Vi har testet Primare Pre 35 stereo og DAC forforstærker!

Primær forstærker før 35

Det svensk-baserede firma Primare blev grundlagt i 1985 af en dansk designer, Bo Christensen. Deres produkter er kendetegnet ved holdbarhed, kvalitetskomponenter og god lyd. De laver lydenheder, der producerer perfekt lyd.

Pre35 og Pre35 Prisma

Pre35 er en analog version af Pre25 Prisma, som kan videreudvikles med DM35 digital analog dekoder og Prisma-modul. Prisma-modulet er i stand til at behandle datastrømme fra digitale kilder, så det kan tilknyttes smartphones og tablets, det understøtter formaterne WAVE, FLAC, ALAC, MP3, M84, DSD … osv.

Primare-Pre-35-Ampere-Innen

Det integrerede DAC-kredsløb behandler digitale lyddata i LPCM-format. Pre 35-forforstærkeren har fået en AKM AK4497-chip, som garanterer fremragende lydkvalitet og er i stand til analog konvertering af digitale opløsning i høj opløsning. Det tilbyder multi-room eller zone kontrol og tilslutningstilstande. Den har 2 par XLR, 3 par RCA analoge indgange, 4 optiske Toslink digitale indgange og 2 RCA koaksiale og 1 USB-B indgange. Konverterer signaler fra analoge indgange til 48 kHz eller 96 kHz digitalt format.

Pre35 hoved bagpanel

Den integrerede trådløse streaming-funktion gør Bluetooth, AirPlay, Spotify..etc tilgængelig. Det er også i stand til signalbehandling af digitale lyde fra cd’er, tv’er og computere. Enheden er udstyret med regulerede Pre- og LINE-udgange.

Lyd, design, udførelse

Front hovedpanel Pre35

Det smukke, smukke ydre er slet ikke et aspekt for Primare-enheder. Så vi faldt ikke på hans mave fra hans udseende, og hans forestilling var heller ikke murskærende. Når man designer og fremstiller en skandinavisk lydenhed, kan princippet om ”ikke mere, ikke mindre” måske have været svævet foran udviklingsingeniørernes øjne. For dem er upåklagelig lyd, brugen af ​​kvalitetsråmaterialer og komponenter vigtig. Korte signalveje reducerer forvrængning af input og output signaler. Det stabile metalhus på Pre35 forhindrer resonans og forbedrer dermed lyden yderligere. Frontpanelet i aluminium har en sort og hvid OLED-skærm. Enheden har 2 Wifi-antenner. Bagpanelet huser en 12 V trigger switch controller, RS232 port og IR input og output. Pre35 vejer 11,3 kg.

Klasse “D” effekt på 200 watt

Forforstærkeren er klassificeret som “D”. Klasse “D” forstærkere har enestående effektivitet og meget lav varmeproduktion.

Lytningstest

Sammen med Sonus Faber-højttalere startede vi testen med at lytte i biografrummet i et havehus i Pest County. Akustikken skal stadig forbedres med diffusorpaneler, for at lydene spredes jævnt i alle retninger og vinkler i rummet. Når vi lyttede til det fantastiske hit fra Queen-bandet, Who Wants To Live Forever, mindede vi historien om filmen Highlander. Freedie Mercurys unikke stemme resonerede vidunderligt, tydeligt, vi oplevede et væld af detaljer og dynamik. Vi fik den perfekte stereooplevelse i mellem- og højområdet, men de dybe følte sig for meget. Vi fortsatte med rock’n’roll-genren, vi blev virkelig styrket af Little Richard Tuttis sang Frutti. Opførelsen af ​​Pre35 var lige nok til at bringe atmosfæren tilbage i den originale præstation. Basområdet blev også betragtet som påtrængende, og nogle gange var der problemer med basens renhed. Ved et lavere volumen var dette lidt bedre, men vi var ikke helt tilfredse med det.

Antonio Vivaldis arbejde med fire årstider, efteråret fandt sted. Instrumenterne lød delikat, smagfuldt, alle strengene i strengene var aftagelige. Mellemområdet og diskanten var fremragende, men desværre blev de dybere intervaller også overdrevet for denne musik.

Resumé

Den svenske producent er kommet med en fair enhed, ydeevnen og funktionerne er lige nok, men versionen uden Prisma-modulet kan udvides yderligere modulært, hvilket er en positiv funktion. Vi anbefaler det primært til dem, der ikke rigtig bryr sig om udseende og ikke er fans af brutal ydeevne. Lyden er næsten perfekt, men ikke fejlfri. Primare Pre35 tilbyder ikke mere, end den lover, men holder den maksimalt. Det robuste hus sørger for reduktion af resonans, og komponenter i førsteklasses kvalitet tyder på holdbarhed og pålidelighed. Forforstærkeren producerede tilstrækkelig dynamik, nøjagtighed og detaljeret lyd. Vi giver 4 point ud af 5 til den svenske forforstærker.

Similar Posts