarfolk, mens vi så filmen.

Vi fortsatte med at teste med filmen Rise of the Planet of the Apes. Hver lyd i 2011-filmen lød upåklagelig, og scenernes spænding blev yderligere forstærket af den virkelige verdens lyd.

Vi valgte vinylplader til at lytte til musik. Vi lyttede først til Mozarts symfoni nr. 39, fortolket af Berlin Philharmonic. Tidligere og moderne teknologier var perfekt tilpasset hinanden, og den vidunderlige musik på pladespilleren lød fejlfri. Musikken omringede os, det virkede som om bandet spillede lige foran vores øjne og ører.

Den ikoniske legende Frank Sinatras album fra 1969 kom i vores hænder. Mens vi lyttede til sangen My Way, var vi nedsænket i opførelsen af ​​den dybe, humrende sanger og rytmerne i den bløde, delikate musik.

Resumé

Marantz AV7706-forforstærkeren kan være et værdigt medlem af et hjemmebiografsystem, parret med den rigtige eksterne forstærker og skærme. Lavet af producenter fra kvalitetsdele gennem en omhyggelig og præcis udviklingsproces. Intense dybder, optimale og klare høje og mellemliggende områder karakteriserer denne fantastiske enhed. Marantz har endnu engang overbevist os om, at deres udviklingsingeniører virkelig forstår deres forretning. Vi anbefaler AV7706 til alle, der værdsætter fremragende lyd og førsteklasses kvalitet. Hvis vi scorede, ville vi maksimalt give 5 point ud af 5 til denne processor.