Vi testede Sim2 Nero 3D-2 hjemmebiografprojektor!

Sim2 er et italiensk firma, der blev grundlagt i 1995. Mærket tilbyder nye og unikke video- og lydløsninger, lover enestående ydeevne og enestående design. Indehavere af adskillige priser, virksomheden er baseret i Italien.

Funktioner i Nero 3D-2 DLP-projektor

projektor sim2-nero-3d2

Neo 3D-2 er en one-chip, full HD, 3D-projektor med fremragende optik, Pure Motion og Pure Movie-billedforbedringsteknologier, minimal støj og et fremragende kølesystem.

Udstyret med en dæmpbar lampe på 280 watt, kan den give lysstyrke på op til 2.000 lumen afhængigt af linsen. Når Dynamic Black er tændt, er kontrastforholdet 30.000: 1. Det har 2 HDMI 1.4-indgange, fungerer med Live Color Calibration 2-software, måler 459 x 210 x 455 mm og vejer 11 kg.

Der er hidtil blevet produceret 3 Nero-modeller, foruden Nero 3D-2 har de billigere 3D-1 og 3D HB også 3D-funktioner. Basismodellen er 3D1, som er den billigste og tilbyder 1600 lumen lysstyrke og et kontrastforhold på 10000: 1. Hvert medlem af Nero-serien er en DLP-projektor med en chip, hvilket er vigtigt at nævne, fordi Sim2 før det kom ind på markedet med 3-chip projektorer.

Denne model er designet til dedikerede hjemmebiografer. Dens udseende er elegant, buet, italiensk stil, huset er mat sort, hvilket er særligt fordelagtigt i et mørkt biografrum. Dele af høj kvalitet blev brugt i produktionen. Hver detalje er blevet lagt vægt på, omhyggelig uddybning. takket være den relativt kompakte størrelse er den nem at placere, kan endda monteres på en hylde og har 3 justerbare fødder.

Fremragende glaslinse, fantastisk optik

Glassobjektivet på Nero 3D-2-projektoren er ekstremt høj kvalitet, hvorfor prisen på projektoren er ret høj. Objektivet er placeret på højre side af forsiden af ​​enheden. Projektoren bruger 0,95-tommer 1080p DMD-teknologi fra Texas Instruments. UHP-pærens maksimale lysstyrke er 2000 lumen. Nero 3D-2 har ikke et vandret objektivskift, så placeringen er lidt begrænset, men placeringen i det lodrette plan er ikke så vigtig, da denne model har et manuelt skift, der kan flytte billedet med op til 50%. Linsen kan forskydes over linsen med en unbrakonøgle. Selvfølgelig har den motoriserede, objektive zoom- og fokusfunktioner. Det har standard ægte glaslinser i høj kvalitet, og producenten tilbyder også to ekstra linser af høj kvalitet. Der er også et valgfrit linsesystem, der kan fastgøres eller motoriseres. Den infrarøde modtager er placeret direkte under linsen, og der er en anden bagud sammen med stikket til netledningen.

Nero 3D-2-projektoren kan køre ved 200 og 240 volt ved 48-62 Hz og leveres med et kabel på ca. to meter. Ud over strømstikket og afbryderen er alle andre stik placeret på bagsiden af ​​enheden, såsom den analoge kompositvideoindgang, RCA-stikket, komponentindgangen og RS232- og USB-stikkene og yderligere tre udløsere output også. Enheden har en standard Sim2 2005 fjernbetjening, som er ekstremt nem at bruge, selvom dens layout kan være mere gennemsigtig.

Indstillinger

Life Color Calibration 2.0 tillader perfekt farvekoordinering og hvide niveaujusteringer, billedoptimering kan varieres efter vores egne ideer, og Pure Movie og Pure Motion 3D-funktioner giver dig en ægte filmoplevelse, der giver fantastisk skarp kontrast uden at miste bevægelsen af ​​billederne fra deres skarphed.

kontrolpanel nero3d-2_proj.

Implementeringen af ​​Sim2 3D er virkelig næsten perfekt. Brug emitter (emitter) infrarøde signaler til denne model til at synkronisere projektoren med 3D-brillerne. At komme ind og navigere i menuerne var til tider lidt forvirrende, men med fjernbetjeningen er det lettere at gøre. I menuen Billede kan du vælge billedformat og opløsning. Der er også en undermenu til valg af gammakorrektion, hvor du kan vælge mellem dynamisk og parametrisk, den parametriske kontrol giver dig mulighed for at vælge gamma-indstillingen fra en række forskellige indstillinger. Der er også en farvestyringsmulighed i menuerne. I menuen Indstillinger kan du indstille, om projektoren er monteret i loft eller gulv, den har også en digital keystone-kontrol, som ikke rigtig anbefales, fordi du let kan miste detaljer i høj opløsning . Variabel iris, testmønstre og indledende opsætningsfunktioner kan også findes i projektormenuen. Uden at ønske at være udtømmende kan du få adgang til alle de sædvanlige justeringsfunktioner i menuen, såsom lysstyrke, kontrast, skarphed, støjreduktion. Takket være undermenuen Farvestyring kan farveskalaen og farvetemperaturen vælges.

Sim2 Nero 3D-2 filmtest

sort sommerfugl film plakat

Vi valgte den spændende og snoede thriller Black Butterfly til test. Vi testede projektoren i et ret stort hjemmebiografrum. Det er et rum på ca. 30 kvadratmeter med akustiske lydabsorbenter og diffusorelementer placeret på væggene og loftet, så hjemmebiografens lydsystem gav også en perfekt lyd. For at fuldende den filmoplevelse sikrede tykke, tætvævede, lydabsorberende og samtidig mørkfarvende akustiske gardiner foran vinduerne fuldstændig mørkning.

Efter kalibrering med LCC-software fandt vi utrolig farvenøjagtighed, kontrastforhold, opløsning, og dens ydeevne var virkelig imponerende. Selv i bevægelige scener forblev billederne skarpe uden sløring. Pure Motion-tilstand tilbyder adaptiv bevægelsesbehandling, men da DLP-projektorer generelt siges at håndtere bevægelse meget godt, behøver du ikke rigtig bruge den. Dynamisk sort er kun tilgængelig i filmtilstand og er designet til at øge det projicerede billedes sortniveau.

Den 2-dimensionelle billedpræstation var fremragende, farveskalaen var nøjagtig, vi var helt tilfredse med det, vi fik naturlige farver, glatte overgange. Det skal dog bemærkes, at Nero 3D-2 havde et rigtig godt, utroligt detaljeret billede til high-definition indhold. Ellers er en af ​​de største fordele ved single-chip DLP-projektorer skarphed. Linser af enestående kvalitet og ydeevne skal også roses, fordi de har leveret virkelig imponerende præstationer. En anden styrke ved DLP-projektorer er bevægelseskontrol, som denne projektor udmærket sig ved. Vi fik dynamiske og fantastiske farver, lysstyrken var også virkelig fantastisk. Takket være sin høje lysstyrke er Nero 3D-2 perfekt til brug i et rum med en hvid væg eller et loft, muligvis et lysere. Under projiceringen af ​​billederne opdagede vi, at sortniveauet var lavt.

Mål Nero-3 The-2-projektor

3D-billedets ydeevne var dog utrolig, og takket være den høje lysstyrke eliminerer denne model også det problem, der normalt opstår, når man bruger 3D-briller, dvs. en betydelig reduktion i lys, som kan reducere lysudbyttet med 50-75 procent på de fleste projektorer. , og dermed bliver billedet sløret, men i tilfælde af Sim2 Nero 3D-2 producerer den højtydende pære lyse og klare, skarpe 3D-billeder, selv når du bruger briller. Sim2 har optimeret det nye mærke XpanD-briller, disse briller skuffede ikke under prøveperioden, selvom de var lidt tunge og ikke særlig behagelige at have på i lang tid. Der var heller ingen forstyrrende regnbueeffekt på 3D-indholdet.

Dom

Nero 3D-2-projektoren er også i premium-kategorien med hensyn til udseende og kvalitet. Takket være den ekstremt høje lysstyrke er 2D- og 3D-billedkvaliteten også perfekt, gråtonen og farveskalaen er også referenceniveauer, efter en vis kalibrering er videobehandlingen imponerende og ved hjælp af farvekalibreringssoftwaren får vi utroligt levende farver.

De sorte niveauer var lidt under det, vi forventede. Fjernbetjeningen kunne være lidt mere gennemsigtig og bedre designet. Dens videoniveau er begrænset, og projektoren kan kategoriseres i et forholdsvis højt prisklasse, faktisk passer det mellem mellem- og avancerede modeller. Sammenlignet med JVC-projektoren leverede JVC-projektoren efter vores mening bedre ydelse og pænere billeder.

Skrevet af:

Róbert Polgár

Similar Posts