Vi har testet NAD C368 forstærker!

Vi har allerede testet en hel del forstærkere og var virkelig nysgerrige efter produktet fra NAD-lydfirmaet. NAD C368 er en hybrid stereo integreret forstærker, der er en fremragende kombination af traditionel NAD og moderne teknologi.

Forstærker NAD-C368

Hvad ved vi om producenten?

New Acoustic Dimension (NAD) blev grundlagt af nogle lydfans, producenter og lydteknikere i 1972, fordi de ikke var alt for tilfredse med lydprodukterne på markedet på det tidspunkt. Deres hovedmål var at producere lydenheder, der ikke primært fokuserede på deres udvendige design, for dem var fremragende lyd og høj kvalitet altid de vigtigste overvejelser sammen med holdbarhed og brugervenlighed. Man troede, at overkomplikation, pleje og masser af ekstra funktioner ikke ville gavne lyden. Det er vigtigt, at kvaliteten af indgangs- og udgangssignalerne er den samme og ikke forvrænges. En væsentlig betingelse herfor er brugen af komponenter af høj kvalitet under produktionen. Forvrængning minimeres mest effektivt, når signalstien er kort, da den har en meget lavere chance for signalforvrængning.

Skønhed kan ikke ske på bekostning af lyd!

Forsiden af ​​NAD-C368 forstærker

Når vi ser NADs hybridforstærker i mellemklassen, tænker vi virkelig ikke på det “æstetiske” adjektiv. Yderst simpelt, rent, stabilt og solidt, er huset klart designet med praktisk og holdbarhed i tankerne. Til højre for LCD-farvedisplayet er to kildevalgsknapper, til venstre er hovedtelefonstikket. På højre side af frontpanelet finder du lydstyrkeknappen og på venstre side finder du kontrolpanelet, ved hjælp af hvilket du kan vælge høj og lav balance, højttalerpunkterne osv. NAD C3682 NAD-forstærker har også analoge, USB- og 3 HDMI-indgange, 2 koaksiale og 2 optiske indgange. Der kan tilsluttes 2 par højttalere og 1 subwoofer til enheden.

Bagpanel NAD-C368

En Bluetooth-forbindelse er også tilgængelig til denne model. MM Phono-indgangen giver dig også mulighed for at afspille gamle vinylplader. Frekvensoverførslen er 10 Hz-65 kHz. Udgangseffekten er 2x 80 watt (impedans: 4 og 8 ohm). Enheden modtog et PowerDrive-kredsløb og en 8-kanals DAC-chip. IR, dvs. infrarød fjernbetjening, er ikke overfyldt med knapper, den er gennemsigtig og nem at bruge.

Enkel, men fantastisk

Det er rigtigt, at de nyeste forstærkere har mange flere funktioner, men i tilfælde af NAD C368 ville de ikke oplade forstærkeren med unødvendige stik og indgange. I stedet troede man, at enhver, der ønskede mere funktionalitet senere, kunne udvides yderligere med MDC-kort takket være MDC-modulsystemet. På denne måde vil du ikke længere blive overrasket over at opdage 2 covers på bagsiden af ​​enheden med påskriften MDC. MDC-kort kan indsættes ved at fjerne dækslerne. På denne måde kan du endda streame din yndlingsmusik med et MDC BluOS-kort.

Klasse “D” forstærkeregenskaber

NAD-C368 stereosender er qui

Klasse “D” forstærkere fungerer i pulsbreddemoduleret signalomskiftningstilstand. De kan være lige så effektive som 90%, samtidig med at tabene holdes lave og varmeproduktionen lav. Fordi dens output er helt slukket eller tændt, er tabene ikke betydelige. Tidligere blev det for det meste kun brugt til subwoofere på grund af høj forvrængning og begrænset båndbredde. Takket være forbedringerne er klasse “D” forstærkere nu i stand til at dække hele båndbredden med samme forvrængning og signal / støj-forhold som konventionelle forstærkere. Da varmeproduktionen i denne klasse er ekstremt lav, kan enten kølelegemerne eller ventilatorerne udelades, hvilket reducerer apparatets størrelse og vægt. NAD C368 vejer kun 10,1 kg.

NAD-lytteprøven

Vi testede NAD-forstærkeren hjemme hos en af ​​vores kære tilbagevendende kunder. Biografrummet har optimal akustik, kun få nye trykte lydabsorberende paneler er bestilt af os af ejeren, trykt med familiebilleder. Vi var de første til at se sc-fi-filmen Divergent. Biograf med en speciel atmosfære finder sted i en ikke alt for fjern fremtid, når der skabes en særlig social orden af ​​magthavere. Det blev vist på biografer i 2014. NAD C368’s præstationer opfyldte absolut vores forventninger. Associeret med Yamaha-højttalere oplevede vi en differentieret, levende lyd. Det historiske drama The Darkest Hour skildrer den britiske premierminister Winston Churchills vanskelige politiske situation i skyggen af ​​2. verdenskrig. NAD bekræftede det vigtigste aspekt af producenterne; den perfekte lyd. Det gav en rig, impulsiv og fordybende oplevelse også denne gang. Talerne var forståelige, og lydeffekterne og musikken var både smukke og klare. Vi fik en livslignende effekt. I 2012 lavede han sin musikalske, romantiske film, Pitch Perfect. Historien fokuserer på medlemmer af skolens acapella kor. Supermusikken og vokalen lød fejlfri. Baserne var dybe nok, percussive, og mellemklassen var til stede med tilstrækkelig lydstyrke og styrke. De høje toner blev undertiden fundet lidt for tilbageholdende, forsigtige. Vi satte os for at erobre paradis i selskab med Vangelis. Vi lyttede til musikken i filmen 1492, Conquest of Paradise. Vi kan virkelig kun rose forstærkeren, NAD-teknikerteamet gjorde virkelig deres bedste for at få film og musik til at lyde perfekt. Han gengav den originale forestilling.

Betyder ikke noget udseendet?

For dem der ikke er ligeglade med udseendet af lydenheder, kan NAD C368s minimalistiske forstærker være det bedste valg. Lyden er næsten fejlfri, prisen er overkommelig. Det er kendetegnet ved høj kvalitet, holdbarhed og overkommelig pris. Måske er kun de højere intervaller lidt svagere end forventet, men bortset fra det fandt vi ikke en alvorlig fejl. Fordi forstærkeren ikke rigtig fanger opmærksomhed eksternt, vil kunder, der er interesserede i designet, sandsynligvis ikke lide det beskedne, diskrete ydre.