Akustisk måling

Vi udfører akustisk planlægning og måling inden dit køb for at sikre, at du kun køber de akustiske paneler, som du virkelig har brug for at få den perfekte lydoplevelse. Vi kan opnå det på flere måder.

Online akustisk planlægning

Vores mest fordelagtige pakke med hensyn til pris.
Ingen rejseomkostninger
Afstanden er intet problem

Du kan bestille en “gratis” online akustikmåling her!

Måling 111,84 DKK uden moms – men hvis du køber, trækker vi det fra bagefter! Så du vil helt sikkert bestille det, du har brug for!

Hvis du ønsker gratis, simpel rådgivning, bedes du sende en e-mail til denne adresse: [email protected].

Grundlæggende målinger:

Mere detaljeret analyse
Mulighed for at diskutere skræddersyede løsninger og specifikke behov

Gebyr for de grundlæggende målinger: EUR 130

Premium målinger:

Akustisk måling, hvor akustiske genstande kan testes og købes på stedet.
Det inkluderer følgende tjenester:
Vurdering af rummets funktioner,
akustisk planlægning, måling sammen med de akustiske elementer placeret i rummet baseret på den akustiske planlægning.

Gebyr for præmiemåling: EUR 280 for de første to timer og EUR 55 for hver påbegyndt time, der tælles fra ankomst til placering af panelerne.
Rejseomkostning på 0,49 EUR/km anvendes ensartet, talt fra Szigethalom til stedet og tilbage.

pakke til akustisk måling (2)

Hvilken pakke anbefales til hvem?

Problemet, hvilken pakke der bør anbefales til hvem opstår ofte. Er det værd at vælge den større pakke med det samme, eller er en mindre pakke tilstrækkelig?
Hvordan er vi udstyret med akustiske enheder afhænger grundlæggende af vores interesseniveau for lyd – vores lidenskab – og af vores budget.

Til dem, der lige er begyndt at lære dette område at kende, eller som for nylig har købt et nyt hjemmebiografsystem og ønsker at opnå en bedre lyd eller er nysgerrige over, hvad der kan laves ud af en ældre enhed, eller måske beder os om løsning til et specifikt akustisk problem, anbefaler vi normalt online eller basispakken.

Imidlertid er akustik normalt vanedannende for de interesserede mennesker, og derfor er vores erfaring baseret på, at mange bliver tilbagevendende kunder over tid. J
Vi anbefaler premium-målinger til dem, der er klar over akustikkens betydning og er klar til at tage det næste skridt hen imod at opnå drømmen.

Til dem, der er villige til at købe og placere det passende volumen af ​​akustikpaneler for at opnå den perfekte lyd.

 

Online akustisk planlægning

Det er værd at vælge vores online akustisk planlægningspakke i følgende tilfælde:

  • hvis dit hjemmebiograf eller stue er placeret i en større afstand fra os,
  • Hvis du er interesseret i akustikken, er konstruktionen af ​​dit lydsystem i gang, og du vil gerne have nogle akustiske paneler ud over købe enhederne.

For at bestille den online akustiske planlægningspakke, send os et billede af rummet hvor du vil placere de akustiske ting til e-mail-adressen: [email protected]

På fotos skal rummet være synligt fra væg til væg. Tag fotos af hver side af rummet, hvor møblerne og andre hjemmepyntedele skal placeres som sædvanligt. Så vi kan designe og tegne de nødvendige paneler i betragtning af disse elementer.

Ved siden af ​​billederne har vi brug for følgende detaljer til planlægningen:

rummets størrelse: højde, bredde, længde,
væggens type – hvilken slags materialer er de lavet af, f.eks. gipsplader, mursten, beton,
vi har ikke brug for en plan for værelset.

Baseret på detaljerne og informationerne der er modtaget fra fotos, beregner vi antallet af nødvendige absorbenter og diffusorer med et computerprogram.

Vi sender et skriftligt udkast til resultatet af onlineplanlægningen og placeringen af ​​de akustiske genstande og giver en detaljeret forklaring på telefonen. Vi fremsætter også forslag til, hvordan man placerer de foreslåede højttalere, lytterpositionen og møblerne.

Grundlæggende målinger

Målingerne udføres på stedet. Vi er i stand til i detaljer at måle rummets forhold, dets indretning og ​​væggens type. Vi er i stand til at måle endda vigtige data såsom efterklangstid eller værdien på højttalernes lydtryk.
Efter målingen beregner vi på stedet, hvilken type og hvor mange akustiske paneler der er behov for at få den bedst mulige lydoplevelse med ydeevnen til det eksisterende lydsystem og rumforholdene ved hjælp af akustiske elementer.
Det er muligt at konsultere de individuelle ideer, såsom farver og materialer på panelerne eller skjulte løsninger på stedet.

Den grundlæggende måling tager normalt en time afhængigt af rummets forhold.

For at bestille den grundlæggende målepakke bedes du kontakte os på e-mail-adressen: [email protected]

Premium akustiske målinger

Måling udføres på stedet med akustiske paneler.
I løbet af målingen er vi i stand til fuldstændigt at identificere de akustiske problemer og tilbyde en løsning til dem.

Resultatet kan testes for at være ægte på stedet udstyret med akustiske paneler.

Den primære måling tager normalt to timer afhængigt af rummets akustik.

For at bestille premium-målepakken bedes du kontakte os på e-mail-adressen: [email protected]
Angiv den nøjagtige størrelse på rummet i e-mailen: højde, bredde, længde og væggens type – gipsplader, mursten eller beton. Send os fotos, hvor rummet skal være synligt fra væg til væg, hvis det er muligt. Tag fotos af hver side af rummet, hvor møblerne og andre hjemmepyntedele skal placeres som sædvanligt.

Med fotos og detaljer kan vi identificere og beregne det nødvendige antal og type paneler inden starten. Vi leverer disse paneler med en varevogn til lokationen til premium måling på den dato, der er aftalt med klienten, og opsætter de nødvendige elementer i rummet.

Hifi-værelse-akustisk-måling-og-konstruktion-2-200x300

Hvorfor er måling på stedet med akustiske paneler forskellige?

Måling på stedet i virkeligheden i et rum indrettet med akustiske paneler er kun en del af premium-målepakken.

Lyd test

Jeg identificerer problemerne også ved at høre et sæt testmusik. Det er min yndlingsmusik udviklet til at teste bassen:

Hvis du hører summende, knurrende bas, mens du lytter til musik, det betyder, at efterklang i rummet ikke kan beroliges hurtigt nok under 200Hz, vil du høre en kontinuerlig knurr. Det andet problem, der kan bemærkes i disse tilfælde, hvis der ikke er en tromme med korrekt dynamik. Kun en halvhjertet tugge kan høres. I et sådant tilfælde vil der være en enorm dukkert under 150Hz. Det værste tilfælde er, når disse to mødes.

Hvad kan vi høre ved målingen på stedet?

I løbet af premiummålingen kan vi teste intensiteten og fasen af ​​den ankomne reflekterede lyd, uanset om der er nogen efterklang eller ekko eller anden forstyrrende lydeffekt, der kan forværre lydkvaliteten – i rummet der er møbleret i henhold til de foreløbige planer inden for høringen af ​​klienten i rummet hvor han/hun oftest lytter til musik eller ser fjersnyn.

Når det lykkedes os at identificere de akustiske afvigelser i rummet og få mest muligt ud af det ved målinger, kommer den bedste del: lytningen. Kunden kan lytte til sit elskede system i en ideel akustisk atmosfære. I dette tilfælde er den sædvanlige scene den non-stop tilfredse nik fra kunden sammen med et smil der kommer over hans/hendes ansigt.
Naturligvis afhænger resultatet altid af de faktiske forhold i rummet, men generelt beskriver vores kunder ændringerne, der er produceret ved den akustiske behandling på følgende måde:

“Enorm stigning i rummelighed, renere lyd.”
“Ekstremt skarp positionering af instrumenter.”
”Lydfasen foran os var flad før, men nu omgiver den os.” Det er som at sidde blandt musikerne ”
”Basens summende er gået, bassen blev hurtig, detaljeret og dynamisk”
“Jeg opdagede nye detaljer i lyden, og nye instrumenter blev tydelige på mine velkendte plader.”

Skal jeg købe panelerne der blev placeret under målingen?

Når de akustiske enheder placeres, måler vi kontinuerligt de akustiske egenskaber i rummet. På denne måde kan kunden følge effektiviteten af de akustiske paneler og forbedringen i rummets akustik.

Målingen kan stoppes når som helst, hvis kunden er tilfreds med den hidtil forbedrede lydkvalitet, ikke ønsker at placere flere akustiske paneler i rummet eller ikke ønsker at overskride den to timers tidsramme, der er inkluderet i basispakken.

Hvis vi med det samme ønsker at nyde den perfekte lyd, er det værd at overveje at købe alle de akustiske paneler, som vi lykkedes at opnå det i det givne rum.
Selvfølgelig er det muligt at købe mindre paneler på en gang og udvide sortimentet senere. I tilfælde af en kompromisløsning reducerer vi panelenes volumen efter deres vigtighed.

basabsorber på bordet

Vigtig!

Hvis du senere beslutter at købe yderligere akustiske paneler, kan vi kun garantere lyden, der blev opnået og hørt under målingerne, hvis du vælger blandt produkterne fra Perfect Acoustic! Paneler fra andre producenter kan føre til helt forskellige resultater.

Hvad er det ikke muligt på stedet?

Det eneste, vi ikke kan måle på stedet, er loftet, da vi ikke kan tage bygge- og installationsarbejde. Under målingen placerer vi de absorberende paneler, hvor vi har brug for dem for at nå det vigtigste mål: at måle fordelen vi får ved at placere panelerne.

Implementerer vi også individuelle ideer?

Udover deres maksimale effektivitet er vi også særlig opmærksomme på deres æstetiske udseende, når vi forbereder vores produkter. Vi forpligter os også til at forberede specialfremstillede paneler, der passer til stilen på lejligheden og kundens smag. Fortæl os om dine individuelle ideer, når vi diskuterer design på stedet.

DK