Vi har testet Sony BDP-S6700 Blu-Ray-afspiller!

Sony Corporation er et velkendt og populært mærke. Det Tokyo-baserede multinationale er vokset til at blive en af verdens største elektronik-, IT- og underholdningsvirksomheder. Sony blev grundlagt i 1946 i Tokyo af ingeniør Masaru Ibuka og fysiker Akio Morita. Virksomhedens succeshistorie begyndte i 1954, da Tokyo Tsushin Kogyo K.K., eller Tokyo Telecommunications Engineering Corporation, som virksomheden dengang blev kaldt, fik licens til at fremstille transistorer.

Sony BDP-S6700 Blu-Ray Player-præsentation

Reproducenter Blu-ray SONY-BDP-S6700

Denne afspiller er en opdateret version af BDP-S6500, men denne model understøtter trådløs Bluetooth-teknologi med LDAC-teknologi. Dette betyder, at du kan se film med trådløse hovedtelefoner. Du kan også oprette forbindelse til internettet via WiFi eller Ethernet. WiFi er dobbeltbånd, så det har dobbelt så stor båndbredde.

Du kan downloade en mobilapplikation til din smartphone, der giver dig mulighed for at bruge din telefon som en fjernbetjening. Den medfølgende fjernbetjening er lidt for lille, hvilket er ubelejligt i hånden. Heldigvis er knapperne med rimelighed placeret og tydeligt synlige i mørket. Det har også knapper som en Bluetooth-parringsknap og en knap til at starte Netflix.

BDP-S6700 understøtter 24p på VUDU, Amazon og Netflix. Mange Netflix- og Disney Plus-shows er også tilgængelige i 4K. Ud over disse applikationer kan du vælge mellem mere end 300 andre. Sony App Store er også tilgængelig på denne afspiller og inkluderer lydapps som Pandora og Spotify. (Selvfølgelig kræver de fleste streamingtjenester et abonnement!) At vælge apps og navigere på startskærmen var enkelt og problemfrit.

baglås bdp-S6700

Der er kun en HDMI-indgang og en koaksial lydudgang på afspilleren. Under tænd / sluk-knappen foran er der en USB-port, som du kan tilslutte en ekstern harddisk til at afspille gemte video- og fotofiler. Audiofiler vil drage fordel af en anden HDMI-port til lydoutput. BDP-S6700 understøtter Dolby True HD og DTS HD Master Audio og kan tilsluttes en AV-modtager for fantastisk surroundlyd.

Fordi det er DLNA-kompatibelt, kan vi uploade musik, fotos og videoer til skyen og få adgang til dem trådløst. Sony har også en SongPal Link-smartphone-app, der giver dig mulighed for at afspille din musik fra din Blu-ray-afspiller i flere rum med kompatible højttalere. Den er kompatibel med MP3-, AAC-, WAV-, FLAC-, ALAC- og DSD-formater, som kan afspilles via USB-porten. Du kan også afspille standard-cd’er med afspilleren. Ud over standard Blu-ray og DVD’er understøttes 3D Blu-ray-afspilning også for dem, der værdsætter denne funktion. Det er DLNA-kompatibelt, så det kan parres med andre enheder på dit hjemmenetværk, såsom en pc.

Design

Sony-afspilleren fås til en meget overkommelig pris, men desværre i bytte for den overkommelige pris er afspillerens udvendige design ret billigt, plastisk og næsten alarmerende let. Heldigvis er den lille og tynd nok til at passe på ethvert stativ eller hylde. Det kan dog ikke siges at være grimt. Selvom det er sort, er der færre fingeraftryk på sagen. Der er kun to knapper på frontpanelet – den ene til at tænde for strømmen og den anden for at tænde diskskuffen. Det ville være bedre at have et display foran på afspilleren, men det er desværre ikke tilfældet. Skærmen blev bestemt udeladt af omkostningseffektivitetsmæssige årsager. Der var noget støj under afspilning, men det forhindrede dig ikke i at se filmen.

Prøve

bpp-s6700's anmeldelse

For at tilslutte afspilleren online, se den hurtige og nemme installationsvejledning på skærmen, der vises, når du tænder for afspilleren for første gang. Når vi er tilsluttet, har vi adgang til en bred vifte af apps, herunder Amazon Video, Netflix, Spotify og YouTube. Vi kan vælge vores favoritter for at få systemregistreringen på hjemmesiden for hurtig adgang.

Du kan også downloade Video & TV SideView for at kontrollere standardfunktionerne i din Blu-ray-afspiller fra din smartphone eller tablet, men du kan også styre den med en simpel, men kraftfuld fjernbetjening. Du kan nemt navigere i menuerne, hvad enten det er at afspille en disk, gennemse smarte funktioner, parre Bluetooth-enheder eller ændre indstillinger – den organiserede startside er nem at navigere, mens dual-core-processor giver tilstrækkelig hastighed. Menuen reagerer hurtigt, og indlæsning og opstart af diske er en hurtig proces.

Vi startede først med at teste med den animerede film A Dog’s Way Home, der blev udgivet i 2019. Detaljerne i ansigterne og tøjet blev trofast gengivet af afspilleren og producerede en dyb og realistisk visuel takket være de detaljer, som denne afspiller er i stand til at vise. Farverne var også lyse uden nogensinde at virke som en overdrivelse. Så stærk som S6700 er i farve, kan den også fungere godt i mørke scener. Skyggens detaljer er fremragende, og den skildrer mørke og lyse elementer, så de ikke blandes med hinanden. Det har også HDMI Deep Color.

Jeg var ikke imponeret over denne zoomers 4K-zoomfunktion. Det giver et skarpt, detaljeret billede, men forvent ikke, at det nærmer sig virkeligheden med hensyn til farve, kontrast eller subtilitet. Zoom gør dog et godt stykke arbejde med DVD’er. Selvom støjen øges, og detaljerne falder, især i mørke scener, producerer den stadig et fuldt synligt billede, der viser farver så levende og holder bevægelsen så stabil som Blu-ray. Vi oplevede også hastighed og nøjagtighed under streaming, selvom vi bemærkede nogle bevægelsesproblemer, men årsagerne til dette var i begrænsningerne ved streaming snarere end i spillerens evne.

Med hensyn til lyd gør BDP-S6700 slet ikke et dårligt job. Mellemområdet kunne være lidt pænere og mere forstærket. Han behandler basen med overraskende selvtillid, mens hans momentum og dynamik giver fremragende lyd til soundtrack. Vi ville ikke bruge det som en daglig cd-afspiller (det har mangler med hensyn til detaljer), men det er absolut godt til at spille afslappet musik.

Vi kan ikke understrege vigtigheden af ​​akustik. Hvis du vil have en perfekt lyd, mens du lytter til musik eller ser en film, skal du passe på rummets vægge og lofter. Fremragende lydabsorberende og diffusorelementer kan bruges til at forbedre lyden. Gulvarmen er dækket af lydisolerede tæpper, så den akustiske udvikling af værelserne vil være komplet.

Dom
bdp-s6700-afspiller-med-kabel-og-fjernbetjening

Sony har endnu en gang bevist, at de ved, hvordan man kombinerer fremragende ydeevne med en konkurrencedygtig pris. Denne Blu-ray-afspiller kører applikationer meget glattere end andre afspillere. Sony BDP-S6700 er simpelthen en af ​​de bedste Blu-ray-afspillere i verden takket være sin fantastiske billedkvalitet, omfattende applikationsfunktioner og muligheden for at konvertere videoer til næsten 4K-opløsning. Det er let at bruge og opsætte, og du kan endda konvertere 2D-videoer til 3D. Men for at tale ikke kun om dets gavnlige egenskaber, havde vi også nogle kritiske bemærkninger. Dette er en ældre model, som gør tilgængeligheden af ​​tjenester noget begrænset. Desværre understøtter den ikke HDR, hvilket giver bedre kontrast. Fjernbetjeningen er for lille, dens knapper er for tæt på hinanden. Spillerens udseende er ret billig, men vi kan ikke forvente meget mere til denne pris. Imidlertid er dens ydeevne virkelig overbevisende, så enhver, der ikke ønsker at bruge store summer på en Blu-ray-afspiller, klarer sig godt med Sony-modellen.

Skrevet af Róbert Polgár

Similar Posts