Samsung Premiere LSP9T projektor test

Samsungs ultra-korte rækkevidde 4K tredobbelt laser lyskilde projektor har vundet Consumer Technology Association (CTA) Innovation Award. LSP9T er verdens første HDR10 + -projektor. Det kan projicere et billede på op til 330 cm.

Topmodel

Projektor LSP9T

Premiere LSP9T-projektoren har en lysstyrke på 2800 lumen, og producenten lover en levetid på 20.000 timer. Det tilbyder en ekstremt bred vifte af farver og er HDR10, HDR10 + og HLG-kompatibel. Det giver et perfekt 4K-billede selv ved den maksimale billedstørrelse. Den slanke, slanke hvid projektor har afrundede hjørner, og de indbyggede højttalere er dækket af gråt stof. Dimensionerne på den kompakte enhed er 550x128x367 mm og den vejer 11,5 kg. På bagsiden af projektoren er der 3 HDMI (hvoraf den ene er eARC-kompatibel), USB 2.0, LAN, digitale optiske TOSLINK-lydudgange, der transmitterer Dolby Atmos-lydspor uden tab samt Wifi5- og Bluetooth-forbindelse.

Samsung-første ryg

Ethernet-forbindelse er tilgængelig til netværket Internet. Indbyggede Bluetooth-hovedtelefoner og stemmestyring (Android / Apple AirPlay / Indbygget Bixby-system) er også inkluderet i projektorens funktioner. Samsung Galaxy-telefoner kan også tilsluttes til streaming. Video-streaming-appen understøttes også af projektoren, så der er ingen barrierer for Netflix, Amazon Prime Video, Apple TV … osv. Tjenester. Den smarte fjernbetjening passer godt i hånden med et logisk layout. Menuen er klar, og selve projektoren er virkelig hurtig og nem at installere. Projektorens støjniveau er 32 dB.

Indbygget lydsystem

LSP9T ljudsystem

Designerne af Samsung Premiere tænkte virkelig på alt, når de fremstiller enheden. Projektoren er også udstyret med højtydende, indbyggede højttalere, og det 40 watt, 4,2-kanals lydsystem med Acoustic Beam-teknologi leverer surround-lyd gennem 22 slots. Du kan også placere projektoren direkte på væggen.

Hvorfor vælge laserprojektorer i stedet for traditionelle projektorer?

Et af de vigtigste aspekter er miljøbeskyttelse. I modsætning til kviksølvforbrændende enheder kan laserprojektorer betragtes som miljøvenlige. En anden fordel ved laserprojektorer er, at der ikke er behov for at udskifte pærer, så vedligeholdelsestid og omkostninger er betydeligt lavere, og projektorer har også en meget længere levetid end deres traditionelle kolleger. Takket være det lukkede optiske system beskadiger støvet ikke laserprojektorerne, deres energiforbrug og støjniveau er lave.

Lasertechnologie-DLPRGB

Laserprojektorer kræver mindre afkøling. Der er ingen grund til at bekymre sig om overophedning, så de kan endda betjenes kontinuerligt og bruges i enhver position. De kan bestilles med det samme, det er ikke nødvendigt at vente på, at enheden er opvarmet. Lysstyrken kan også justeres mellem 20-100% afhængigt af de omgivende forhold. Når disse faktorer tages i betragtning, ser en laserprojektor ikke længere meget dyrere ud end traditionelle glødeprojektorer. Desværre har laserprojektorer også ulemper. På grund af det optiske DLP-system sløres farverne nogle gange lidt, og sortniveauet er ikke intens nok. Mørke scener er gråere – mest i HDR.

Premiere LSP9T

Takket være den tredobbelte laserkonstruktion kan vi forvente et øget farveområde og højere lysstyrke. Med denne teknologi skaber røde, grønne og blå lasere billedet uden at skulle overføre det til et farvehjul som andre DLP-projektorer.

LSP9T-billeder

Denne laseroverførselstilstand med høj renhed øger også lysstyrken, hvilket virkelig betyder noget, især for højdynamiske kilder med højere intensitetskilder (HDR). Samsungs fantastiske projektor kan også bruges i dagslys. RGB-lasersystemet tilbyder et ekstremt farveområde, hvor projektoren dækker 106% af BT2020 HDR-farveområdet og 143% af DCI-O3-farveskalaen, der bruges i digitale biografer ved hjælp af et 16-bit 3D-farvekort. Takket være understøttelse af HDR10 + er der højere kontrast, mere detaljerede og mere intense mørke billeder tilgængelige. Indbygget 4K-billeddannelse realiseres også takket være Texas Instruments dual flash-teknologi. Billeder er skarpe, selv når de bevæger sig med det optimale bevægelsesbehandlingssystem.

Projektor test
Samsung Premiere LSP9T projektor komplet tamaño

Top-of-the-line projektor Vi prøvede det i et filmrum på 35 kvadratmeter. Ud over lyd- og hi-fi-udstyr i høj kvalitet og komfortable møbler i rummet var akustikken næsten fejlfri takket være de tykke akustiske paneler placeret på væggene, loftet og tykke gardiner foran vinduerne.

Vi screenede sci-fi-eventyrfilmen The Dark Tower, der blev udgivet i 2017. Projektoren gav en fremragende udsigt, selvom vi ville have udholdt et endnu stærkere, dybere sort niveau i de mørke dele.

LSP9T har flere indstillingstilstande. I film- eller filmproducentstilstand oplevede vi de mere gråtoner, der forekommer i mørke scener. I lys eller normal tilstand var kontrasten bedre, fordi DynamicBlack-funktionen forbedrer mørke videosignaler og øger de lyse områder. Hudfarve og andre subtile farver mister subtile nuancer. Hvad der var en behagelig overraskelse var den detaljerede lyd produceret af de indbyggede højttalere. Basen var begrænset, men sandheden er, at enhver, der ikke har et økonomisk problem med at opbygge et seriøst hjemmebiografsystem, sandsynligvis heller ikke vil glemme højttalere i høj kvalitet. Som projektor er lyd heller ikke den primære funktion af premieren, men sammenlignet med det producerer den virkelig detaljerede lyde.

Konklusion

LSP9T-projektoren lover allerede at være førsteklasses med et overblik, og dens funktioner gør den til en revolutionerende ny enhed. Designet er smukt, den hvide farve udstråler elegance (selvom du måske bliver generet af nogle i det mørke filmrum, den hvide projektor).

Enheden, som også kan projicere et enormt billede, projicerer fremragende billeder i mørke og i dagslys eller lampelys. Lysstyrke og fantastiske farver, den moderne billedbehandlingsteknologi nærmer sig niveauet for nye fjernsyn.

Denne laserprojektor bruger ikke et farvehjul, nogle gange er der en regnbueeffekt, de sorte / mørke farver er ikke dybe nok, men det er ikke overraskende med DLP-laserprojektorer. Prisen er ret pebret, du skal nå dybt ind i lommen på enhver, der ønsker et sådant topværktøj.

Skrevet af Róbert Polgár

Similar Posts