Leveringstiden for produkterne er 2 uger fra modtagelsen af ​​produktprisen på vores faktura, i tilfælde af kolonne, QRD-diffusorer og trykte paneler 3 uger!

Leveringsomkostningerne for det eller de bestilte produkter vises, når du har anbragt varerne i indkøbskurven!

Hvis produktordren annulleres inden leveringens start – modtager kunden prisen tilbage, og leveringen finder sted. pris, men hvis leveringen allerede er startet, refunderer vi prisen på det annullerede produkt til kunden, men leveringsomkostningerne afholdes af køberen! Kontroller de bestilte produkters tilstand nøje ved levering, opbevar fakturaen og papemballagen! Hvis produktet / produkterne, der modtages efter levering til huset, er beskadigede, defekte, eller hvis du finder snavs på dem, eller farven, størrelsen, materialet ikke svarer til kunden, bedes du informere kunden inden for 2 arbejdsdage efter modtagelse, e -mail eller telefon!

Hvis kunden ikke gør det, afholdes omkostningerne ved returnering af produktet / produkterne ud over to dage af kunden! Vi kan kun returnere produkterne i deres originale emballage og sammen med fakturaen, der bekræfter købet / kvitteringen! Produkter modtaget uden skader og fejl kan returneres af kunden inden for 14 dage, men prisen på produkterne refunderes kun, hvis produkterne er fri for snavs og skader!

Hvis kunden ikke modtager det produkt, han har bestilt, eller vores virksomhed begår en anden fejl i leveringen af produkterne, refunderer vi leveringsomkostningerne ved at returnere produkterne til kunden, men kun op til det beløb, som kunden tidligere har betalt for levering af produkterne.