MCINTOSH MA6700 Integreret forstærker test

Vi testede McIntosh Ma 6700 forstærkeren i biografrummet i en af de pænt møblerede lejligheder i et moderne ejerlejlighed i 3. distrikt i Budapest. Rummet har tilstrækkelig akustik, blødt, fint vævet, gråt Silent lydtæt tæppe, akustiske gardiner, lydabsorberende og diffuse paneler har med succes elimineret refleksioner og stående bølger.

MCIntosh MA 6700 forstærker

McIntosh MA6700

McIntosh i USA, anerkendt siden 1949 som producent af lydprodukter. Dette mærke, der kan spores tilbage til lang tid, er kendetegnet ved pålidelighed, premium kvalitet og klar lyd. Med hensyn til udseende har MA6700 gennemgået en vis innovation i forhold til tidligere modeller. Den polerede sorte glasplade har fået 12 lag lak, de karakteristiske grønne og blå lys på skærmen gør det klart, hvilket mærke vi har at gøre med, mens dot-matrix-displayet giver enheden et mere moderne look. Denne højtydende High-End forstærker kombinerer en kombination af DAC, forforstærker, effektforstærker og phono-indgang. Effekten af den to-kanals enhed er 200 watt pr. Kanal, frekvensbevægelsen er 10 Hz-100 kHz, og vægten er 34,1 kg. Højttalerimpedansen er 2, 4 eller 8 ohm. Forforstærkerens 11 indgange og de 3 digitale stik understøtter lydsignaler op til 32 bit / 192 kHz.

Mcintosh MA6700 bageplade

Med 2 dedikerede phono-indgange (MM, MC) er det også muligt at lytte til vinylplader. McIntosh har også USB, koaksiale og optiske udgange. Takket være Home Theatre Pass Through-funktionen kan den problemfrit integreres i hjemmebiografsystemer. Autoformer-udgangstransformatorer sikrer, at højttalere modtager 200 watt uanset deres impedans og forbedrer også lyden. Power Guard, dvs. effektforstærkerens scenebeskyttelse, forhindrer overkørsel. High Drive-hovedtelefonforstærker optimerer lyden til alle typer hovedtelefoner. MA6700 kan også udvides med et AM / FM-radiomodul. Det er naturligvis også muligt at kontrollere diskant og bas. Ved første øjekast passer den japanskfremstillede moderne fjernbetjening slet ikke med den klassiske udseende forstærker, men den er enkel og nem at betjene.

Vi har lyttet

Amerikansk skønhedsfilm

Vi begyndte at teste lyden af ​​forstærkeren med film. Vi fløj tilbage til 1999, da to verdensberømte film ramte biografer verden over. Den fremragende Kevin Spacey og Mena Suvari spillede godt i den amerikanske skønhedsdramafilm. MA 6700 forstærkeren formidlede naturligt, rent og luftigt den til tider dramatiske, undertiden komiske atmosfære. Det producerede en reel, virkelighedstro effekt. Dialogerne var klare. Pierce Brosnan udmærkede sig i rollen som Agent 007 i James Bond-filmen fra 1999. Verden er ikke nok med titlen film er fuld af humor og action, og forstærkerens optræden denne gang har ikke efterladt noget at ønske. Vi fik en meget afbalanceret lyd, dynamisk bas og et rummeligt scenebillede. Vi sprang 20 år forud for tiden og satte actionfilmen Rambo 5 – Last Blood, udgivet i 2019, i DVD-afspilleren.

Sylvester Stallone er ligesom McIntosh en legendarisk og ikke længere en ung skuespiller, men på en måde, der troede hans alderdom, kæmpede han mod den grusomme kriminelle fra den mexicanske mand og narkotikakartellet i denne biograf. Vi kunne heller ikke klage over forstærkeren i dette tilfælde, den intense bas trængte ind i vores tarme, spændingen blev opretholdt af den fremragende lyd.

Vivaldi

Det første element i at lytte til musik var Antonio Vivaldis fantastiske værk, Storm. Da forstærkeren også var udstyret med en phono-indgang, lyttede vi til det vidunderlige arbejde på en vinylplade. Vi havde en virkelig imponerende oplevelse, instrumenterne ringede separat, hver frekvens lød fejlfri. Mannheim Philharmonic udførte derefter musikken til den klassiske film The Godfather. Vi kan kun kommentere positivt om MA6700, det fik mig til at føle mig så realistisk, at det sommetider virkede som om bandet lige var foran os, lydene kom mod os med fuldstændig klarhed og upåklagelig dynamik. Vi lød også et nyt hit i år ved hjælp af forstærkeren. Mamacita, den aktuelle sang fra Black Eyed Peas-bandet. McIntosh-forstærkeren har også med succes klaret den moderne musikverden og oplevet rige detaljer, krævende lyd og bestemte dybe lyde.

Er det værd at købe en McIntosh-forstærker?

Efter vores mening ja! Det amerikanske firma fortsætter med at værdsætte god kvalitet og sofistikeret lyd. Dette er også tydeligt i denne model. Diskant og bas kan finjusteres og nøjagtigt justeres, og udviklerne har også udstyret forstærkeren med High Drive under opmærksomhed på de mindste detaljer, som optimerer lyden fra disse hovedtelefoner. Som kritik vil vi nævne, at enheden desværre ikke er i stand til digital opskalering, hvilket mange måske går glip af. Bortset fra det er det prisen på MA6700 værd. Vi bedømmer det 4,5 ud af 5 point.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *