1 2 3 4

Referencearbejde er meget vigtigt for os og for vores kunder!

Send billeder og videoer af akustiske paneler, akustiske diffusorer og alle typer af vores produkter. Det vil hjælpe dine kunder og dem, der stadig overvejer at tage den store beslutning.

1 2 3 4

Vær ikke bange for referencebillederne!

Vi ved, at mange mennesker ikke kan lide at offentliggøre deres hjem eller lejlighed. Hvis der ikke var nogen referencebilleder af vores produkter i sådanne mængder:

  • akustisk panel
  • akustisk diffusor
  • basfælde
  • akustiske gardiner
  • etc. …

ville kunderne ikke være i stand til at bestemme, hvordan akustiske paneler på deres vægge eller en basfælde i hjørnet ville se ud i virkeligheden. Det ville også være vanskeligt at beslutte uden referencebilleder, hvilken farve eller mønster diffusorens frontpanel skal have i en stue, f.eks. eg med cirkulær frontplade til en rød væg.

Sociale medier

Vi bruger flere timer om dagen på sociale medier og deler masser af billeder af os selv og alt andet, der betyder noget.

I vores tilfælde tager de anmodede referencebilleder kun 1-2 minutter af din dyrebare tid. Sammenlignet med det kan du hjælpe andre enormt, mens de spekulerer på, hvilket produkt de skal købe. Det er ikke kun intentionen om at købe, det er målet. Mange mennesker ved intet om akustik. Derfor skriver vi så mange artikler om emnet, fordi vi har en enorm mængde erfaring. Vi deler regelmæssigt denne oplevelse med folk der mailer os. Vi rådgiver gerne om akustikken:

  1. højttalerplacering
  2. valg af siddeposition
  3. studiekonstruktion
  4. akustisk panelplacering
  5. evt. brugerdefineret basfælde

Jeg kunne liste det i evigheden. Sagen er dog at kunderne følger vores råd ved den akustiske indretning af deres hjem. Så de kan få en idé og komme tættere på at realisere den perfekte akustik.

Alt det med din hjælp!

Tag referencebilleder på få minutter!

Hvis vi ikke kun ser på sagen fra dette synspunkt, kan referencebilleder også bruges til at illustrere kvaliteten. Næsten alle vores billeder kan zoomes ind for at kunne se de perfekte akustiske materialer og den nøjagtige pasform. Sådan forsøger vi at levere premium service til vores kære kunder.

Send også en video!

Desværre er vi ikke i stand til at præsentere 0,1% af vores arbejde via de solgte produkter, på trods af at vi har set hundreder af referencebilleder og sendt en masse videoer til vores kunder. Derfor beder vi hver af vores kunder om at sende video og billeder i den bedst mulige kvalitet for at hjælpe andre mennesker. Du skal ikke have nogen grund til at bekymre dig om at andre kan finde ud af, hvor du bor, eller hvor du er på kortet. Perfect Acoustic har leveret overalt i Europa i 15 år. Vi kan nå ud til mere end 100 millioner mennesker og bringe vores produkter til flere lande. Det skyldes den høje spredning, så vær ikke bange for at sende referencebilleder af akustiske paneler, gardiner eller diffusorer.

Lad akustikken være med dig !!!

DK