Beskrivelse af skillevægsgardiner:

Brug af dørgardiner!

lydabsorberende-gardin-i-stuen-300x150

Dæmpning af miljøets lyde er et almindeligt behov, men det kan nogle gange virke svært at løse. Dette kan være et problem, især når et rum skal have flere funktioner, og forskellige aktiviteter kan forstyrre hinanden. Selvfølgelig er der som næsten alting løsninger, der kan bruges i dag, men nogle gange er der kun én hurtig og så omkostningseffektiv metode som muligt. Heldigvis findes der et, nemlig det lydabsorberende mørklægningsgardin

Hvad er et skillevægsgardin?

Værelsesvalg-med gardin-300x199

Faktisk er det ikke andet end et tekstil med høj densitet, der ikke reflekterer, men absorberer lyde. Man skal forestille sig et stort, tykt mørklægningsgardin, der effektivt kan dæmpe lyde fra begge sider – endda til det punkt, hvor vi helt kan udelukke dem. Ved hjælp af det akustiske mørklægningsgardin er det nemmere for os at skabe et roligt og stille miljø, hvor vi kan koncentrere os ordentligt om vores opgave.

Disse gardiner er lavet af specielle materialer, der er specielt udviklet til dette formål. Det er ikke nok at have noget tætvævet stof, fordi vi ikke vil kunne opnå samme effekt med det.

Støj er det mest almindelige biprodukt af vores moderne verden

lyd

Mange gange indser vi ikke engang, hvor meget støj der omgiver os, kun når vi ønsker at fokusere på noget. Pludselig bliver din nabos plæneklipper, el-klokke, ambulancesirene, bilstøj, en kollega ved nabobordets skrivebord, brølen fra en kaffemaskine osv. meget generende. Faktisk er vi aldrig helt stille, næsten konstant ledsaget af forskellige stemmer i vores liv.

Disse ekstra lyde er normalt umærkelige, fordi vores ører vænner sig til det, vi ser ikke engang ud til at høre dem. Samtidig kan de forstyrre koncentrationen og afslapningen. Et rumopdelingsgardin kan hjælpe os med at filtrere disse såkaldte stillezoner fra, hvor vi endelig kan høre vores egne tanker.

Bruge dørgardiner mod infiltrerende lyde?

Stort set overalt, hvor infiltrerende lyde er forstyrrende:

  • Derhjemme, som rumdeler: Mange mindre lejligheder har stue og soveværelse i ét rum, hvilket er problematisk, hvis man ikke bor alene, og den ene slapper af, den anden arbejder eller bare ser tv. Eksempelvis kan et nethjørne adskilt af et akustikgardin skabe et stille hjørne, hvor du kan sove roligt. Men det kan også være en god løsning, hvis du skal lave stuen om til et arbejdsområde og ikke vil forstyrres af de infiltrerende lyde på arbejdet.
  • For at skabe et stille rum: Mens du stadig bliver hjemme, kan et rum, hvor støjen fra gaden og lyden fra resten af ​​lejligheden kan udelukkes, være praktisk. Dette kan være nødvendigt enten for arbejdet eller for at sikre den rette hvilekvalitet. Med brug af skillevægsgardiner kan dette ønske nemt opfyldes.
  • På kontorer, hvor lyde udefra er distraherende: Vi har allerede nævnt, at selvom du koncentrerer dig, er selv de mindste ting ofte distraherende, såsom at en kollega kalder 2 borde væk, slår et tastatur, en kaffemaskine og så videre. Hvis dette er tilfældet, kan det betale sig at bruge specielle dørgardiner på kontoret også.
  • På særlige steder: for eksempel i teatre, studier, hvor stilhed er vigtig. I teatret kan lyde bag kulisserne ikke filtreres igennem, og i tilfælde af studier kan der ikke filtreres baggrundsstøj ind i optagelserne.

Det er nemmere at skille ad med gardiner:

lydabsorberende-gardin-i-stuen-300x150

Dørgardiner kan hurtigt løse de gener og problemer, som infiltrerende støj medfører. De kan fungere som rumdeler, men dem, der bor på højere steder, kan også fungere som lyddæmpere til vinduer.

Med en række forskellige farver og mønstre til rådighed, behøver du heller ikke bekymre dig om æstetik. Lydabsorberende gardiner kan være en speciel udsmykning af lejligheden, de passer perfekt ind i det samlede billede, så vi kan slå op til to fluer i ét hug: Vi kan få et roligt, men alligevel design hjem.

Hvis du gerne vil bestille og ikke har fundet hjælp til produktet i informationen, så kontakt os venligst. Hvis du gerne vil have information om leveringstiden, så skriv til os, så du kan finde ud af den ekstra produktionstid på produktet. For nøjagtige mål, læs produktinformationen.

Kategorier: Blog