Hvorfor er Perfect Acoustics lydabsorberende panelmembran et godt valg?

Med ekspertise og erfaring!

Ud over en høj grad af professionalisme bruger vi vores erfaring fra de seneste år til at designe og fremstille vores produkter.

Maksimal effektivitet med membraner:

Vores dybe lydabsorberende membraner, der er fremstillet med en unik teknologi, har den højeste absorptionskoefficient på markedet i dag.

Ud over den akustiske effektivitet er det æstetiske udseende også meget vigtigt for os, når vi designer et basabsorberende panel specielt til subbassområdet.

Ud over det krævende håndværk og materialevalg er det vigtigt, at vores produkter passer til stilen i dit studie, din stue eller biografsal.
Praktisk placering, nem indretning
Ud over akustisk effektivitet og æstetisk udseende stræber vi også efter en praktisk placering.

På grund af deres størrelse og vægt kan vores basabsorberende panelmembraner ikke kun monteres på væggen, men kan også stå på egne fødder. Det gør det muligt for dem at fungere som mobile akustiske paneler.
Vores membraner har også forborede skruehuller, hvilket gør dem nemme at montere på vægge eller lofter.

hjørne-element-bas-trap-anbragt-i-biograf-værelse

Hvorfor skal du dæmpe lave lyde?

For bas under 150 Hz øges efterklangstiden. I praksis betyder det, at rummet ikke hører den faktiske mængde og kvalitet af bassen, men lyden af rummet. Den forvrængede bas kan ødelægge lydoplevelsen, og vi kan ikke nyde filmen eller musikken fuldt ud.

Hvordan hjælper basabsorberende panelmembraner?
Vi arbejder primært med paneler for at dæmpe efterklangen af bas. En basdæmpende membran er et akustisk panel, der reducerer for høje lydbølger inden for et snævert frekvensområde.

I modsætning til akustiske membraner – bredbåndsakustiske paneler kan ikke dæmpe subbass-frekvenser tilstrækkeligt effektivt – er de betydeligt mere effektive til at absorbere lave frekvenser i disse områder.

Betydningen af ​​materialebrug:

Effektiv basabsorption kræver anvendelse af passende materialer. Akustisk ideelle materialer har en fleksibel, perforeret eller porøs struktur og er kendetegnet ved høj kropstæthed. Sådanne materialer er hårdttræet, vi bruger, krydsfiner, lamineret møbelplade og tekstiler udviklet specifikt til akustiske formål. Akustisk silke er udover dets anti-støvegenskaber et fleksibelt, holdbart stof, ligesom akustisk imiteret læder. Cellulære materialer, såsom styrofoam, er uegnet til både lydabsorption og lydisolering.

Vi eliminerer ikke bas!

Dybe lyde er nødvendige for perfekt og harmonisk lyd, men du skal bestemt styre basområdet for ikke at ødelægge lydoplevelsen. Lad os starte med hjørnerne. Det er en god ide at justere mængden af ​​basabsorbenter til størrelsen og formen på dit værelse. De mest problematiske i denne henseende er mindre, firkantede eller rektangulære rum, da væggenes nærhed forstærker ekkoerne. Det er en god ide at søge ekspertrådgivning om, hvor mange lydabsorberende paneler der er behov for, og hvor det anbefales at placere dem. Overdreven dæmpning undgås, da målet ikke er at skabe et såkaldt “døverum”. Akustiske målinger kan bruges til at bestemme nøjagtigt hvor, hvad og hvor mange akustiske elementer der skal placeres.
Takket være den brede vifte af farver og mønstre såvel som størrelser skiller vores akustiske lydabsorberende paneler sig også ud som et dekorativt interiørdesignelement.

De særlige akustiske elementer er fremstillet af materialer af høj kvalitet med den tykkelse, der er nødvendig for at dæmpe lave lyde. Takket være den omhyggelige bearbejdning og præcise montering, efter korrekt akustisk måling og nøjagtig justering, bidrager de til at opnå en meget klarere, mere luftig, livagtig og behagelig lyd.

Hvorfor ikke akustisk svamp, skum, styrofoam?

Bølgelængden af lave lyde er længere end bølgelængden af høje lyde. Der er derfor behov for akustikplader af en anden type materiale for at absorbere lave frekvenser. Lave frekvenser kan kun dæmpes med tætte fiberabsorbenter med høj specificitet eller med akustisk afstemt membraner. Mange mennesker begår den fejl at lime akustiske svampe på væggene, men den forventede effekt opnås ikke, tværtimod absorberer den bløde, lette svamp, styrofoam, akustisk skum de højere lyde og forstærker de lave lyde, der oprindeligt var beregnet til at blive dæmpet.

Her ser vi rejsetiden for det samme rum uden svamp, behandlet med bredbånd og akustikmembran. Dette rum skulle have en gennemsnitlig rejsetid på mellem 0,3-0,4 sekunder.
Hvordan bruger vi basabsorberende paneler?
⦁ Dybe lyde skal dæmpes først i hjørnerne, derefter på sidevæggene – især på forsiden – og bag lyttepositionen.
⦁ Placer om muligt ikke membranerne direkte mod væggen, men hold mindst 10 cm afstand.
⦁ Glem ikke en af de vigtigste dele af rummet, nemlig loftet. Da dette område er tomt, kan stående bølger udbrede sig uhindret og forårsage en enorm fremhævning eller opløsning i de lave lydområder.

I hvilke rum kan der anvendes lydabsorberende paneler?
⦁ Den kan bruges i studier, biograferum, hi-fi-rum og eventuelt i stuerne.
⦁ I tilfælde, hvor andre lydabsorberende paneler ikke længere giver tilstrækkelig dæmpning i de lave frekvenser.
⦁ I rum, hvor de høje frekvenser er for svækkede i forhold til de lave frekvenser.

Undersøgelse af akustisk akustisk måling
Hvis du kun får én ting, så er det denne!

For at opnå den perfekte akustiske effekt kan du have brug for mere end ét lydabsorberende panel. Hvis rumforholdene ikke gør det muligt at installere et tilstrækkeligt antal akustikpaneler, bør der i sådanne tilfælde anvendes basabsorberende membraner.

Med et dybt lydabsorberende panel kan du drage fordel af følgende fordele:
⦁ Klarere, mere jævn og naturtro lyd.
⦁ Perfekt støjdæmpning, kun den ægte bas i musikfilmen fylder rummet.
⦁ Dekorativt tilbehør til din stue: Ud over perfekt lyd lægger vi også stor vægt på udseendet. Vi arbejder med kvalitetsmaterialer – træ og læder, kunstlæder, akustiksilke – og vi kan også realisere individuelle ideer – dit eget foto eller trykt design i tilpasset størrelse.

Hvilke materialer arbejder vi med?
Afhængigt af typen kan de akustiske paneler være fremstillet af træ eller læder.

Hovedproblemet er dæmpningen af lave frekvenser under 70 Hz, som absorberende fibermaterialer med høj tæthed ikke er egnede til. Lydabsorberende membranplader af træ eller læder kan dog dæmpe uønskede lavfrekvente lydbølger fra 30 Hz og fremefter ved vibrationer. Træmembraner dæmper op til 30-200 Hz, kunstlædermembraner op til 30-600 Hz.

Udseendet af vores produkter:

Ud over effektivitet lægger vi stor vægt på udseendet, så vi tilbyder en lang række æstetiske løsninger til vores lydabsorbenter:
⦁ Akustiksilke i16 farver.
⦁ Membranmateriale af kunstlæder i forskellige farver og teksturer.
⦁ Valgfrit trykt design på lager.
⦁ Du kan vælge dit eget foto.
⦁ Fremstilling af specialle størrelser.
⦁ Op til skjult panel design.

Betydningen af materialeanvendelse:

Effektiv absorption af baslyde kræver brug af passende materialer. De akustisk ideelle materialer er fleksible, perforerede eller porøse i deres struktur og har en høj massefylde. Disse materialer omfatter de hårde træsorter, vi bruger, krydsfiner, lamineret møbelplade og tekstiler, der er specielt udviklet til akustiske formål. Akustiksilke er ikke kun støjafvisende, men også et fleksibelt og slidstærkt stof, som akustisk kunstlæder. Tæt akustisk stenuld er et fremragende lydabsorberende materiale, der er fuldstændig uskadeligt for sundheden. Materialer med en cellestruktur, som f.eks. styrofoam, er uegnede til både lydabsorption og lydisolering.

Vi fjerner ikke baslyde!

Lave toner er nødvendige for en perfekt og harmonisk lyd, men det er vigtigt at styre basområdet for ikke at ødelægge lydoplevelsen. Start med at styre hjørnerne. Det er værd at justere mængden af basabsorption til rummets størrelse og form. Mindre kvadratiske eller rektangulære rum er de mest problematiske i denne henseende, da væggenes nærhed forstærker ekkoet. Det er værd at søge professionel rådgivning om, præcis hvor mange lydabsorberende paneler der er behov for, og hvor de skal placeres. Undgå overdreven dæmpning, da målet ikke er at skabe et såkaldt “døveværelse”. Akustiske målinger kan bruges til at bestemme præcis hvor, hvilke og hvor mange akustiske elementer der skal placeres.
Takket være et bredt udvalg af farver, mønstre og størrelser kan vores akustiske lydabsorberende paneler også bruges som dekorative elementer.

DK

Similar Posts