Sony SACS9 subwoofer test

Selvom den ikke er sikker på at levere mest ydelse, har Sony SACS9 en række fantastiske funktioner, fra fantastisk lydkvalitet til en simpel indstillingsproces. Selvom det udvendige design ikke viser meget nyhed, giver det enkelhed og kompakte størrelse det let at blive integreret i vores hjemmebiografsystem.

Tilgængelig til en ekstremt overkommelig pris, leverer Sony SACS9 stærk ydeevne, mens du ser film eller lytter til enhver form for musik. Det har også et ret bredt frekvensområde og tilbyder lave ender af høj kvalitet.

Ydeevne

Subwoofer Sony-SACS9

Forstærkeren har en effekt på 115 W, parret med et frekvensrespons på 28-200 Hz og en konisk membran på højttaleren for at producere kraftig bas, der er både klar og skarp med minimal resonans. Basrefleksdesignet, der undertrykker uønsket støj, resulterer i meget bedre lydgengivelse, så du kan høre dybe lyde, der virker stærke og dybe nok, selvom subwooferen ikke er den mest kraftfulde.

Takket være Mica Reinforced Cellular (MRC) subwoofere kan du forvente meget bedre lydkvalitet med dybere bas. Alle former for uønsket støj forhindres yderligere, da støjbølger absorberes akustisk, mens de dæmper vibrationerne i kabinettet, hvilket giver meget klarere og støjfri lydkvalitet, når du bruger en aktiv subwoofer.

Sony SACS9 tilbyder også ekstra funktioner, der gør det meget nemmere at bruge hjemmebiograf-subwoofer. For det første kan en justerbar crossover bruges til at styre det lave endepunkt ved at variere frekvensoverførslen fra 50 Hz til 200 Hz. Der er også en fasekontakt og en automatisk strømbesparende funktion – sidstnævnte sætter subwooferen i standbytilstand, indtil den registrerer et lydsignal. Selvfølgelig er der også en lydstyrkekontrol på enheden.

KASA 9-plakat

Med hensyn til størrelse og vægt er Sony SACS9 meget lettere (11,5 kg) end SVS SB-4000 og også meget mere kompakt. Dette gør det lettere at placere i rummet uden at tage meget plads. Sony SACS9 har også traditionelle bagporte, der spænder fra standard RCA-input til højttalerudgange, hvilket gør det let at installere og meget let at installere med det medfølgende kabel.

Ved første øjekast ser subwooferen ud som en sort kasse med en aftagelig frontgitter med en skrånende kant. Når gitteret fjernes, er en mørkeblå højttalerkegle synlig med ind- og udgange på bagsiden, RCA-indgang, fase- og strømbesparende kontakter, bageste port og lydstyrke og lavpasfrekvens

SACS9 test subwoofer

Drevet er lavet af et vævet fibermateriale i modsætning til det almindelige papir- eller stofmateriale fra andre subwoofere. På denne måde behøver du ikke bekymre dig om nogen form for slid eller kvæstelse over tid. Hvis der opstår skader, skal du blot fjerne det almindelige vinylskumgitter. Ved at fjerne gitteret ser subwooferen meget pænere ud. Når du fjerner gitteret, vises den storslåede marineblå højttaler.

Den sorte standardflade sammen med finér i massivt træ giver en kvalitetslyd, der ikke forringes på grund af ændringer i temperatur eller fugtighed. Selvom det muligvis ikke producerer den stærkeste bas blandt subwoofere, og det er heller ikke så æstetisk tiltalende som andre subwoofere takket være den overkommelige prisklasse, er Sony SACS9 absolut prisen værd. Det fungerer meget godt for et hjemmebiografsystem, men det er ikke det bedste med hensyn til ydeevne, det kan ikke fylde hele rummet.

Andre funktioner i Sony SACS9

SACS9 lyder fantastisk og producerer tordnende nederste ender, en tæt, dynamisk og følsom lyd. Det var også behageligt at lytte til musik og se film. Vi anbefaler det især til små og mellemstore værelser, det har en enestående lyd sammenlignet med subwoofere i lignende priskategorier. Samlet set omdefinerer Sony SA-CS9 udtrykket “værdi for pengene” og er bestemt den bedste subwoofer, vi kan få til denne pris.

Den 250 mm aktive subwoofer leverer kraftig bas. Tragtmembranen er i stand til at bevæge en større luftmasse og producerer højtydende dyb resonans. De glimmerforstærkede, bikagemønstrede, tragtformede subwoofere er stive, så de bevarer deres form selv ved højt lydtryk og hastighed, hvilket garanterer klar lyd selv ved høj lydstyrke.

Der er kun brugt komponenter af høj kvalitet i produktionen af ​​Sony subwooferen, den højtydende transformer giver en stabil strømforsyning, og takket være det robuste kredsløb og den store køleplade påvirker temperaturændringer i tilfælde af strømudsving ikke driften af enheden.

Lyd

Når du bygger højttalere og lydsystemer, er det vigtigste perfekt lyd. Derfor er det første skridt at give akustisk behandling af værelserne. Selvom vi køber de bedste højttalere og forstærkere, hvis rummet har dårlig akustik, vil lyden blive gentaget og forstyrret. Stående bølger skabes langs glatte, tomme vægge, lofter, vinduer og gulvoverflader, hvilket resulterer i forringet akustik. På grund af for meget bas, ekko, højdepunkter og udryddelse kan vi ikke fuldt ud nyde vores yndlingsmusik og film. Akustiske paneler er den bedste løsning på akustiske problemer. Vi testede Sony subwooferen i et mindre rum. Jo mindre rummet er, jo mere akustiske problemer støder vi på.

Teststedet var et rum på 15 kvadratmeter i kælderen i et familiehus, hvor ejeren leverede trykt lyd med akustiske elementer placeret på væggene og 3D-diffusorer for korrekt lyd. SACS9 subwooferen er parret med en Pioneer AVR-VSX-934 hjemmebiografforstærker og Focal Aria 906-højttalere. Vi var også tilfredse med Sony-subwooferen under filmene og lyttede til musik. Vi oplevede tilstrækkelig dynamik, følsomhed og renhed. Rummet kunne ikke være helt fyldt med lyde, men der er stadig så mange kompromiser, der passer til.

Dom

Denne kompakte aktive subwoofer fås til en ekstremt overkommelig pris. På trods af sin lille størrelse er den i stand til overraskende muskuløs ydeevne med ren og kraftig bas. Det tager ikke meget plads, det kan let flyttes på grund af dets lette vægt. Der er ikke noget ekstra i udseendet, faktisk er det lidt måske alt for simpelt. Samtidig er husets resonanser lavet af komponenter af høj kvalitet reduceret til et minimum. Men hvis du ønsker mere seriøs og kraftfuld bas, kan du vælge mellem subwoofere i det dyrere prisklasse.

Skrevet af Róbert Polgár

Similar Posts