Vi har testet Marantz SR7015 AV-modtageren!

Når du køber en AV-modtager, er det værd at overveje funktionerne og fordelene ved de forskellige produkter, der er tilgængelige på markedet.

Nøglefunktioner

SR7015 med forbedret effekt har separate forstærkere. Marantz SR7015’s effekt er 200 watt pr. Kanal. Den har 8K / 60Hz og 4K / 120Hz signaltransmissionsunderstøttelse, så du kan nyde videooptagelse i 8K kvalitet fra 8K-enheder med HDMI-understøttelse eller 8K opskalering fra Full HD- eller 4K-kilder.

Hi-Res-lyd kan også afkode ALAC, FLAC og WAV tabsfri filer op til 24-bit / 192 kHz og DSD op til 2,8 MHz og 5,6 MHz bånd, så du kan lytte til individuelle lyde, som kunstnere og musikere har skabt. Du kan også lytte til musik på frontpanelets USB-port eller netværkskilder.

En af de mest fordelagtige funktioner ved denne enhed er, at den behandler filer i høj opløsning på den mest optimale måde og tilbyder et dynamisk område for at sikre fremragende lydkvalitet. Med sin stabile drift og brugervenlighed er Marantz SR7015 en populær AV-modtager for mange.

Struktur og design

Fremstillet af aluminium giver fronten af ​​2020-modellen en elegant og kvalitetsudseende til enheden. Med sin baggrundsbelyste skærm giver den z AV-modtageren et moderne og æstetisk design. Denne modtager har 11 højttalerstik. RCA, forgyldte terminaler forbedrer desuden det dekorative udseende på denne AV-modtager. Produktionskvaliteten er første klasse. Dele af topkvalitet blev brugt i produktionen. Holdbarhed og attraktiv form blev husket af producenterne.

Andre funktioner i Marantz SR7015

Den 9-kanals diskrete forstærker leverer 200 watt strøm på alle kanaler. Det fungerer perfekt med alle slags højttalere, hvilket giver klar og afbalanceret lydoutput.

Auto Eco-tilstand foretager de nødvendige ændringer i højttalerudgangen afhængigt af økometeret og lydstyrkeniveauet.

Avanceret HDMI-support og eARC-support

Dette produkt tilbyder avanceret multimediegrænsefladesupport med høj opløsning. Det giver dig mulighed for at nyde videoer i 8K-kvalitet fra vores enheder. Med to udgange og en 8K indgang garanterer Marantz SR7015 klar lyd. (Takket være 8K- og 4K-behandlingsteknologi.) Alle HDMI-porte er 8K-kompatible.

bagpanel sr7015

En af HDMI-udgangene er eARC-kompatibel, hvilket betyder at du kan streame lyd direkte fra enheden til fjernsynet. Alle HDMI-indgange har den nødvendige understøttelse af forskellige HDR-formater (HLG, HDR10 +, Dolby-Vision og BT.2020). HDCP 2.3-behandlingskompatibilitet giver dig mulighed for at se kopibeskyttet indhold uden afbrydelse. Denne enhed har også funktioner som QMS og Dynamic HD.

Spiloplevelse

Hvis du vil have en forsinkelsesfri og fornøjelig spiloplevelse, er Marantz SR7015 det bedste valg. Takket være funktionerne ALLM, QFT og 4K, 120 Hz får vi et behageligt spil. 4K / 120Hz dataoverførsel, variabel opdateringshastighed (VRR), automatisk lavforsinkelsestilstand (ALLM) og hurtig billedoverførsel (QFT) garanterer en perfekt spiloplevelse.

Denne AV-modtager fungerer perfekt med lydassistenter inklusive Google Assistant, Amazon Alexa, Josh.ai eller Apple Siri. SR7015 kan styres med alle disse lydhjælpemidler. Enhver opgave som at skifte input mellem forskellige medieafspillere, ændre spor og justere lydstyrken kan gøres let.

Den bedste 3D-lydsupport

For en rumlig lytteoplevelse er denne modtager kompatibel med de mest avancerede surroundformater, herunder Auro-3D, Dolby Atmos, IMAX Enhanced, DTS Virtual: X og DTS: X.

Dobbelt subwooferudgang

Denne enhed har to subwooferudgange, der eliminerer pauser og højdepunkter. De lave frekvenser forbliver i perfekt balance, disse subwooferudgange forbedrer den jævne fordeling af bassen effektivt. Audyssey Sub WQ HT-teknologi hjælper med at uafhængigt kalibrere de tilsluttede subwoofere for at sikre uafbrudt basydelse. Der er også en phono-indgang på enheden.

Sætte op

Der er fire smarte knapper på frontpanelet. Du kan gemme dine yndlingsindstillinger med disse knapper. Du kan nemt skifte mellem medieafspillere, Blu-ray og tv-lyd. Du kan også udføre disse opgaver med hurtigknappen på fjernbetjeningen.

Bluetooth-forbindelse

Med det dobbelte antennesystem kan du forvente kraftig Bluetooth og dual-band Wi-Fi-streaming. Denne enhed giver trådløs adgang til vores yndlingslydindhold fra smarte enheder.

Indbygget HEOS

Indbygget HEOS-teknologi giver dig mulighed for at lytte til en bestemt sang i flere rum på én gang. HEOS er også kompatibel med de gratis og premium TIDAL-, SiriusXM-, SoundCloud-, iHeartRadio-, TuneIn-, Amazon Music HD-, Pandora- og Spotify-tjenester.

Lydkvalitet

Ved hjælp af 32-bit AKM AK4458 digital-til-analoge konvertere tilbyder SR7015 fremragende lyd i den virkelige verden og et imponerende dynamisk område uden forvrængning. Du kan slutte pladespilleren direkte til denne enhed via den indbyggede phono-indgang. HDAM-komponenten tilbyder enestående hastighed og giver bedre ydelse end op-amp-løsninger.

SR7015 fjernbetjening

Denne AV-modtager giver et stabilt lydsignal. Bagpanelet har en infrarød fjernbetjeningsoutput og -indgang, så fjernbetjeningen er kompatibel med andet hjemmebiografudstyr.

Audyssey MultEQ XT32 rumkalibreringssystem

Denne AV-modtager er udstyret med en avanceret version af Audyssey-rumkalibreringssystemet.

kalibrace audyssey multeq xt32

Denne software bruger den medfølgende mikrofon til at måle output fra alle højttalere (inklusive subwoofere) i op til otte forskellige lyttepositioner. Derefter justeres højttalerudgangen automatisk, så det passer til dit unikke lytemiljø.

Det giver et perfekt afbalanceret samlet interval uden at forårsage forvirring. Det giver en imponerende lytteoplevelse for brugeren. Med Auro-3D-funktionen giver denne enhed en ægte surroundoplevelse.

Ved hjælp af Dolby Surround up-mixer giver Marantz SR7015 den bedste support til Dolby Atmos.

SR7015 tilpasser sig perfekt til rummets akustik. Denne AV-modtager producerer den mest nøjagtige lyd i de mest komplekse højttalerindstillinger. Husk dog, at lyden også afhænger af akustikken i rummet. Skønt rumkorrektionsprogrammet forbedrer lyden, kræves der også akustisk behandling af vægge, loft, vinduer og gulvoverflade for at opnå optimale resultater. Marantz SR7015 blev testet i en større biograf, parret med et par Focal Chora 826 gulvhøjttalere og en SVS SB16 Ultra subwoofer. Optimal akustik er skabt med diffuser foran og membran akustiske paneler og Giga basfælder. Vi så en af ​​episoderne i Netflix-serien, Blacklist, under testen, efterfulgt af at lytte til musik, James Arthur Medicine’s nuværende hit, men vinylpladen kunne ikke udelades fra prøven, vi lyttede til Béla Bartóks Duke Bluebeard’s Castle . SR7015 leverede en fantastisk produktion i hvert tilfælde.

Konklusion

Marantz SR7015 har meget mere avancerede funktioner og fordele end sin forgænger, SR7013. Nogle af modtagerens nøglefunktioner er en premium 9-kanals forstærker, kompatibilitet med 3D-lydformater, sofistikerede spilspecifikationer, musiklyd, 8K high-definition multimedieinterfaceforbindelse med eARC, dobbelte subwooferudgange og indbygget HEOS.

Skrevet af Róbert Polgár