Spotify anmeldelse

Logo Spotify-streaming

Spotify er en premium musikstreamingtjeneste tilgængelig i både gratis og premiumversioner. Spotify er en af de bedste musiktjenester. På trods af hård konkurrence fra andre lignende tjenester, herunder Tidal og DJ-centreret LiveXLive, er Spotify fortsat den mest populære deltager i denne kategori med sine rigelige musiktilbud, tilpasselige afspilningslister, podcasts og mange andre attraktive funktioner.

Streaming-applikation til Android TV

En af hemmelighederne til Spotifys succes er nem tilgængelighed. Du kan få adgang til Spotify ved at starte webafspilleren, downloade desktop-apps (Chromebook, Linux, Mac og Windows) eller installere en af ​​mobilapps (Android, iOS og Windows Mobile). Spotify kan også bruges på tv, set-top-bokse, smartwatches og videospilkonsoller.

Desktop-applikationer har forrang over webafspiller og mobilapplikationer, da de også kan afspille M4P-, MP3- og MP4-lydfiler, der er gemt på din computer. Dette er en særlig god funktion for dem, der ønsker at afspille alle musikstrømme og lydfiler fra en central placering. Desværre er desktop-applikationen ikke kompatibel med M4A-filer.

Android-appen og iOS-appen har dog yderligere fordele. På mobil samarbejder Spotify med Genius, et af de mest populære tekstsider på internettet. Denne funktion viser de vigtigste tekster (ikke de fulde tekster!), Men desværre er der ingen tekster i web- eller desktopapplikationer. Behind The Lyrics giver også information bag kulisserne.

Du kan tilmelde dig Spotify Free eller et af de fire Spotify Premium-niveauer. Den gratis version giver dig mulighed for at lytte til 160 Kbps, administrere dine digitale musikfiler og oprette forbindelse til andre via indbyggede sociale netværksfunktioner.

Betalt Spotify Premium giver dig mulighed for at lytte til bestemte album inden udgivelsen og afspille sange efter behov. Du kan også cache sange til offlineafspilning på din computer, telefon eller andre enheder. Dette niveau øger også lydkvaliteten til 320 Kbps. Med hensyn til funktion og kvalitet er Premium prisen værd.

Et sted for børn

Familieversionen af Spotify er virkelig tegnebogvenlig. Spotify indeholder en række gode funktioner i familieversionen, såsom Family Mix og Spotify Kids (en separat børnetjeneste).

Hvis du har brug for en Spotify, der kun dækker to personer, er Spotify Duo det rigtige valg.

placere. for studerende

Elevversionen af ​​Spotify inkluderer ad-understøttet Hulu og Showtime, som ingen andre streamingmusiktjenester kan.

Masser af spor

Spotify-biblioteket indeholder mere end 50 millioner sange samt lydbøger, komedier, radiodramaer, podcasts, digte. Faktisk har Spotify også masser af ikke-musikalske ekstramateriale, såsom The Joe Budden Podcast og Hulu Originals soundtrack, som opvejer LiveXLives DJ’er og musikhistoriske kanaler samt Tidals musikfunktioner og eksklusive videoer. Spotify har stadig ikke meget musik eller koncertvideoer. LiveXLive er bedre i denne henseende, ligesom SiriusXM Internet Radio.

Hvis vi klikker på navnet på en kunstner, vises andre sange fra den udøvende kunstner, vi kan også finde kunstnerens biografi og fotos. LiveXLive DNS-værten gør dog et bedre job med kunstnerprofiler ved hjælp af interviews og andre ekstra funktioner.

Playlister og community

Spotify-biblioteket har et rigtig bredt udvalg. Du kan oprette afspilningslister med enhver sang eller album, som Spotify tilbyder. Som standard streamer Spotify sange i afspilningslister uden afbrydelse.

Gruppemødefunktioner

Group Session-funktionen giver brugeren og andre Spotify Premium-abonnenter mulighed for at lytte til det samme indhold på deres egne enheder på samme tid – og også styre afspilningen af ​​indholdet. Group Session understøtter to til fem personer, og vi kan nemt invitere vores venner og familie til at lytte til musik ved at sende et link.

Spotify lydkvalitet

Gratis Spotify er i stand til at afspille 128Kbps og Premium 320Kbps streams i god kvalitet. Hvis du lytter til Spotify på din bærbare computer eller telefon, mens du arbejder eller rejser, finder du lydkvaliteten tilstrækkelig. Selvfølgelig, hvis du har et hjemmebiografsystem med et seriøst lydsystem og forstærker og bruger Spotify igennem det, vil lyden selvfølgelig være bedre. Vær også opmærksom på rummets akustik, fordi vi kun kan være tilfredse med lyden af ​​musik eller biograf, hvis vi behandler vægge, loft, vindue og gulvoverflader med akustiske lydabsorberende produkter. Hvis du ønsker at opnå perfekt lyd, kan du udføre en akustisk måling i det rum. Typen og mængden af ​​akustisk lydabsorberende og diffusorpaneler, der er specificeret af eksperterne, der udfører målingen, forbedrer akustikken i rummet eller endda kontoret i høj grad. .

Men hvis du ønsker bedre lydkvalitet og har et par hovedtelefoner, kan du overveje Tidals service. Tidal leverer ukomprimeret 1411 Kbps FLAC-lyd med meget højere kvalitet end standardlyd. Bedre endnu inkluderer den en samling musik kaldet Tidal Masters, der tilbyder studiekvalitet, high-definition lydstrømme. De lyder fantastisk. Amazon Music Unlimited, Primephonic og Qobuz tilbyder også high definition-lyd.

Ud over at lytte til singler, album og playlister kan vi oprette en kunstnerradiostation, der spiller musik fra vores yndlingsmusikere og musikere af samme stil.

Som tidligere nævnt mangler Spotify LiveXLive DJ-tjenester. (specifikke afspilningslister og Slacker DNS-stationer fulde af musikhistorie).

Hvis du erhverver en VPN, beskytter VPN din telefon, tablet eller computer, og du kan give adgang til anden licenseret musik afhængigt af placeringen af ​​VPN-serveren. Brug af en VPN kan dog være i strid med Spotifys servicevilkår, så vær forsigtig.

Konklusion

Spotify er en fremragende streaming-musiktjeneste. Masser af god musik, eksklusive melodier og podcasts er tilgængelige, det mest populære blandt musikstreaming og popkulturrelateret indhold. Hvis du foretrækker musikdybder og koncertvideoer, anbefaler vi LiveXLive. Hvis du vil have high-definition lyd, er Editors ‘Choice’s prisvindende Tidal-tjeneste det ideelle valg.

Skrevet af Róbert Polgár

Similar Posts