1 2 3 4

Referencearbejde er meget vigtigt for os og for vores kunder!

Send billeder og videoer af akustiske paneler, akustiske diffusorer og alle typer af vores produkter. Dette vil hjælpe dine kære kunder og dem, der stadig overvejer at tage den store beslutning.

1 2 3 4

Vær ikke bange for referencebillederne!

Vi ved, at mange mennesker ikke kan lide at offentliggøre deres hjem og hjem. Hvis der ikke var nogen referencebilleder af vores produkter i sådanne mængder:

 • akustisk panel
 • akustisk diffusor
 • basfælde
 • akustiske gardiner
 • etc. …

de ville ikke være i stand til at bestemme, hvordan livslignende akustiske paneler på deres vægge eller en basfælde i hjørnet ville se ud i livet. Det ville også være vanskeligt at beslutte, uden referencebilleder, hvilken farve eller mønster diffusorens frontpanel skal have i en stue, f.eks. Eg til en rød væg. cirkulær frontplade.

Sociale medier

Vi bruger flere timer om dagen på sociale medier og deler masser af billeder af os selv og alt andet, der betyder noget.

I vores tilfælde tager de anmodede referencebilleder kun 1-2 minutter af din dyrebare tid. Sammenlignet med dette kan du hjælpe andre enormt, mens du spekulerer på, hvilket produkt du skal købe. Det er ikke kun intentionen om at købe, det er målet. Mange mennesker ved intet om akustik. Derfor skriver vi så mange artikler om dette emne, fordi vi har en enorm mængde erfaring. Vi deler regelmæssigt denne oplevelse med de mennesker, der mailer os. Vi rådgiver gerne om akustik

 1. højttalerplacering
 2. valg af sædeposition
 3. studiekonstruktion
 4. akustisk panelplacering
 5. brugerdefineret basfælde, som du
 6. muligvis har anmodet om

Jeg kunne liste det på ubestemt tid. Men bundlinjen er, at de tager ovenstående tip ind i deres hjem. Så de kan få en idé og komme tættere på at realisere den perfekte akustik.

Alt med hjælp fra dig!

Tag referencebilleder på få minutter!

Hvis ikke kun fra dette synspunkt, kan referencebilleder også bruges til at illustrere kvalitet. Næsten alle vores billeder kan zoomes ind for at se perfekte akustiske materialer og den nøjagtige pasform. Sådan forsøger vi at levere premium service til vores kære kunder.

Send også en video!

Desværre er vi ikke i stand til at præsentere 0,1% af vores arbejde med de solgte produkter, på trods af at vi har set hundreder af referencebilleder og sendt en masse videoer til vores kære kunder. Derfor beder vi hver af vores kunder om at sende video og billeder i den bedst mulige kvalitet for at hjælpe andre mennesker. Ingen grund til at bekymre sig om at finde ud af, hvor du bor, eller hvor du er på kortet. Perfect Acoustic har leveret overalt i Europa i 15 år. Det kan nå ud til mere end 100 millioner mennesker og bringe deres produkter til flere lande. Dette skyldes den høje spredning, så vær ikke bange for at sende referencebilleder af akustiske paneler, gardiner eller diffusorer.

Lad akustikken være med dig !!!

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.