TIDAL-streamingtjenesteanmeldelse

Tidal er en norsk streamingtjeneste for musik. Ud over videoklip af høj kvalitet tilbyder det også en masse eksklusivt indhold. Det blev lanceret i 2014 af Aspiro i Norge og ejes i øjeblikket af Project Panther Bidco Ltd.

Tidal har ikke en gratis annonce-understøttet mulighed, så du skal betale månedligt, men til gengæld får vi lyd i høj kvalitet.

Tidal tilbyder også en premium familiepakke og en HiFi familiepakke, der kan bruges af op til fem personer. Væsentlige rabatter nyder også studerende (50 procent rabat), militære operatører (40 procent rabat) og førstegangsdeltagere (40 procent rabat). Derudover har Tidal en 30-dages prøveperiode, så vi kan teste tjenesten.

Premium-indhold

Vi får premium-indhold til Tidals premiumomkostninger. Tidal har fantastiske, originale, omfangsrige artikler, så vi kan lære mere om kunstnerne, mens vi lytter til deres sange.

Vi finder også eksklusivt videoindhold, der ikke er tilgængeligt på lignende tjenester. Tidals eksklusive videoindhold består af musikvideoer, optagelser bag kulisserne og andre interessante og underholdende videoer. Dette videoindhold er tilgængeligt for både Tidal Premium- og Tidal HiFi-abonnenter.

Tidal er ikke den billigste af streamingtjenesterne, men det giver helt klart den bedste lydkvalitet. At lytte til musik vil være en reel oplevelse, hvis akustikken i rummet er tilstrækkelig. Dette kræver behandling af vægge og lofter med akustiske lydabsorberende og diffusorpaneler. Lydabsorberende lydabsorberende er ansvarlige for at dæmpe overdreven baslyd og eliminere ekko. Diffusorer spreder lydene jævnt i rummet, så du kan opnå en afbalanceret, klar lyd med deres hjælp. Hvis du ikke lytter til musik med hovedtelefoner, kan du få højttalere af god kvalitet, hvis du vil have den bedste lydkvalitet.

Ljud Marée Mqa

Tidal Masters-samlingen er tilgængelig for abonnenter, der bruger Tidal mobil- eller desktop-applikationer. Masters-spor tilbyder musikindhold i høj kvalitet til studiekvalitet til musikfans takket være Master Quality Authenticated (MQA) lydkodec. Disse FLAC-baserede streams er 24-bit, 96 kHz kvalitet og lyder virkelig fantastisk.

Tidevandsfunktion

Snesevis af albums i utallige genrer er tilgængelige i Tidal Masters-kataloget, og fans af klassisk beat, jazz eller endda pop-rock, rap-stil kan finde deres yndlingsalbum.

Tidals interface er ikke markant forskellig fra andre musikstreamingtjenester. Tidal har snesevis af temalige spillelister kategoriseret efter humør, tid på dagen og begivenheder.

Tidals Android- og iOS-apps giver dig mulighed for at cache musik til offlineafspilning. Tidal har indgået aftaler med Sony, Universal og Warner samt et antal udgivere. Du kan også oprette en liste over dine yndlingssange og oprette en radiostation baseret på sangene fra en bestemt kunstner. I modsætning til Spotify mangler Tidal tekster, hvilket kan være skuffende, hvis du vil læse sangteksterne.

Desværre har brugere ikke mulighed for at dele deres playlister offentligt med andre brugere. I privat tilstand kan vi dog dele indhold med vores venner via et link.

Du kan oprette My Video Mix-spillelister med klip, der passer til din egen smag.

Appen kan også findes blandt Samsung eller Android Smart TV-apps.

På Apple-enheder kan du streame tidevandsindhold til kompatible enheder ved hjælp af AirPlay. I alle andre tilfælde har du selvfølgelig mulighed for at forbinde din enhed til andre enheder via Bluetooth.

Fantastisk hi-fi-funktion

Tidal HiFi Hi-Res-funktionen er en del af streamingtjenesten fra Jay Z, Beyoncé, Kanye West og Co. og har været tilgængelig siden lanceringen af ​​Tidal i 2015.

Tjenestens omfattende artikler, velholdte afspilningslister, eksklusive album, videoindhold, lyd af høj kvalitet (især gennem Masters) og tidlig adgang til koncertbilletter er af unik værdi. Det tilbyder mere end 70 millioner sange og 250.000 videoklip.

Tidal har nogle interessante yderligere oplysninger om sangskrivere, producenter, bandmedlemmer og meget mere til mange albums. Du kan også finde korte biografier, koncertdatoer og links til billetudbydere og kanaler.

Roon-brugere kan integrere Tidal med smarte musikenheder. Integration fungerer hurtigt og nemt.

Tidal giver dig mulighed for at lytte til den valgte musik i Dolby Atmos-format. Dette kræver et passende surroundsystem og en kompatibel streamer. Disse er i øjeblikket Apple TV 4K, Fire TV Stick (med og uden 4K). Du kan også nyde den specielle 3D-lyd gennem Nvidia Shield TV. Vær også opmærksom på placeringen af ​​højttalerne og rumakustikken for den perfekte lyd.

Tidal Connect

Tidal Connect-funktionen fungerer efter det samme princip som Spotify Connect. Det adskiller sig primært fra sine konkurrenter, da Tidal også kan bruges til at streame high-definition-indhold, hvilket endnu ikke er muligt med Spotify. Det betyder, at takket være Tidal Connect kan du streame musik i enten MQA-format eller Dolby Atmos Music til kompatible aktive højttalere eller streamingforstærkere fra forskellige producenter.

Sammenfattende

Streamingtjenesten skiller sig ud fra streamingtjenesterne på grund af dens ekstra funktioner og unikke lydkvalitet. Vi savnede muligheden for at dele afspilningslister offentligt og kunne udvide vores udvalg af sange i studiekvalitet. Tidal tilbyder eksklusivt musikindhold, hvoraf meget ikke engang er udgivet på disk, Spotify ved det ikke. Tidevand lyder mere realistisk, dybere end Spotify, lyden er fantastisk takket være MQA-funktionen.

Skrevet af Róbert Polgár

Similar Posts