Akustisk måling

Vi udfører akustisk planlægning og måling inden dit køb for at sikre, at du kun køber de akustiske paneler, som du virkelig har brug for for at få den perfekte lydoplevelse. Vi kan opnå dette på flere måder.

Online akustisk planlægning

Vores mest fordelagtige pakke med hensyn til pris.
Ingen opkaldsafgifter
Afstand er ikke et problem

Online planlægningsgebyr: Euro 20

Grundlæggende målinger:

Mere detaljeret analyse
Mulighed for at diskutere skræddersyede løsninger og specifikke behov

Gebyr for de grundlæggende målinger: Euro 130 + call-out gebyr

Premium målinger:

Måling, akustiske genstande kan testes og købes på stedet.
Det inkluderer følgende tjenester:
Vurdering af rumets funktioner,
akustisk planlægning, måling sammen med de akustiske elementer placeret i rummet baseret på den akustiske planlægning.

Gebyret for præmiemålingerne: Euro 280 for de første to timer og Euro 55 for hver påbegyndt time, der tæller fra ankomst til indlæsning af panelerne.
Et opkaldsgebyr på 0,49 Euro / km anvendes ensartet, talt fra Szigethalom til stedet der og tilbage.

pakke til akustisk måling (2)

Hvilken pakke anbefales hvem?

Problemet, hvilken pakke der bør anbefales, hvem opstår ofte. Er det værd at vælge den større pakke med det samme, eller er en mindre pakke tilstrækkelig?
Hvordan vi er udstyret med akustiske enheder afhænger grundlæggende af vores interesseniveau for lyd – vores lidenskab – og af vores budget.

Til dem, der lige er begyndt at lære dette område at kende, eller som for nylig har købt et nyt hjemmebiografsystem og ønsker at opnå en bedre lyd eller er nysgerrige over, hvad der kan laves ud af en ældre enhed, eller måske bede os om løsning til et specifikt akustisk problem, vi anbefaler normalt online eller basispakken.

Imidlertid er akustik normalt vanedannende for de interesserede mennesker, og derfor er vores erfaring baseret på, at mange bliver tilbagevendende kunder over tid. J
Vi anbefaler premium-målinger til dem, der er klar over akustikens betydning og er klar til at tage det næste skridt hen imod at opnå drømmen.

Til dem, der er villige til at købe og placere det passende volumen af ​​akustikpaneler for at opnå den perfekte lyd.

Online akustisk planlægning

Det er værd at vælge vores online akustisk planlægningspakke i følgende tilfælde:

  • hvis dit hjemmebiograf eller stue er placeret i en større afstand fra os,
  • Hvis du er interesseret i akustik, er konstruktionen af ​​dit lydsystem i gang, og du vil gerne have nogle akustiske paneler ud over køb af enhederne.

For at bestille den online akustiske planlægningspakke, send os et billede af det rum, hvor du vil placere de akustiske ting til e-mail-adressen: perfectacoustic.com@gmail.com

På fotos skal rummet være synligt fra væg til væg. Tag fotos af hver side af rummet, hvor møblerne og andre hjemmepyntedele skal placeres som sædvanligt. Så vi kan designe og tegne de nødvendige paneler i betragtning af disse emner.

Ved siden af ​​billederne har vi brug for følgende detaljer til planlægningen:

rumets størrelse: højde, bredde, længde,
type vægge – hvilken slags materialer er de lavet af, f.eks. gipsplader, mursten, beton,
vi har ikke brug for en plan for værelset.

Baseret på detaljerne og de informationer, der er modtaget fra fotos, beregner vi antallet af nødvendige absorbenter og diffusorer med et computerprogram.

Vi sender et skriftligt udkast til resultatet af onlineplanlægningen og placeringen af ​​de akustiske genstande og giver en detaljeret forklaring på telefonen. Vi fremsætter også forslag til, hvordan man foreslår de foreslåede højttalere, lytterpositionen og møblerne.

Grundlæggende målinger

Målingerne udføres på stedet. Vi er i stand til i detaljer at måle forholdene i rummet, dets indretning og typen af ​​vægge. Vi er i stand til at måle endda vigtige data såsom efterklangstid eller værdien på højttalernes lydtryk.
Efter målingen beregner vi på stedet, hvilken type og hvor mange akustiske paneler der er behov for for at få den bedst mulige lydoplevelse med ydeevnen til det eksisterende lydsystem og rumforholdene ved hjælp af de akustiske elementer.
Det er muligt at konsultere de individuelle ideer, såsom farver og materialer på panelerne eller skjulte løsninger på stedet.

Den grundlæggende måling tager normalt en time afhængigt af rumets forhold.

For at bestille den grundlæggende målepakke bedes du kontakte os på e-mail-adressen: perfectacoustic.com@gmail.com

Premium akustiske målinger

Måling udføres på stedet med akustiske paneler.
I løbet af målingen er vi i stand til fuldstændigt at identificere de akustiske problemer og tilbyde en løsning til dem.

Resultatet kan testes for at være ægte på stedet udstyret med akustiske paneler.

Den primære måling tager normalt to timer afhængigt af rumets akustik.

For at bestille premium-målepakken bedes du kontakte os på e-mail-adressen: perfectacoustic.com@gmail.com
Angiv den nøjagtige størrelse på rummet i e-mailen: højde, bredde, længde og type vægge – gipsplader, mursten eller beton. Send os fotos, hvor rummet skal være synligt fra væg til væg, hvis det er muligt. Tag fotos af hver side af rummet, hvor møblerne og andre hjemmepyntedele skal placeres som sædvanligt.

Med fotos og detaljer kan vi identificere og beregne det nødvendige antal og type paneler inden starten. Vi leverer disse paneler med en varevogn til lokationen til premium måling på den dato, der er aftalt med klienten, og opsætter de nødvendige ting i rummet.

Hifi-værelse-akustisk-måling-og-konstruktion-2-200x300

Hvorfor er måling på stedet med akustiske paneler forskellige?

Måling på stedet for ægte i et rum indrettet med akustiske paneler er kun en del af premium-målepakken.

Lyd teszt

Jeg identificerer problemerne også ved øre med et sæt testmusik. Dette er min yndlingsmusik udviklet til at teste basen:

Hvis du hører summende, knurrende bas, mens du lytter til musik, der betyder, at efterklang i rummet ikke kan beroliges hurtigt nok under 200Hz, vil du høre en kontinuerlig knurr. Det andet problem, der kan bemærkes i disse tilfælde, hvis der ikke er en tromme med korrekt dynamik. Kun en halvhjertet tugge kan høres. I et sådant tilfælde vil der være en enorm dukkert under 150Hz. Det værste tilfælde er, når disse to par.

Hvad kan vi høre ved måling på stedet?

I løbet af premiummålingen kan vi teste intensiteten og fasen af ​​den ankomne reflekterede lyd, uanset om der er nogen efterklang eller ekko eller anden forstyrrende lydeffekt, der kan forværre lydkvaliteten – i det rum, der er møbleret i henhold til de foreløbige planer inden for høringen af ​​klienten i det rum, hvor han / hun oftest lytter til musik eller ser på skærmen.

Når det lykkedes os at identificere de akustiske afvigelser i rummet og få mest muligt ud af det ved målinger, kommer den bedste del: lytningen. Kunden kan lytte til sit elskede system i en ideel akustisk atmosfære. I dette tilfælde er den sædvanlige scene den non-stop tilfredse nik fra kunden sammen med et smil der kommer over hans / hendes ansigt.
Naturligvis afhænger resultatet altid af de faktiske forhold i rummet, men generelt beskriver vores kunder ændringerne, der er produceret ved den akustiske behandling på følgende måde:

“Enorm stigning i rummelighed, renere lyd.”
“Ekstremt skarp positionering af instrumenter.”
”Lydfasen foran os var flad før, men nu omgiver den os.” Det er som at sidde blandt musikerne ”
”Basens summende er gået, bassen blev hurtig, detaljeret og dynamisk”
Jeg opdagede nye detaljer i lyden, og nye instrumenter blev tydelige på mine velkendte plader.

Skal jeg købe de paneler, der blev placeret under målingen?

Når de akustiske enheder placeres, måler vi kontinuerligt de akustiske egenskaber i rummet. På denne måde kan kunden følge effektiviteten af de akustiske paneler og forbedringen i rumets akustik.

Målingen kan stoppes når som helst, hvis kunden er tilfreds med den hidtil forbedrede lydkvalitet, ikke ønsker at placere flere akustiske paneler i rummet eller ikke ønsker at overskride den to timers tidsramme, der er inkluderet i basepakken.

Hvis vi med det samme ønsker at nyde den perfekte lyd, er det værd at overveje at købe alle de akustiske paneler, som vi lykkedes at opnå det i det givne rum.
Selvfølgelig er det muligt at købe mindre paneler på en gang og udvide sortimentet senere. I tilfælde af en kompromisløsning reducerer vi panelenes volumen efter deres vigtighed.

basabsorber på bordet

Vigtig!

Hvis du senere beslutter at købe yderligere akustiske paneler, kan vi kun garantere lyden, der blev opnået og hørt under målingerne, hvis du vælger blandt produkterne fra Perfect Acoustic! Paneler fra andre producenter kan føre til helt forskellige resultater.

https://www.youtube.com/watch?v=rcoZzFP04b8

Hvad er det ikke muligt på stedet?

Det eneste, vi ikke kan måle i løbet af et sted, er loftet, da vi ikke kan tage bygge- og installationsarbejde. Under målingen placerer vi de absorberende paneler, hvor vi har brug for dem for at nå det vigtigste mål: at måle den fordel, vi får ved at placere panelerne.

Implementerer vi også individuelle ideer?

Udover deres maksimale effektivitet er vi også særlig opmærksomme på deres æstetiske udseende, når vi forbereder vores produkter. Vi forpligter os også til at forberede specialfremstillede paneler, der passer til stilen på lejligheden og kundens smag. Fortæl os om dine individuelle ideer, når vi diskuterer design på stedet.