Onkyo TX NR676 hjemmebiograf modtager anmeldelse

Onkyo-lyd- og hi-fi-mærket har stræbt efter at producere produkter med perfekt lydkvalitet siden 1946. Det kan siges, at de er ret succesrige i dette, som det fremgår af deres mange prisvindende produkter.

Lad os lære TX NR676 hjemmebiografmodtager at kende!

Onkyo-TX-NR676-Ripetitore-1.

Forstærkeren har et 7,2-system og er stort set ikke anderledes i udseende fra tidligere Onkyo hjemmebiografforstærkermodeller. I de senere år er det også blevet observeret for andre mærker, der producerer lyd- og hi-fi-produkter, at mere avanceret, mere moderne teknologi er placeret i samme enhedshus som tidligere modeller. Hovedårsagen til dette er sandsynligvis, at selv væsentlige ændringer med hensyn til design ikke længere kan opnås, men teknologien udvikler sig konstant, så der lægges vægt på at bruge de mest opdaterede teknologier muligt for perfekt og endnu mere professionel lydkvalitet . Denne forstærker har et firkantet, praktisk design, displayet kan ses fra en større afstand, og under det er inputvalgsknapperne. Der er en let overdimensioneret lydstyrkekontrol på højre side af frontpanelet, og forbindelserne er på bagsiden. I tilfælde af USB-indgang er dette et ret akavet layout, det ville have været bedre, hvis USB-forbindelsen var placeret på frontpanelet.

Bagpanel TX-NR-676

Den har syv HDMI-indgange, hvoraf den ene er på frontpanelet. HDMI-indgangene kan også konvertere 4K / 60 Hz UHD-signaler og er HDCP 2.2, BT 2020, HDR10 og Dolby Vision-kompatible. 2 optisk, 1 koaksial, 2 kompositvideo, 2 komponentvideo, 6 stereo RCA-indgange og 1 Phono-indgang kan også findes på bagsiden. Takket være Phono-input kan elskere af vinylplader også være tilfredse. Vi bemærkede desværre, at Onkyo hjemmebiografforstærker mangler 12 volt udløseroutput. Der er ingen mangel på udgange, 2 HDMI-udgange, 9 højttalerudgange, 2 subwooferudgange, 1 hovedtelefonudgang, en Zone 2-udgang, et LAN-stik og en FM / AM-antenne. TX NR676 vejer 10 kg og måler 435 x 173,5 x 378 cm. Stik er arrangeret gennemsigtigt. Forstærkerens frekvensoverførsel er mellem 10 Hz og 100 kHz.

TX-NR-676 fjernbetjening

Fjernbetjeningen er helt praktisk, lille, men desværre gør knapperne for små og har ikke baggrundsbelysning.

 

 

 

Andre funktioner i Onkyo TX NR676 hjemmebiografforstærker

Cirrus Logic hjemmebiografforstærker afkoder med en quad-core, 32-bit, CS49844 DAC-chip, der understøtter Dolby Atmos, DTS: X, DSD-formater til SACD-diske og selvfølgelig tidligere Dolby- og DTS-lyd samt 192 kHz / 24 bit filformater også. (FLAC, WAV, AIFF, ALAC)

Receptor Onkyo TX-NR676 i interiøret

-4-ohm højttalere med lav impedans kan også få strøm fra denne forstærker. Ved en kanalbelastning blev producenten anslået, at effekten til en 150 watt 6 ohm højttaler var lidt bag forstærkeren, fordi vi i virkeligheden i modsætning til producentens påstand for 4 ohm højttalere kan forvente 80-120 watt effekt med lav forvrængning. FireConnect-systemet er meget nyttigt, hvilket også kan bruges til integration med et multirumssystem. Ved at downloade Onkyo Controller-applikationen kan systemet også styres via mobile enheder. Som med andre hjemmebiografforstærkere i lignende kategorier er streaming naturligvis mulig her, hvilket gør TIDAL, Pandora, Deezer eller Tuneln radio tilgængelig. Airplay og Bluetooth samt Wifi-forbindelse er tilgængelige, og Chromecast eller DTS PlayFi er tilgængelige efter en softwareopdatering.

NR676E-Menu-AccuEQ

Hvad der var en behagelig overraskelse for os i denne prisklasse er det akustiske kalibreringssystem AccuEQ, der tilbyder en 15-bånds multi-indstillingsmulighed, kan gemme tre brugerindstillinger i hukommelsen og også genkende NTFS-formater, som også var en behagelig overraskelse.

Forstærkeren har en Music Optimizer-funktion, der primært er designet til at forbedre kvaliteten af ​​komprimerede digitale sange, men baseret på vores erfaring og under repetitionen forbedrede det også lydenes klarhed og forstærkede bassen, når du spiller vinylplader. Og Onkyos Vector Linear Shaping Circuitry (VLSC) -funktion reducerer pulsstøj.

Prøve

Vi testede først Onkyo-modtageren, mens vi lyttede til musik, parrede den med et par Focal Chora 826 stationære højttalere og en Velodyne Digital Drive Plus18 subwoofer. Vi startede musikøvelsen med Green Day-bandets sang 21 Guns. Forstærkeren lød dynamisk, dynamisk, vi oplevede stærke, bestemte dybe og mellemklasse, de dybe var præcise og retningsbestemte, vi fandt ud af, at Onkyo levede korrekt på alle lydstyrkeniveauer. Dette blev efterfulgt af The Weekend Fales Alarm, hvor vi kan rapportere lignende oplevelser. Detaljeret lyd og et bredt scenebillede blev opnået, og ved lav lydstyrke og højere lydstyrke blev forstærkerens produktion præget af klar og lav forvrængningslyd.

Efter at have lyttet til musik testede vi også enheden, mens vi så en film. Vi screenede først filmen J. Edgar, der blev udgivet i 2011. Vi havde heller ikke nogen alvorlig klage over forstærkerens ydeevne denne gang, dialogerne var forståelige, selvom vi ved højere lydstyrke manglede detaljer ved toppene. Vi fortsatte derefter repetitionen af ​​Onkyo-modtageren med filmen Extinction fra 2018. Surroundlyden var forbløffende, ligesom dynamikken og momentum, basen vi følte lidt overdrevent forstærket i starten, vi var i stand til at foretage små subtile ændringer med AccuEQ-indstillingerne på modtageren, hvilket gjorde lydene endnu mere nøjagtige og endnu mere smuk.

Naturligvis er et rumkorrektionsprogram kun nyttigt, hvis akustikken i rummet er tilstrækkelig. For at gøre dette anbefales det at placere akustiske paneler på væggene og loftet. Vi kan opnå den bedste lyd, hvis vi ikke kun bruger lydabsorberende elementer, men også diffusorpaneler. Akustisk behandling var endnu ikke afsluttet på vores teststed, trykte vægpaneler på væggene blev placeret, men baseret på målingerne vil diffusorer og hjørnebasfælder også være påkrævet.

Konklusion

TX-NR676 modtager frontpanel

TX NR676 hjemmebiografmodtager er en meget god enhed i denne prisklasse. Surroundlyden, momentum og klarhed var tilstrækkelig. Vi har også testet meget dyrere hjemmebiografforstærkere, der havde færre funktioner eller udført mindre godt. Denne Onkyo-model er, selvom den ikke er i premium-high-end-kategorien, udstyret med næsten alle moderne teknologier og funktioner. Dynamikken og styrken skal stadig forbedres, den kunne være bedre, og vi følte os undertiden lidt for tilbageholdende til at lyde. I tilfældet med fjernbetjeningen ville det være godt at få baggrundsbelysning, da det i et mørkt biografrum er fordelagtigt at se knapperne på fjernbetjeningen, som alligevel har været meget små. På alle lydstyrker lød det pænt og klart, ved højere lydstyrker manglede vi detaljer ved toppe, og baslyde kan nogle gange virke for påtrængende i starten, så her var vi nødt til at finjustere rumkalibreringssystemet for at eliminere dem. Ellers producerede modtageren præcise og rettet dybder.

Skrevet af Róbert Polgár