Vi har testet Pioneer AVR VSX 934 hjemmebiografforstærker!

pioneer_vsx_934_forstærker

For et par dage siden testede vi en hjemmebiografforstærker igen efter anmodning fra en af vores kunder. Det rummelige hus i middelhavsstil med have har et meget stort biografrum. Overfor de komfortable, liggende lænestole med armlæn, befandt vi os overfor en imponerende skærm. Denne gang testede vi Pioneer AVR VSX 934 hjemmebiografforstærker. Rumets akustik er næsten upåklagelig, selvom der er behov for et par flere diffusorer til den ideelle lyd. (dette er alligevel allerede i ejerens planer) Lydabsorberende paneler og gardiner er allerede placeret af ejeren, men der er stadig plads til forbedring af lyden på grund af refleksioner.

Lær bedre at kende denne fantastiske mid-range enhed!

Dens æstetiske, moderne udseende appellerede straks til os. Fås i sort og sølv. Skærmen er læselig med 2 store knapper på frontpanelet i plast. For Pioneer VSX 934 opnås 3D-surroundlyd med Dolby Atmos Height Virtualizer og DTS Virtual: X-teknologi. 160 Watt (6 Ohm) lydenhed pr. Kanal har blandt andet 6 HDMI- og 2 HDMI-udgange samt Phono-indgange til digital- og vinylafspilning. Den syv-kanals forstærker favoriserer filmfans med 5.1.2-indstillinger, understøttelse af Dolby Atmos og DTS: X.Det kan også håndtere ukomprimeret, high-definition Dolby True HD, DTS HD Master Audio, DTS: X og flerkanals Dolby Digital Plus. HDMI-stik kan også håndtere 4K-indhold.Tak til Apple Airplay 2 kan du oprette dit eget system med flere rum fra Apple-enheder.

Med en trådløs højttaler er det muligt at afspille musik på begge højttalere på samme tid. Med DTS Play-Fi kan du styre flere rum. Selvfølgelig er streamingtjenester heller ikke glemt (Spotify, Tidal, Deezer, Amazon Music), og den indbyggede Bluetooth, Wifi, LAN-interface og internetradio føjer også til forstærkerens utallige funktioner. IControlAv-appen er gratis at downloade, så du kan bruge din iPhone eller iPod Touch som fjernbetjening. Med MCACC-kalibreringssystemet kan enheden justeres til akustikken i et givet rum. Den er også udstyret med 4 analoge lydindgange samt koaksiale og optiske digitale lydindgange.

Testen

guns-n-roses-plakat

Vi lyttede først til en koncertoptagelse af det legendariske Guns N ‘Roses-bandets sang “Sweet Child O’ Mine”. Sammen med højttalere og lofthøjttalere i høj kvalitet fungerede forstærkeren godt. Lyden var fuld af liv, klar og præcis, hver eneste lille detalje og finesse var hørbar. Da den uovertrufne Slash smækkede ind i guitarstrengene, kunne vi næsten mærke rytmen i vores tarme. Koncertstemningen var helt fængslende, vi forestillede os os selv i rækken af ​​det rasende publikum. Bassen var fast, kraftig. PHONO-indgangen opfylder behovene hos fans af vinylplader. Der er en unægtelig unik, nostalgisk livsfølelse, der fanger dig, når gamle plader kommer ud. Men dette betyder ikke, at fortidens teknologi ikke kan opfylde det moderne værktøj i det 21. århundrede. Mens man lyttede til Mozarts Magic Flute, kom historien næsten til live. Under lyden af ​​natdronningens arie var vrede og et ønske om hævn påtagelig. Vi oplevede utrolig livlige og klare, nøjagtige lyde og sang. Hvert instrument i bandet var genkendeligt. Vi fandt heller ikke noget at klage over, mens vi spillede vinylpladen.

Men da det bare er en hjemmebiografforstærker, kunne vi heller ikke gå glip af biograf. Vi troede, at vi måske ville teste en film, der er rig på action-scener og specialeffekter.

star-wars-the-rise-of-skywalker-film-plakat

Sådan faldt valget på sci-fire med titlen Star Wars: The Age of Skywalker. Naturligvis i Blue-ray kvalitet. Pioneer VSX 934 forstærker er også fantastisk til specielle effekter. Vi hørte vibrationerne fra lyssværdene, Millenniumfalkens glidning, lydene af kampene i det virkelige rum, dialogerne var klare og forståelige. Vi fik en rigtig detaljeret lydoplevelse. Måske føltes basens rækkevidde ikke så percussiv som vi forventede, men det ødelagde ikke oplevelsen.

Fordele ved Pioneer VSX 934:

-udmærket lydkvalitet

– flere funktioner

-stærk bas

-energetisk, godt kontrollerbar

-værdi for pengene

Måske er den eneste ulempe manglen på udvidelsesmuligheder.

Vores mening:

Vi fandt ud af, at Pioneer’s 2019-model udførte overbevisende under testningen. Han bragte også sin bedste form i det relativt store biografrum. Det leverede intens, detaljeret, ægte og klar lyd i alle tilfælde. Blandt hjemmebiografforstærkere i mellemklassen står det absolut på plads til gengæld for den pris, vi får den rigtige enhed. Det skal nævnes, at det, som med de fleste forstærkere, er vigtigt at forbinde det med kvalitetshøjttalere, hvis du virkelig vil få mest muligt ud af din lyd. Forsøm heller ikke den akustiske behandling af værelserne! Det anbefales at anmode om en online akustisk måling, så vi kan bestemme refleksionspunkterne med en nøjagtighed på 95%. Når du køber lydenheder, skal du huske på, at akustikken i butikken, hvor vi prøver, sandsynligvis er helt forskellig fra dem i vores hjem og studier, så de ikke lyder det samme forskellige steder.

Similar Posts