Vi har prøvet Anthem AVM 60 high-end hjemmebiografforforstærker!

Anthem AVM 60 forforstærker

Vi har mødt det canadiske mærke Anthem før, og vi havde meget positive indtryk af det. AVM 60-modellen har en 11,2-kanals, 4K Dolby Atmos, processor i referenceklasse med et praktisk, slankt look. Frontpanelet i aluminium har en lyseblå LED-statusindikator med et stort volumenknap og standardjusteringsknappen. Under displayet er der 6 kontrolknapper.

Frontpanel på Anthem-AVM-60 forforstærker

AVM 60-modellen understøtter 30 virtuelle indgange, der kan vælges fra skærmmenuen. Brug knappen Input på fjernbetjeningen til at hente menuen op. I nederste højre hjørne findes hoved- og sekundærzonens tænd / sluk-knapper. Front-HDMI-indgang, USB-opgraderingsport og hovedtelefonstik skjules i nederste venstre hjørne bag et dæksel. Bagpanelet har 13 XLR-udgange, som understøtter 11 højttalere og 2 parallelle subwoofere. Den første HDMI-udgang understøtter ARC, så vi kan lytte til lyden gennem tv’et, det kræves ikke noget specielt lydkabel. Der er ingen unødvendige ind- og udgange. Huset har lav resonans, komponenter af meget høj kvalitet, der anvendes til fremstillingen. Knapperne på fjernbetjeningen er logisk og gennemsigtig. Dens vægt på 9 kg er bare ideel.

Anthem-AVM-60 bagplanforforstærker

Det kan siges, at AVM 60 er en forbedret version af MRX 1120-modellen. Ligesom andre avancerede Anthem-forstærkere har denne model også Anthem Room Correction (ARC) -systemet, der bruger en målemikrofon til at måle og beregne de relevante frekvenstråde og lydforsinkelsesværdier fra 5 til 10 point i rummet. På denne måde kan vi rette op på den ugunstige akustik i rummet. (Vær også opmærksom på den akustiske behandling af væggene, loftet og glasoverfladerne i rummet! Brug af lydabsorberende paneler og diffusorer fuldender oplevelsen af at lytte til musik og se film!)

Andre oplysninger om processorfunktioner:

-HDMI 2.0a-stikkontakter med HDR, HDCP 2.2-understøttelse -32-bit D / A-differentialudgangskonverter – digital LED / OLED-skærm -3 optiske indgange, 1 optisk udgang -2 koaksiale digitale indgange – automatisk surround-signalgenkendelse -RCR, XLR-stik -RCA analog lydudgang med flere kanaler

Anthem mikrofon

Det var ikke svært at installere og opsætte. Systemet opretter en profil baseret på de værdier, vi indstiller, som kan tilpasses individuelt og gemmes i hukommelsen. Der kan oprettes 4 profiler, der passer til lydstyrken, placeringen, følsomheden … af højttalerne osv. Justeret. Brugerdefinerede indstillinger er mulige for forskellige indgange. Det var lidt svært at oprette forbindelse til det trådløse netværk, hvilket var ret irriterende. Men til sidst kom han sammen ….

Lytte- og filmtest

I det fremragende møblerede hjemmebiografrum, hvor vi testede Anthem AVM 60, fandt vi, at akustikken var helt fejlfri baseret på vores målinger. Ikke engang gulvet blev glemt af den omhyggelige ejer, der dækkede parket med et blødt akustisk tæppe af høj kvalitet.

Hvem ville ikke vide om Star Wars-film? Da mange af os er fans af nogle af de mest kendte og måske mest populære film i sci fi-genren, Star Wars III. Vi sætter Revenge of the Sith i dvd-afspilleren. Vi fik kraftig bas, naturtro, nøjagtig og rummelig lyd, det var en ægte surroundoplevelse. Stallones 2018-film, Creed II. Vi fortsatte med at filme med. Sportsfilmens lyde og musik, som også har en dramatisk besked, og dialogerne talte også med perfekt renhed og harmoni. Ikke alene var de dybe områder intense, mellem- og høje frekvenser var også pæne, afbalancerede.

Derefter så vi sci fi-eventyret The Ant-Man and the Wasp. Der var heller ingen klage over processorproduktet denne gang, med ARC-systemet kan du yderligere forfine indstillingerne efter din egen smag / øre. Ikke kun var udviklerne beregnet til at se dette superprodukt, musikelskere finder også deres beregninger med AVM 60-processoren. Med en musikfilm ønskede vi også at teste enheden i dette område. 2007-filmen Enchanted, fyldt med fængende sange og en charmerende historie, er stjålet i alles hjerte. Både musikken og vokalen var rig på detaljer og skabte en rumlig, reel virkning.

Resumé

Det overraskede os ikke rigtig, at Anthems anden high-end forforstærker med et par mindre fejl er næsten perfekt. Intens bas, naturtro og detaljeret lyd, enkel menu og ARC-system er helt klart blandt fordelene ved processoren. Vi havde ikke mange dårlige oplevelser, selvom vi også savner den multikanals analoge indgang, AM Tuner og den begrænsede triggerstøtte. Analoge videokomponenter er også droppet til AVM 60. Og DTS Play-Fi-funktionen kan kun bruges via iO’er, Android og Windows, som kunne ændres. Men disse kan ikke betragtes som væsentlige problemer, da vi uanset alt dette belønner det canadiske selskabs avancerede produkt med 5 point ud af 5 point.