Sonos Playbar lydprojektor anmeldelse

Sonos-PLAYBAR-soundbar

Sonos er baseret i Californien, det er markedsleder inden for lyd- og hi-fi-produkter. Denne uge lukker vi testen af ​​brandets produkter med Sonos Playbar lydprojektor.

Funktioner

Tilsluttet moderne fladskærms-tv har Sonos Playbar fremragende lyd. Det er meget let at installere ved hjælp af optiske kabler. Kan både Dolby Digital-lyd og stereotilstand, Playbar. 6 center-, 3 tweeter- og 9 digitale forstærkere (klasse D) garanterer kvalitetslyd. Centerhøjttalerne lyder som et højttalerarray, så lyden fra højttaleren og billederne på skærmen er i harmoni med hinanden. Det er muligt at downloade et program til din Android- eller iOS-mobiltelefon, som du nemt kan oprette forbindelse til højttaleren med. Denne enhed tilbyder også streamingfunktioner, vi kan også bruge iTunes-, Tidal-, Deezer- eller Spotify-applikationer. Selvfølgelig er det kompatibelt med andre Sonos-produkter, så vi kan skabe et meget seriøst lydsystem ved at kombinere brandets produkter. Trådløs forbindelse er mulig takket være Sonos BRIDGE. Du kan justere lydindstillingerne, justere bas, diskant og lydstyrke. Den har en automatisk afspilningsfunktion, der giver dig mulighed for at vælge, om tv-lyden starter automatisk eller ej.

Det fungerer med de fleste infrarøde fjernbetjeninger og kan også styres med Sonos Controller-appen – tilgængelig fra Android, iPhone, iPod touch eller iPad. Afspiller alle kilder, der er tilsluttet HDTV. (satellit-set-top-bokse, Blu-ray-afspillere og spilkonsoller). Strømforsyningen: AC 100-240V, 50-60Hz. Mål: 900 mm x 85 mm x 140 mm, vægt 5400 g.

Ingressi Playbar

Desværre er der kun én måde at oprette forbindelse til et tv på, og det er via et digitalt optisk kabel. Der er også en fordel ved denne enkelhed, da kun ét kabel forbinder tv’et til Playbar – men dette er en ulempe, når der tilsluttes enheder med flere HDMI-indgange og HDMI-udgange.

Sonos Playbar-lyd

Dette er en rigtig pænt udformet og minimalistisk stilenhed. Kan også monteres på væggen med et valgfrit beslag eller lægges foran tv’et, de indbyggede accelerometre registrerer automatisk retningen og justerer lyden i overensstemmelse hermed.

Sonos-Playbar-on-the-wall

De akustiske forhold på teststedet var i orden, takket være lydabsorberende paneler af lædermembran og akustiske trædiffusorer. Basfælder i hjørnerne sørgede for korrekt håndtering af dybe lyde. Rummets akustik vil være ideel, hvis vi også behandler vægge, hjørner og lofter med produkter, der er lavet specielt til akustiske formål. Det anbefales at placere akustiske gardiner foran vinduerne og terrassedøren. Måden, hvorpå højttalerne er placeret, og afstanden fra væggen eller den studerendes position er også nøglen til lydkvaliteten!

Vi prøvede også Sonos Playbar til at se film og lytte til musik. Efter vores erfaring lyder Playbar bedst, når den rettes udad med den bredere kant.

Sammen med de andre forbindelser har enheden også et par Ethernet-stik, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til andre enheder til internettet via Sonos-netværket, f.eks. Et smart-tv. Takket være den infrarøde sensor kan du indstille Playbar til at reagere på lydstyrkekontrollerne på tv-fjernbetjeningen, og endda en repeater er indbygget for at få alle de andre fjernbetjeningskommandoer til tv’et, selvom Playbar er foran af det. Der er ingen mulighed for stemmestyring. Du skal bruge Sonos Beam for at bruge Google Assistent, Alexa eller Siri.

Bredden på tonen er ekstremt imponerende, lyden er dynamisk, detaljeret og rumlig. Nogle gange lyder det som om lyden peger opad i stedet for lyttepositionen, især når den placeres fladt.

Playbar er i stand til ret anstændige dybder i sin kategori, selvom den har kæmpet med den laveste bas. Hvis du vil have perfekt bas, kan du tilføje en Sonos Sub-subwoofer. Tilføjelse af Sonos Sub til systemet via appen er en simpel proces, og lyden forbedres tydeligt.

Altoparlanti Playbar

Sonos-systemet kan afkode Dolby Digital-lyde eller producere pseudo-surroundlyd fra et stereosignal. Det er dog en skam, at det ikke kan håndtere DTS eller lydspor af højere kvalitet som Dolby TrueHD – sidstnævnte kan skyldes båndbreddebegrænsningerne i den optiske forbindelse. Det er også værd at bemærke, at mange tv kun transmitterer stereolyd optisk. , så for at få en korrekt Dolby Digital 5.1-lyd skal set-top-boksen eller DVD / Blu-ray-afspilleren afkode og oprette forbindelse direkte til Playbar.

Resumé

Playbar-soundbar-con-tv

Opsætning af lydprojektoren var ikke altid let, det tog noget tid, men efter det var det let at kontrollere. Dens udseende er rent, æstetisk, det kan monteres på væggen, men det kan også placeres lagt. Det lyder ret fair, selvom det også anbefales at tilslutte en Sonos Sub-subwoofer til ideel bas. Det forbedrer fjernsynets lyd betydeligt og tilbyder også musikstreamingmuligheder. Det kan ikke generere en surround-sensation alene, men det afkoder Dolby Digital-signaler, der kommer til dets digitale indgange. Med hensyn til lyd (hverken med hensyn til plads eller lydstyrke) nærmer den sig ikke den gode gamle kablede stereoverden i sig selv, selvom den på grund af dens størrelse lyder “god” i playbar-kategorien. Det passer muligvis ikke under et tv, og det betyder ikke noget, hvordan vi placerer det med hensyn til lyd.

Sonos Beam er en mere kompakt, højt lydende smart TV-højttaler, komplet med stemmestyring, efter vores mening et bedre valg end Playbar.

Skrevet af Róbert Polgár

Similar Posts