Vi har testet UE Wonderboom 2 bluetooth højttaleren!

Ultimate Ears er en amerikansk producent af øretelefoner og højttalere i USA. Mindy og Jerry Harvey grundlagde virksomheden i 1995. I august 2008 blev Ultimate Ears opkøbt af Logitech.

UE Wonderboom 2 anmeldelse

Wonderboom 2 UE højttaler anmeldelse

Sommeren er en periode med frihed og rejser, og den er praktisk med en holdbar bærbar bluetooth -højttaler med god lydkvalitet, der ikke ødelægges af et par dråber vand eller støv og kan modstå mindre stød. Det er vigtigt, at det er relativt let og kompakt i størrelsen for at passe i en mindre taske.

Wonderboom ligner lidt den almindelige UE Megaboom 3 – lidt bredere men meget kortere. Andengenerationsmodellen er kun lidt større end den originale Wonderboom. Den vejer næsten det dobbelte af JBL Clip, men det betyder ikke, at den ville være tung.

Øverst på enheden er strøm- og Bluetooth -parringsknapper samt en tekstilsløjfe til at hænge eller bære højttaleren. På toppen af Wonderboom 2 finder vi også en ekstra knap i midten, der giver dig mulighed for at styre afspilning. Tryk én gang på denne tast for at afspille eller sætte nummeret på pause og to gange for at spole hurtigt frem. Du kan justere lydstyrken med de store + og – knapper på siden af højttaleren.

Entrada Micro USB UE Boom-2

MicroUSB -porten til opladning er placeret under dækslet i bunden af ​​højttaleren. Wonderboom inkluderer ikke en port til kabelforbindelser.

Ydeevne

Wonderboom leverer en overraskende fuld lyd i forhold til en lille højttaler med virkelig dyb og diskant. Det tilbyder en smule mere bas end den første generations model. Det er en af ​​de bedst lydende bærbare højttalere, vi kan få til denne pris, selvom JBL Flip 4 eller 5 er lidt bedre i lydkvalitet – hovedsageligt fordi Flip er større, så du kan oprette et bredere lydfelt.

Prøve

Vi testede også Wonderboom 2 i et mindre rum og udendørs. Rummet blev for nylig akustisk behandlet med dobbelt lædermembran lydabsorberende paneler på væggene og Cube akustiske lydpaneler placeret på gulvet for at sikre korrekt lyd. Der er endda kunstdiffusorer på væggene, der sikrer en jævn fordeling af lyde.

Da jeg lyttede til Topic / Bebe Rexha’s Chain My Heart, lød bassen på optimal dybde på Wonderboom 2, og vokalen var klar og let at høre. Både det midterste og høje område var overraskende livligt og klart, hvoraf ingen var foruroligende dominerende.

Wonderboom har imponerende kraft udendørs, herunder ved poolen. I bunden af ​​højttaleren er knappen Outdoor Boost, som øger lydstyrken endnu mere i støjende omgivelser. Alle knapper er membrantype for vandtæthed. Hvis du trykker på den udendørs Boost -knap i bunden, er den i stand til en volumen på næsten 100 decibel, men producerer stadig et volumen på 94 decibel. Men vi skal bemærke, at vi oplevede forvrængning ved maksimal lydstyrke, og det lød meget bedre omkring 85 decibel.

Wonderboom-2-Wasserdicht

Wonderboom 2 er IPX67 -klassificeret, hvilket betyder, at den kan nedsænkes i op til 30 minutter. Vi nedsænkede os i poolens vand i 5 minutter og fortsatte med at spille uden problemer. Derudover er den endda støvtæt. Vi kan tabe højttaleren flere gange uden at blive alvorligt beskadiget, så det er en højttaler, som vi virkelig kan tage med os overalt, uanset om vi skal på vandretur eller endda slappe af ved poolen.

Ifølge UE vil Wonderboom 2 køre med fuld opladning i 13 timer. Det er dog ret svært at få oplysninger om batteriets tilstand. Lydstyrketasterne skal trykkes op og ned på samme tid, og højttaleren afspiller en lyd, der svarer til et af tre niveauer: højt, medium eller lavt, hvilket angiver batteriets opladningsstatus. Et visuelt display ville have været bedre end mange andre Bluetooth -højttalere. Når den bruges kontinuerligt i Outdoor Boost -tilstand, halveres batteriets levetid.

Wonderboom 2 blev hurtigt parret med iPhone. Den havde tilstrækkelig signalstyrke og opretholdte kommunikationen mellem telefonen og højttaleren selv gennem flere vægge. Desværre tilbydes UE ikke smarte indstillinger, så der er ingen måde at justere lyden på.

Du kan også parre to Wonderbooms ved at parre centerknappen øverst på højttalerne i 3 sekunder, men desværre kan du kun parre to Wonderboom -højttalere, Wonderboom 2 kan ikke tilsluttes andre modeller fra producenten.

Wonderboom 2 kan prale af 360-graders lyd takket være dets periferiske gitter, hvilket betyder, at du får den samme lydkvalitet, selv når du står over for højttaleren.

Konklusion

Wonderboom-2-Farben

Hvis du leder efter en bærbar Bluetooth -højttaler, der er lille nok til let at tage med dig næsten overalt og samtidig ønsker god lyd, opfylder Wonderboom de fleste brugerbehov. Den har god bas sammenlignet med en lille højttaler. Wonderboom rangerer højt i rangeringen af bærbare Bluetooth -højttalere med hensyn til pris, størrelse og lydkvalitet. UE Wonderboom 2 er en fantastisk, robust og vandtæt højttaler, hvis lille størrelse absolut ikke betyder svag lyd, da højttaleren er ekstremt høj og lyder fantastisk. Selvom den ikke opfylder baslyden fra større højttalere som UE Boom 3 eller Bose SoundLink Revolve, giver den forbedrede bas varme og intensitet til den musik, som den tidligere model manglede. Du kunne forvente, at højttaleren kommer med en USB-C-opladning, men desværre missede Ultimate Ears det, ligesom de smarte funktioner.

Skrevet af Róbert Polgár