Ozon desinfektion af akustiske elementer

Du behøver ikke at bekymre dig om coronavirus!

Tiden er inde til at desinficere alle akustiske paneler. Desværre spreder coronavirussen sig over hele verden, og det er vores opgave at stoppe det. Vores produkter er fuldstændig virusfrie med præ-emballage og post-emballage ozon desinfektion!

Ozon-desinfektion-of-akustisk-panel
Ozon-desinfektion-of-akustisk-panel

Det er sandt, at coronavirussen lever på faste kroppe i op til 12 timer og på blødere væv i op til 6 timer. Derfor ville der ikke være behov for desinfektion.
Men da vi taler om en pandemi, og folk er bange, så vi er sikre !! Perfekt Acoustic forsender allerede til alle EU-lande, og vi ønsker ikke, at nogen skal være bange for at blive inficeret.

Ozon-desinfektion-of-akustisk-panel-2

Hvad er ozon desinfektion!?

Ozon desinfektion udføres ved hjælp af en ozon generator. Ozon er et meget stærkt desinfektionsmiddel. Det er ikke nødvendigt at fjerne genstande til ozonbehandling, derfor, hvor luften kommer ind, vil det desinficere og ødelægge skadelige mikroorganismer, bakterier, vira, skimmelsvamp – uden at beskadige udstyret.
Den store fordel ved ozon desinfektion er, at den ikke efterlader skadelige eller giftige stoffer som klor.
En anden stor fordel er, at det hurtigt nedbrydes og omdannes til rent ilt (O2). Under desinfektionsprocessen, ved afslutningen af ​​desinfektionscyklussen bruges ozongeneratoren til at nedbryde ozonen til rent ilt, således at rummet eller dets indhold:

  • akustisk panel
  • akustisk diffusor
  • Bass trap
    kan bruges med det samme uden ventilation ved afslutningen af ​​behandlingen!

Effekt af ozon på bakterier og vira:

Den ekstremt stærke bakteriedræbende, antivirale virkning af ozon skyldes den oxiderende virkning af det aktive ilt, der produceres af ozonen, der adskiller sig. Ozon nedbryder cellemembranen af ​​bakterier, når den kommer i kontakt med cellevæggen. Kontakt med eksplosiv oxidationsreaktion skaber et hul i cellevæggen. Bakterien begynder at miste sin form, da ozonmolekyler skaber yderligere huller i cellevæggen. I en brøkdel af et sekund kolliderer tusinder af ozonmolekyler med bakteriecellevæggen, og cellen dør. Ozonmolekyler beskadiger virussen ved at gøre den ikke i stand til at inficere yderligere celler, dvs. at overføre infektionen.

Ozon-desinfektion-of-akustisk-panel
Ozon-desinfektion-of-akustisk-panel

Ozon desinfektion af akustisk panel og dens process:

Akustikpaneler lavet af Perfect Acoustic opbevares i et lager før emballering. I vores lager placerer vi en højtydende ozongenerator mellem de akustiske paneler på dagens slut, der fungerer i 1 time (ozon dræber alle bakterier og vira på 7 minutter).
Efter ozonbehandling nedbrydes ozon på en halv time og bliver til ilt!!
Ozonen skader ikke de akustiske paneler og forbliver lugtfri. Efter desinfektion får du en tynd nylonfolie og pakningen kan begynde.
Efter emballering desinficeres de akustiske paneler igen til levering af bakterier til kureren. Overleveringen foregår i handsker, masker og beskyttelsesbeklædning, så lad os prøve at forhindre, at coronavirus spreder sig i verden!

I tilfælde af karantæner og grænsnedlukninger kan leveringen af pakker blive forsinket med uger.

Vi kan ikke påtage os ansvar for forsinkelsen i leveringen!

DK

Similar Posts