Viser alle 2 resultater

Akustisk billede til et hyggeligt miljø

Det akustiske billede er et dobbelt valg. Dets blotte tilstedeværelse kan bidrage til en betydelig forbedring af rummets akustik. Nytteværdien af et billedpanel er uomtvistelig. Det er et positivt element, som der er et stort behov for i de fleste hjem og endda på kontorer. Selv om det i første omgang ser ud til, at rummets “kasse”-lyd er tålelig. Men hvorfor tolerere det, når der findes en anden løsning? Den store fordel ved et akustisk billede er, at det kan visualiseres med et unikt digitalt foto. Et vidunderligt maleri, et firmalogo eller et festligt øjeblik kan på samme måde sys på det. De kan så ændre ikke kun rummet, men også akustikken i hjertet på en stor måde.

Alle parametre kan tilpasses i det akustiske billede?

Ja. Med et akustikbillede er det ikke kun billedet, der kan ændres. Selvfølgelig kan man også tilpasse størrelsen. Det er helt klart, at et konferencerum vil have et helt andet sæt parametre, og et lille soveværelse vil have andre parametre. Det kan også bestilles som en komplet væg, og i så fald dækkes hele væggen med et enkelt foto. Den mest populære type er den klassiske version.

Hvorfor drage fordel af denne mulighed?

Akustikbilledet er den bedst mulige løsning til at forbedre akustikken i et rum. Uanset om det er et kontor, en stue, et soveværelse eller et mødelokale, kan billedets lydabsorberende egenskaber med succes anvendes overalt.
Et rum, der lyder som en kasse fuld af ekko og forstyrrende støj, er ikke et ualmindeligt fænomen. Mange mennesker er så vant til det, at de tolererer det, selv om de opfatter det, selv om de tolererer det. Men der er ingen grund til at træffe det valg, for der findes en stilfuld og effektiv kur. Selvfølgelig er det akustiske billede svaret.

Hvordan er panelet konstrueret?

Generelt består et akustikbillede af en træramme, lydabsorberende materiale og en trykklar akustiksilke. Den akustiske silke er den største forskel i forhold til et traditionelt maleri, som er ansvarlig for lydtransmissionen. Lyden absorberes derefter af det lydabsorberende bomuld. Dette resulterer i større stilhed og betydeligt mindre ekko i det pågældende rum.
Akustisk uld af høj kvalitet kan absorbere omkring halvfems procent af den indkommende lyd. Desuden er dette materiale genanvendeligt, hudvenligt og giver maksimal modstandsdygtighed over for skimmelsvamp, samtidig med at det opfylder brandsikkerhedskravene. Som om alt dette ikke var nok, er det akustiske billede også fuldt ud gengivet i naturtro silkefarver. Selv den sorte nuance ser ikke bleg ud.

Hvordan fungerer designet?

Udformning af det akustiske billede. Dette tilføjer essensen, som i dette tilfælde virkelig er nøglen til det unikke. Ethvert foto kan uploades via en online grænseflade, eller hele billedet kan endda designes og redigeres individuelt. Hvis du ikke har et egnet foto ved hånden, kan du nemt vælge et fra en database. Før produktionen kontrolleres billederne naturligvis kvalitetstjekket for at sikre, at det visuelle billede er det, du ser på skærmen. Centimetri er den næste fase. Her er der kun et enkelt forbehold, nemlig at den ene side af det akustiske billede ikke må være længere end 130 cm.
Jo større billedet er, jo større er logisk set virkningen på rummet, både med hensyn til lydabsorption og visuel virkning. Takket være den gratis rådgivning kan eventuelle resterende spørgsmål eller tvivlsspørgsmål let afklares.

Hvilke muligheder er der?

Akustikbilledet af standardtypen har en 55 mm tyk træramme under silken. Den tykkeste er 10,5 mm. Indvendigt er det vigtige akustikfilt, som er nævnt ovenfor, og som er fastgjort til væggen med en billedklemme.
Jo tykkere det akustiske billede er, jo bedre er den akustiske effekt. Uanset hvilken version du vælger, kan begge bestilles som en komplet væg.

Hvor kan et akustikbillede være nyttigt?

Akustikbilleder er gode overalt, fordi de eliminerer ekko. Mange mennesker stemmer på det, ikke overraskende nok. De positive fordele ovenfor kan udnyttes lige så godt i hjemmet som på kontoret. Det er det perfekte valg til ethvert rum, hvor støj og ekko er et problem. Og det er et problem i flere og flere hjem og kontorer. For mens væggene utvivlsomt er hårde, er lydabsorptionen det ikke.
Med andre ord er en forbedring af den akustiske effekt ikke kun et vigtigt mål, hvis der tilfældigvis er tale om et studie. Slet ikke! Tilstedeværelsen af støj, af støj, af et ekkoagtigt miljø er ikke kun irriterende, det er også en reel belastning for nervesystemet. Nogle gange forårsager det træthed og søvnproblemer. Så det er ikke bare et pænt klingende løfte, som er godt at have, men ikke en nødvendighed. Faktisk kan skabelsen af et roligt miljø også være forbundet med en oprejsning af nerverne. Man kan sige, at det er en sand velsignelse. Hvilket egentlig ikke burde være svært at opnå takket være de hørbare fordele ved det akustiske billede!