Bedste øretelefoner til løb: JBL Reflect Fit vs Bose Soundsport Free

Vi kan godt lide at lytte til musik på vores mobiltelefon eller anden musikafspiller, mens vi spiller sport eller træner udendørs eller i gymnastiksalen. Musik har vist sig at øge ydeevne og motivation under bevægelse. Under en træning i et motionscenter eller et fitnessrum anbefales det at behandle væggene og loftet i rummet med lydabsorberende akustiske paneler for at gøre musikken virkelig motiverende og behagelig under træning. Støjende, ekkolyd har en negativ indvirkning på kroppen, så akustisk behandling af rum med ugunstig akustik er afgørende.

Men hvis du træner udendørs eller bare vil lytte til din egen musik, mens du bevæger dig, har du brug for øretelefoner. Mange virksomheder fremstiller øretelefoner specielt til sportsgrene som løb, i forskellige typer og priser. For øretelefoner, der bruges under træning, er vores vigtigste forventninger at passe komfortabelt og stabilt i vores ører og lyde ordentligt. Denne gang testede vi to sportshøretelefoner af meget høj kvalitet, Bose Soundsport Free og JBL Reflect Fit nakkebøjle Bluetooth-øretelefoner. Begge enheder falder i et forholdsvis højt prisklasse, men til gengæld kan vi få virkelig premium kvalitet.

Bose Soundsport

Bose trådløse øretelefoner er specielt udviklet til sport og løb. Efter udpakningen kan du få en sort, plastik, lille kuffert (mindre end 10 cm) i din hånd. Den lille taske til sikker opbevaring af øretelefoner antyder elegance og kvalitet. Den mest behagelige overraskelse var, da vi opdagede, at kassen ikke kun har en opbevaringsfunktion, men også giver trådløs opladning til øretelefonerne! Dette er meget nyttigt, når du rejser, da du kan oplade øretelefonerne uden et kabel, som er ca. De er i stand til 5 timers kontinuerlig drift, dette antal kan ganges med opladeren.

Gratis Bose Sound Sports

Når man ser nærmere på øretelefonerne, var den mest slående højttalerkamrenes størrelse. Silikone “hætter” er inkluderet i 3 størrelser. De er også udstyret med en kroglignende støtte, der gør det muligt at fastgøre øretelefonerne stabilt til øret, så de garanteres at forblive på plads, selv under intens bevægelse. Dette viste sig at være tilfældet i praksis, vi følte os komfortable i ørerne, de bevægede sig slet ikke.

Vi sveder på farten og udsættes for vejret under udendørs sport. Soundsport-øretelefoner er IPX4-certificerede, hvilket betyder, at de er vand- og svedbestandige. Det kan forbindes til telefonen via Bluetooth, forbindelsen tog kun et par sekunder. Desværre kan Bluetooth-forbindelsen undertiden være usikker, f.eks. Når telefonen blev oprettet, forbindelsen blev mistet, og du måtte vente et par sekunder igen, før den fungerede igen. Hvis du er uden for Bluetooth-rækkevidden, er forbindelsen også mistet eller mistet. Af denne grund anbefales det at tage din telefon eller anden afspilningsenhed med.

Den højre øretelefon har lydtaster og musik til og fra-knapper til håndtering af stemmestyrede opkald. Lydstyrkeknapperne kan være mere følsomme, de skal trykkes med tilstrækkelig kraft.

Bose-øretelefoner husker parrede enheder, så når du tænder den telefon, du har brugt før, genkender Soundsport den og opretter automatisk forbindelse til den. En LED i opbevaringsboksen, der også fungerer som en dockingstation, indikerer batteriets opladningsstatus.

De har mest muligt ud af denne øretelefon, de har endda en indbygget mikrofon, så du kan foretage telefonopkald nemt og hurtigt med den. Under telefonopkaldet var det lidt forvirrende, at vores egen stemme gentog.

Bose har udviklet en app til at styre sine egne enheder, der identificerer, hvilken Bose-enhed vi har parret vores telefon med. Således kan vi også styre musikafspilningen ved hjælp af applikationen. Mens øretelefonerne virkelig passer meget sikkert i dine ører, kan du stadig miste dem. Bose Connect-appen kan måle øretelefonernes position, hvilket gør det let at finde den mistede enhed.

Lyd

Det filtrerer stort set ikke udvendig støj overhovedet, hvilket kan være irriterende for mange, men lad os ikke glemme, at disse øretelefoner blev opfundet til sport, og det er måske ikke sikkert for øretelefonerne at udelukke omverdenen fuldstændigt. Mens du løber, cykler, gør det ikke ondt at høre og bemærke køretøjer i bevægelse, brummen og andre lyde i tide. Selvfølgelig kan lydkvaliteten af ​​trådløse Bluetooth-øretelefoner ikke sammenlignes med lyden fra en studiemonitor, der lyttes til i et studie eller i et akustisk veladministreret rum.

Producenten fokuserede mere på intense, kraftige baslyde. Vi opnåede klare, jævne, forvrængningsfri lyde, og vi oplevede ingen fejl ved højere lydstyrker. Vi havde rummelige, dynamiske rytmer, men mellemområdet blev skubbet i baggrunden, og de høje kunne have været pænere, skarpere. Mens man spiller sport, sværger de fleste ved percussion bas, hvilket øger motivationen og giver også bevægelsesrytmen.

JBL Reflect Fit nakkebåndsporttelefoner

Reflekterende søm JBL

JBL-sportshøretelefonerne er også trådløse med Bluetooth. Vi får en pose, som vi kan gemme i. Halsbåndet er ekstremt lille og let, det kan virke for tæt på nakken, men det giver stabilitet, og efter et par minutter glemte vi at bære det. Gummidækslet irriterer ikke huden, det er blødt og behageligt. Denne enhed er også designet til vand- og svedbestandighed, har en IPX5-standard og er modstandsdygtig over for lavtryksvand og regn.

Ørepropperne kan fastgøres til øret med silikonkroge, silikoneringene tilføjes i 3 størrelser. Denne fastgørelsesmetode er meget stabil, men efter langvarig slid oplevede vi en let ubehagelig, stram følelse. Du kan vælge mellem sort, grøn, blå og rød. På højre side af nakkestroppen er tænd / sluk-knappen, som i lighed med Bose-produktet ikke er følsom nok til at blive presset meget hårdt. En blå LED indikerer, når øretelefonen er tændt, og lyser rødt, når batteriet er lavt. Når du slukker, skal du holde den presset hårdt og længere. Kommunikationen er også fantastisk til telefoni, ren, let at forstå, ingen rasler.

De bedste hovedtelefoner til løb

Pulsmåleren er også placeret på højre side af nakken, men der kræves påføring for at den kan fungere. (disse betales normalt). Til venstre for nakkestroppen er lydstyrketasten. Tryk kortvarigt, når du justerer lydstyrken, fordi du holder den nede i længere tid skifter sange. Batteriet holder i ca. Tillader 10 timers drift. Halsremmen kabler phosphoresce i mørket, hvilket er meget nyttigt, når du løber eller cykler om aftenen.

Om lyden

Det filtrerer støj meget godt, vi hørte dynamisk dyb, jævn lyd. Diskanten viste sig at være svag, og bassen var undertiden alt for kraftig.

Hvilken øretelefon vinder?

Begge enheder har lignende funktioner, deres kvalitet er også rigtig god. Bose-øretelefonen er lidt dyrere, men dens egen dockingstation og alt-trådløse design er prisen værd. Det er meget stabilt i øret, du behøver ikke bekymre dig om ørets integritet under svedig træning eller træning i regnen takket være dens vandtætte funktion. Ulemper inkluderer overdimensionerede højttalere, undertiden ustabil Bluetooth-forbindelse og let støjende lyd. I tilfælde af JBL er vores kommentarer ens, vi vurderer lyden som lidt bedre. På grund af kvaliteten, dockingstationen og den komfortable og stabile montering kan vi muligvis frembringe Bose Soundsport-ørerne som en vinder, men JBL Reflect Fit er heller ikke langt bagud.

Similar Posts