Samsung HW C700 Hjemmebiografforstærker anmeldelse

Det koreanske Samsung-mærke behøver sandsynligvis ikke at blive introduceret til nogen. Flere lyd- og hi-fi-produkter anvendes til fremstilling af mobiltelefoner, smarte enheder, smarte tv’er, tekniske og elektroniske produkter til husholdninger. Hjemmebiografforstærkeren kunne ikke udelades af deres brede vifte af produkter.

Lad os se HW C700 hjemmebiografforstærker!

De vigtigste tekniske data for en digital hjemmebiografforstærker er følgende:

Den har en effekt på 7×120 watt, måler 430 x 164 x 368 mm og vejer kun 6 kg. Det understøtter også Dolby Digital, Dolby Digital EX, Dolby Digital Plus, Dolby ProLogic II / x / z, Dolby TrueHD, DTS-ES og DTS-HD for at imødekomme moderne krav.

Forstærkeren har 4 HDMI 1.4-indgange, 1 HDMI-udgang, 2 komponentindgange og 1 udgang, 7.1 analoge indgange, 3 optiske og 1 koaksiale digitale lydindgange, 5 kompositvideoindgange og 1 kompositvideooutput. den har også en iPod-dockingang og 2 subwoofer-udgange.

Samsung HW C700 udseende

Samsung-HW-C700-forstærker

Med hensyn til forstærkerens udseende repræsenterer den en moderne, firkantet stil med dens æstetiske udseende. Frontpanelet er børstet Selvom det ikke rigtig er lavet af metal, men af ​​malet plast, men det ødelægger ikke det samlede billede. Det rene frontpanel har en LCD-skærm og lydstyrkekontrol samt en tænd / sluk-knap. Nederst på frontpanelet er der et hængslet dæksel, der skjuler knapper til fuld kontrol, samt frontpanelstik som hovedtelefoner, en mikrofon og kompositvideotilslutninger. På bagsiden er de forbindelser, der allerede er anført, såvel som FM-antennestikket og RCA-indgangen.

Under forstærkeropsætningen opdagede vi et manglende link, nemlig OSD-funktionen. Som et resultat kan alle indstillinger kun foretages ved hjælp af frontpaneldisplayet og kontrolknapperne, og det tager lidt tid at kende menuen og de indstillingsmuligheder, den tilbyder.

Bortset fra dette er indstillingerne nemme at foretage, forstærkeren har også en Smart Volume-funktion, som forhindrer forvrængninger, der kan skyldes lydudligning. En behagelig overraskelse i denne prisklasse var det automatiske rumkorrektionssystem, som normalt findes mere i dyre apparater. Ved hjælp af en mikrofon er ASC-programmet i stand til at foretage ganske nøjagtige og passende indstillinger.

hw-c700-fjernbetjening

Fjernbetjeningen, der fulgte med forstærkeren, har ikke været baggrundsbelyst, hvilket ikke er meget gavnligt for et hjemmebiografsystem, når du vil bruge fjernbetjeningen i mørke. Der er næsten ingen forskel mellem knapperne, hvilket også gør det vanskeligt at navigere i mørket.

HD-signaler behandles med en lille forsinkelse, men kvaliteten forringes ikke. Lydsignalet føres gennem HDMI-forbindelsen uden komprimering, så vi oplevede ikke noget tab. Det faktum, at iPod-dockingstationen er standard på enheden, er en stor fordel ved Samsung HW C700-forstærkeren.

Hovedmenuen tilbyder 13 muligheder, herunder lydindstilling, højttalerstørrelse og afstand, højttalerniveau, testtone, bas- og diskantkontrol, indstilling af rumkalibrering, mp3-forstærker, HDMI-indstillinger og mere.

For at justere højttaleren er der indstillinger i menuen, du kan vælge størrelse og antal højttalere i systemet. Højttalerniveauet styrer den relative lydstyrke for hver højttaler.

Prøve

Vi testede Samsung HW C700 forstærker i hjemmebiografrummet hos en af ​​vores kære kunder. Vi forbandt forstærkeren sammen med et Dynaudio højttalersystem. For at enheden kan levere virkelig tilfredsstillende ydelse, er det vigtigt at indstille det rigtige lydsystem. Derudover skal vi dog være opmærksomme – uanset om vi taler om et hjemmebiografrum eller et studie – til den akustiske behandling af rummets vægge og loft. Dette kan gøres med lydabsorberende og diffusorpaneler specielt udviklet til akustiske formål. Elementer kaldet svamp og skum lydabsorbenter er slet ikke egnede til at optimere lyd på grund af deres struktur.

Først var vi nysgerrige efter forstærkerens musikalske evner, så vi lyttede til en fælles sang fra Black Eyed Peas og Shakira, Girl like me. Vi havde en ret dynamisk, muskuløs præstation, men på samme tid blev de høje toner meget skubbet i baggrunden, lyden var ikke naturlig eller realistisk, den digitale effekt kunne mærkes stærkt, og vi savnede også det brede scenebillede.

Dette blev efterfulgt af filmtest. Vi så sci-fi-katastrofefilmene, som Geostorm præsenterede i 2017. Dynamik, intens bas og klarhed var karakteristisk for forstærkerens lyd. Billederne var skarpe, hvilket ikke er overraskende for Samsung-produktet. Surroundlyden var også helt ideel, vi fik en rumlig oplevelse

Konklusion
HW-C700-forstærker

Samsungs forstærker er ikke en førsteklasses enhed. Billigheden er mest tydelig i plastikhuset, men forstærkerens udseende lader intet tilbage at ønske, den er elegant, men moderne og stilfuld. Opsætningen af ​​menuen var enkel og problemfri, men OSD-funktionen manglede alvorligt.

På grund af sin usædvanligt lave vægt er placeringen ikke et problem. Tilstedeværelsen af ​​en videostøttet iPhone, iPod-dock er en stor fordel for forstærkeren, ligesom det automatiske rumkalibreringssystem. Det er også i stand til understøttelse af fuld HD-lyd via HDMI, men der er ingen indgangsstyring, ingen FM-radio, ingen skærmmenu og ingen fjernbetjeningsbaggrundsbelysning, hvilket er en ulempe for en biograf.

For at lytte til musik skal du vælge en anden, dyrere kategorienhed eller en stereoforstærker lavet specielt til lydsystemer. Desværre hænger den musikalske lyd bag opførelsen af ​​hjemmebiografforstærkere, vi testede tidligere.

Vi var ikke tilfredse med hverken stereolyden eller kvaliteten af ​​de høje intervaller, lyden havde en stærk digital effekt, vi oplevede ikke realistiske eller naturlige lyde. Imidlertid viste HW C700 hjemmebiografforstærker sig at være absolut ideel til at se film. Billederne var fantastisk skarpe, smukke, farverne og nuancerne var nøjagtige, rumligheden var fremragende.

For dem, der leder efter perfektion, er det værd at investere i en dyrere hjemmebiografforstærker, men for dem, der ikke ønsker at bruge for meget eller primært bruge forstærkeren til at se film, vil du måske købe Samsung HW C700.

Skrevet af:

Róbert Polgár

Similar Posts