Viser alle 28 resultater

Typer af træpaneler

Akustiske træpaneler fås i flere størrelser og typer. Vi bruger enten fyrretræ eller egetræ til fremstilling af vores trædiffusorer. I de fleste tilfælde limer og skruer vi dem fast på krydsfiner. På denne måde skaber vi et meget holdbart og æstetisk træpanel.

Anvendelsesområder for diffusorer af træ

Alle diffusorer er velegnede til at dekorere et rum. Og de er fremragende til at sprede han. Det skaber et behageligt miljø. Anyugot værelse er vigtigt for at man kan slappe af efter et trættende arbejde.

Men hvad hvis du vil bruge den i et studie?

Heldigvis er vores træpaneler designet til at passe perfekt til ethvert studieoptagerum. Men kan man gå over gevind med træpaneler? Heldigvis kan du ikke overdrive det. Jo flere trædiffusorer i et rum, jo bedre lyd.

Hvordan er vores produkter bedre end andre?

Først og fremmest er kvaliteten af træmaterialet og træets forarbejdning enestående. De fleste steder bruger man billig svamp til dette formål. Men det er ikke en perfekt måde at sprede lyden på. For ikke at nævne udseendet. For der findes sjældent en smukkere dekoration i et rum end træ.

Hvordan hænger man panelerne på væggen?

Til hvert træpanel leverer vi 2 billedholdere. Og 4 skruer. Som du borer ind i træpanelerne, når du har skåret dem ud. Det er tilrådeligt at placere disse elementer på det primære refleksionspunkt for at skabe en god lyd.

Håndtering af akustik med akustikprodukter

Akustikprodukter, herunder træpaneler, er materialer, der ofte anvendes på steder, hvor lydkvaliteten er et stort problem, og hvor man er særlig opmærksom på at styre akustikken. Dette omfatter koncertsale, biografsale, teatre, optagestudier, universitetsforelæsningssale og hjemmebiografer. Men dette er blot nogle få udvalgte eksempler, og de er ikke udtømmende, for der er mange flere muligheder for at anvende akustiske materialer og for at styre akustikken optimalt i indretningen. Læs vores artikel for at lære alt om akustikprodukter.

Hvad er akustiske materialer?

Akustiske materialer er produkter, der normalt kræver yderligere forarbejdning. Akustiksystemer – akustikabsorbenter, akustikdiffusorer, akustikkorrektorer, basfælder – bruges til at fylde forskellige træpaneler. Materialer med særlige lydabsorberende eller lydreflekterende egenskaber anvendes til at opbygge disse systemer. Når materialet er færdigt, kan strukturen få et æstetisk udseende og en professionel akustisk kaliber, så de færdige systemer med succes kan anvendes i både kommercielle og private rum til at styre akustikken.

Akustiske materialer, der har en positiv indflydelse på lydabsorptionen

Hvilke materialer øger rummenes lydabsorberingsevne? Materialer, der anvendes til at øge lydabsorptionen, omfatter lydabsorberende materialer og lydabsorberende træpaneler. De er fremstillet af porøse materialer med forbedrede lydabsorberende egenskaber. Dette er muligt ved at omdanne lydbølgernes energi til varme. På denne måde genereres der varme, og bølgeenergien dæmpes. Materialer, der anvendes til dette formål, omfatter uld, akustikskum og andre porøse materialer. Akustiske materialer forarbejdes i lydabsorptionssystemer, der er populære på markedet. De placeres i rammer, der giver dem en specifik form og et æstetisk udseende. Sådanne systemer har en positiv effekt på rummets akustik og æstetik og er derfor meget udbredt.